CDA vervolgt haar ramkoers

Een deel van het partijbestuur van het CDA wil haar ramkoers naar de ondergang handhaven – ik zeg: Doen! – maar helaas de andere helft heeft daar problemen mee – zonde!

Er schijnen grote veranderingen in de bestuursstructuur van het CDA te moeten komen, minder mensen willen gaan bepalen wat de koers van het CDA moet worden. Zeker beetje afgekeken bij de PVV? Niks democratie, niks ledeninspraak, allemaal maar lastig. Ook bestuursorganen moeten gewoon de bek houden en zeggen wat DE leiding zegt. Een aantal van die CDA’ers hebben zeker een erg lekker gevoel overgehouden aan de affaires met Ab Klink, Hirsch Ballin en die twee zogenaamde dissidenten. Was toch wel lekker om mensen onder druk te zetten en af te bekken. Andersdenkend? Wegwezen!

Als er meer van die Mirjam Sterks komen, dan mogen ze van mij. Gaat het CDA vanzelf naar nul zetels toe. Ik zou zeggen vooral DOEN!

En als er nu mensen zijn die denken dat ik díe mensen in het CDA op ideeën breng, welnee, die luisteren naar niemand, zelfs niet naar hun eigen congres. Overigens is er weer een massahysterie van aanbidding van de partijleiders van het CDA op 21 januari. Ben benieuwd wie ze als kapitein op hun wrakhout gaan kiezen nu die rat het schip heeft verlaten.