Dag zwembaden

Let op de formulering van dit bericht

Alle publieke zwembaden zijn afhankelijk van subsidies, aangezien de kaartverkoop maar een deel van de kosten dekt.

Kortom: alles wat uit gemene middelen wordt betaald en niet draait om asfalt, schieten en bombarderen, mensen bespioneren en opsluiten – dat noemen we gesubidieerd.
En subsidies zijn er om af te schaffen, dat is algemeen bekend.
Een op de acht zwembaden in Nederland zal het naar verwacht wordt niet redden vanaf komend jaar vanwege het afknijpbeleid.
Tegelijkertijd worden jongeren die van bruggen afspringen om in open water te zwemmen net zo gemakkelijk terroristen genoemd.

Zo gaat dat met vingerlikkend Nederland.

6 gedachten over “Dag zwembaden”

 1. dus kinderen kunnen straks minder bewegen, worden dikker en dietiste zit ook al niet meer in basispakket. Dit kabinet kweekt bewust dikkerds, die krijgen van alles, als ze dan ook nog arm zijn, zit er veel niet in het zorgpakket, dus gaan ze lekker snel dood. Natuurlijke selectie heet dat vast in rechtse kringen.

 2. Keira Schreef:

  dus kinderen kunnen straks minder bewegen, worden dikker en dietiste zit ook al niet meer in basispakket.

  Is makkelijker voor de ME, chargewouten houden niet van types die in betere conditie zijn dan zijzelf.

 3. Ik vond het al onvoorstelbaar dat bovendrijven zonder schoolzwemmen niet voor ieder kind was weggelegd.

 4. Overdrijven is ook een kunst “Tegelijkertijd worden jongeren die van bruggen afspringen om in open water te zwemmen net zo gemakkelijk terroristen genoemd”

  Die dat doen kunnen wel ”kunst ” zwemmen!.

 5. Het is een schande dit land de communistische systemen hebben het nog beter daar zijn scholen gratis zwembaden gratis, sporten gratis , gezondheidzorg gratis en ze zorgen voor elkaar, de kinderen moeten weer leren zwemmen in een sloot in de polder de sloten waar nog geen vis meer in kan leven.

  Dat is het gevolg van het kapitalisme het graaien en niets verdelen zo houden we alleen de zwembaden nog intact op de landgoederen van de bankiers en de zakken vullende massa die op het paard geholpen van door die bruinhemden ploeg PVV genaamd die zo dom zijn dat ze niet eens weten wat een stekker is al is dat ooit een keer uitgelegd.

Reacties zijn gesloten.