Wie is lam? Ik is lam, zegt geachte afgevaardigde Jhim van Bemmel (PVV)

Alleen De Telegraaf meldt het: de geachte afgevaardigde Jhim van Bemmel heeft in de nieuwjaarsnacht nakend over straat gezwalkt in zijn woonplaats Zoetermeer, onder invloed van alcoholhoudende drank.

Van Bemmel liep onder invloed van alcohol spiernaakt door de straat waar hij woont en riep daarbij verschillende beledigende leuzen. Hij zou onder andere geroepen hebben: “Islam? Islam? Ik is lam!”. Een buurvrouw die het tafereel moest aanzien belde de politie waarna Van Bemmel al snel kon worden ingerekend.

Volgens het hierboven gelinkte artikel zat Van Bemmel sinds zondagochtend vast, het artikel is gedateerd woensdag 4 januari 2012. Dat lijkt wel lang zitten (en dan nog zonder kleren aan ook – maar die krijg je misschien van onze belastingcenten geleverd door justitie).
En zo is het verhaal van redactiewege doodgecheckt. Het is niet zo heel erg waar maar het had best waar kunnen zijn. Of niet. De argwaan kwam pas toen uw verslaggever de url nog eens goed bekeek.

De eerste rake grap van het jaar, amices…
Bijna net zo mooi als de Grote Lijder die denkt dat “excuses” enkelvoud is in zijn twiet.

Update: Jhim van Bemmel (PVV) pisnijdig om grap.

Verdere aanvulling: Van Bemmel ook witheet op de linkse elitepolitie.

32 gedachten over “Wie is lam? Ik is lam, zegt geachte afgevaardigde Jhim van Bemmel (PVV)”

 1. Lang leve de Telegraf! Hoort wel bij de nederlandse kultuur deze act van Jhim. De gemiddelde Henk en Ingrid zal deze vorm van exhibitionisme zeker herkennen! Nu nog een foto of een filmpje …..

 2. Het kan niet “treurig” genoeg zijn. Vorig jaar mocht hij van de GBL zijn bek niet meer open doen vanwegen een vermeende fraude zaak. Nu swaffelt hij zijn geslachtsdeel over straat, benieuwd welke straf hij nu krijgt van de GBL …… meer meer meer.

 3. @6

  Bij de PVV moet je een dikke huid hebben en dankzij de salarissen van de fractiemedewerkers zitten ze er warmpjes bij.

  Zelfs de meest absurde situatie kan toch plausibel voorkomen door de aanwezigheid van een PVVer. Eigenlijk zouden ze allemaal het theater in moeten als illusionisten. Duizenden agenten en verpleegkundigen gaan in rook op. Breekpunten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geldstromen worden aan het zicht onttrokken. Animal cops worden als konijnen uit de hoge hoed getoverd. Geert Klok en zijn lieftallige assistente Fleur. Komt dat zien!

 4. Ik denk dat Van Bemmel best met z’n dronken harses over straat had kunnen lopen, als hij de ambitie zou hebben gehad.

 5. Waarom zou van Bemmel moeite hebben met leugens? De PVV bestaat daarvan. Zoek bijvoorbeeld maar eens op Bosma mythomaan.

 6. Tsja, kun je het hem echt kwalijk nemen dat ie pislink is? Niemand zit op dat soort grappen te wachten, tamelijk triest

 7. Robert Schreef:

  Tsja, kun je het hem echt kwalijk nemen dat ie pislink is?

  Zal wel weer de schuld van `links’ zijn dat de Telegraaf naakt PVV-lid in de zeik zet?

 8. Zoal niet op straat ligt hij toch nog steeds voor lijk in de kast van zijn curator http://www.curatoren.nl/fo/verslag_faillprofiel.php?id=31610 inzake http://content1b.omroep.nl/74a3f9c50c26fc1bc0dad44c92bd2ad5/4f04dd9c/nos/docs/faillissementsverslag.pdf
  Het faillissement is nog steeds niet afgewikkeld dan wel opgeheven wegens gebrek aan baten. zodat ik de curator ervan verdenk met dat ie met onze Jhim een langlopende betalingsregeling heeft getroffen. Zijn salaris is ernaar. Jhim moet nog minstens twee jaar dokken.

 9. @15: Waar lees/zie jij dat ik iemand de schuld geef? Ik geef niemand de schuld, de enige die hier blaam treft is De Telegraaf die zich met deze publicatie onsterfelijk belachelijk gemaakt heeft.
  Zou jij ook niet leuk gevonden hebben om zo in een krant te verschijnen, of wel?

 10. @18: Else4 tokkies geven allemaal één voor één links de schuld. Lees ’t zelf maar.

 11. Ik zag gisteren toevallig nog een topic bij geen stijl voorbij komen dat er op rechts best veel humor is, dus je mag grappen maken over Vogelaar, filmpjes monteren over Cohen, allemaal hartstikke leuk maar een stukje satire over Jhim dan wordt -ie piswoest.

  Ze hebben overigens best gelijk hoor, Rutte loopt 24 uur per dag te lachen als een losgelaten kind in een snoepwinkel.

 12. Naakt en lallend over straat spreekt Henk en Ingrid wel aan. Huppekee, 2 zetels erbij voor de PVV.

 13. Robert Schreef:

  Waar lees/zie jij dat ik iemand de schuld geef? Ik geef niemand de schuld, de enige die hier blaam treft is De Telegraaf die zich met deze publicatie onsterfelijk belachelijk gemaakt heeft.
  Zou jij ook niet leuk gevonden hebben om zo in een krant te verschijnen, of wel?

  Eerst lé-zen, dan brallen!
  Er staat: `Zal wel weer de schuld van `links’ zijn dat de Telegraaf naakt PVV-lid in de zeik zet?’
  Niet dat ik jou aanspreek. Dat heb je met die rechtse meelopers hier, voelen zich altijd in hun ego getast.

 14. Alsjemenou, blijkt dat het niet waar is, afgezien dat het perfect bij de betrokken persoon past.
  Ze halen altijd wel wat, met of zonder kleding.
  Vooral omdat ik gisteravond in de trein toevallig mensen heb horen praten dat de Franse badplaats Aix-les-Miserables zou aan de bovengenoemde persoon een contract aangeboden hebben, waarmee hij de hele zomer op straat naakt zou kunnen lopen als reclame voor hun mooie naturisten stranden.

  Dus dat zou ook weer niet waar zijn. Jammer voor Jhim. 🙂

 15. als je nu de link waar dat bericht stond intoetst kom je uit op de site van de pvv. rene.hostwide.nl/binnenland/13265894/__PVVer_Van_Bemmel_opgepakt_voor_naaktlopen.html

 16. KRAPUUL gaat,net als de telegraaf zijn journalistieke ondergang tegemoet.
  het is geen wonder dat de bij zo een moraal verval de economie in Nederland zakt en in Duitsland stijgt!

 17. Elisa van Heeswijk Schreef:

  KRAPUUL gaat,net als de telegraaf zijn journalistieke ondergang tegemoet.
  het is geen wonder dat de bij zo een moraal verval de economie in Nederland zakt

  Krijgt Krapuul nu ook al de schuld van de crisis? Voorts: Journalistieke ondergang? Verklaar!

 18. Goeie grap, het mooiste is dat het heel geloofwaardig over komt. Ik was er bijna in getrapt.

Reacties zijn gesloten.