Geert Wilders, de enigste minister in Nederland met hersens

Soms betrap ik mezelf er wel eens op dat ik reacties blijk te zitten lezen. Dat is echt vreselijk. Reacties roepen bij mij een vergelijkbaar gevoel op als R&B in de supermarkt. Je hoort niks, je bent je mandje aan het vullen, en ondertussen denk je: godverdomme. En je ergert je aan alles wat los en vast zit. Op een gegeven moment vraag je je af: waarom ben ik zo geagiteerd? En dan realiseer je je: het is die stompzinnige inhoudsloze schrille kutmuziek genaamd “R&B” die ik nu ongevraagd over me heen gestort krijg.

Waar je ook reacties leest, ze zijn gewoon altijd kut. Ik wil niet generaliseren overigens, er is wel degelijk 1 op de 20 reacties of zo die hout snijdt en die wat toevoegt aan het bestaan. Maar goed als ik in 95 procent van alle dingen zou falen zou ik mezelf ook als mislukt beschouwen en zo beschouw ik reacties.

Gelukkig hebben wij geen reacties meer hier op de site, maar op kwaliteitskranten, ik noem bijvoorbeeld VERZETSBLAD Trouw, kun je ze nog zien. Zo schrijft daar iemand een betoog over Zwarte Piet en daar wordt dan op gereageerd. Uit alles blijkt dat reageerders, en waarschijnlijk Nederlanders in het algemeen, te dom zijn om te poepen.

Enfin, lees zelf.

1 gedachte over “Geert Wilders, de enigste minister in Nederland met hersens”

  1. Pingback: Geert Wilders, de enigste minister in Nederland met hersens. | detegenpartij00 Home. Klik op de Afb/Berichten om de pagina te openen.

Reacties zijn gesloten.