Nederland maakt zich het meest zorgen om de omgangsvormen – dûh!

Ondanks dat de crisis  alle Nederlanders bezig houdt en ook begint te beangstigen, maken ze zich toch het meeste zorgen om de omgangsvormen. Dat heeft het SCP onderzocht. Nou die omgangsvormen, daar kun je zelf wat aan doen. Dus doe daar dan ook wat aan!

Stop met stemmen op onbeschofte hufters die hele bevolkingsgroepen wegzetten als criminelen. Buitenlanders, linkse mensen, sociale mensen, mensen die zich zorgen maken over milieu, de natuur, de gezondheidszorg; dat is een simpele afrekening, stop met het steunen van mensen die dit vinden. Zeg je abonnement van de Telegraaf op, kijk niet meer naar PowNed, als er ergens een gebrek aan omgangsvormen is, is het daar wel.

Ik heb vanaf nu drie vragen voor mensen die klagen over Nederland: 1) Wat heb je gestemd? 2) Welke krant lees je? 3) Wat kijk je op TV? Als het antwoord op 1) VVD, CDA, PVV of SGP is en/of het antwoord is op 2) De Telegraaf en/of op 3) PowNed, Wakker Nederland of nog meer van dat vullis, dan zal mijn antwoord zijn: ,, Niet piepen, eigen schuld.” Is kwestie van billen branden, blaren zitten.

Voor de rest van Nederland zeg ik, blijf gewoon beleefd en vriendelijk doen, het is besmettelijk (zoals een vrouw pas bij de kassa van de supermarkt zei). Laat je niet uit het lood slaan door horken en laat helemaal je humeur er niet door verpesten.

 

3 gedachten over “Nederland maakt zich het meest zorgen om de omgangsvormen – dûh!”

  1. De mens noemt zich vandaag de dag beschaafd terwijl er onder het gecultiveerde laagje zich eigenlijk nog precies hetzelfde afspeelt.

  2. desert flower Schreef:

    De mens noemt zich vandaag de dag beschaafd terwijl er onder het gecultiveerde laagje zich eigenlijk nog precies hetzelfde afspeelt.

    Dit laagje heet – vernis.
    Het is een hele stap nu dat wat jarenlang onder het vernis verborgen lag is bovenop bruinerend komen opborrelen. Hiermee kan je aan de erkenning van het probleem beginnen.

Reacties zijn gesloten.