73 gedachten over “PVV piswoest over hoofddoek koningin #gaap”

 1. Dat heet, je netjes aanpassen aan het cultuur wat in een ander land geldt.
  Zou hier in Nederland ook eens moeten gebeuren, maar nee, ons land kan alleen maar pamperen en gedogen

 2. @1 Welnee, dat zijn gewoon de regels voor die moskee. Overigens zijn Nederlanders niet zo van het aanpassen in het buitenland. Het liefst met z’n allen bij elkaar, niet de taal leren en goed misdragen.

 3. Mensen wat een drukte…ik denk dat onze koningin juist heel goed bezig is! Ze respecteert de normen en waarden van het land waar ze te GAST is. Iets wat hier in Nederland ver te zoeken is………

 4. aan ‘de cultuur’ of ‘het cultuurtje’, bedoel je?
  het is: dát in een ander land geldt DAT
  de komma kan weg, achter ‘heet’
  misschien dubbele punt daarachter
  nee, 2 punten boven elkaar, mallerd!

  zit jij nog op school?
  weten je ouders dat je op krapuul zit?
  of ben je nog niet aangepast aan het krapuul-cultuurtje?
  nou, fijn dat je je geheel zelfverzonnen bijdrage hebt gestuurd

 5. Aha, nog zo’n ratje, op #3
  Zeker nooit in het buitenland geweest waar een meute reetveters met overgewicht hun ‘cultuur’ op geheel eigen wijze uitdragen.
  Kom es uit je voortuintje waar je de hele dag naar je navel ligt te staren.

 6. lekker je eigen voor lul laten zetten in het buitenland als staatshoofd.
  weg met dat wijf en wilders aan de macht.
  kut buitenlanders passen zich in nederland ook niet aan.

 7. @6 ik vind jou ook redelijk onaangepast eigenlijk. Nederlander? Leer zelf ook eens Nederlands 😉

 8. Voor deze Heilige zondag heeft de koningin zich correct gekleed

  De leefregels voor oosters-orthodoxen (met name Oudgelovigen), orthodoxe joden en bevindelijk gereformeerden lijken in deze veel op elkaar. In de praktijk komt het erop neer dat vrouwen lang haar hebben, een rok dragen en op zondag tijdens de kerkdienst hoofdbedekking in de vorm van een hoed of een baret dragen. Mannen daarentegen zetten hun hoed, wanneer zij het Godshuis binnengaan, af. Hierbij wordt dan vaak verwezen naar een passage in 1 Korinthe 11[6].

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevindelijk_gereformeerden#Kleding

 9. Geweldig antwoord van Bea op die haatzaaiende Wilders! Ze laat zien dat je met wederzijdse respect veel meer kan bereiken dan haat. Nederland zal mooie economische overeenkomsten sluiten wat we nu goed kunnen gebruiken. Beatrix en Maxima erg bedankt. Groet Ismail

 10. Geert moet maar gewoon uit de politiek vertrekken
  want hij respecteerd niets en niemand om hem heen
  en heeft geen kaas gegeten van normen en waarden
  Hij heeft een hekel aan moslims
  Maar mensen met fatsoen zoals onze koningin hebben wel respect
  voor andere culturen……….
  Geert je bent dus asociaal en wat doe je in de regering??????

 11. misschien kan de op wetenschappelijk verantwoorde wijze tot fascistisch bestempelde PVV even uitleggen waarom de blonde Führer tijdens zijn preek in Florida een keppel op zijn knar had

  is ie steikum een nepjood geworden of is dat om als filosemitische fascist sjekels uit de zak van haatjoden te kloppen?

  http://www.youtube.com/watch?v=XpiRHgth5c8

 12. claudia Schreef:

  …Geert je bent dus asociaal en wat doe je in de regering??????

  Ehh, geert zit niet in de regering, zou ie willen.

 13. Die Populistische Volks Verlakkerij (PVV) heeft het over “de onderdrukking en discriminatie van vrouwen”.
  Maar hoe zit het dan met de orthodoxe joden, ZIJN FINANCIERDERS, waar vrouwen verplicht een pruik moeten dragen? Is dat dan geen “onderdrukking en discriminatie”?

 14. Tsjesus JoeyRamone, slecht geslapen? Verkeerde been uit bed gestapt? Te veel koffie gedronken?
  Relax man – het is de dag des Heere – ook wel rustdag genoemd… =)

 15. Rob Schreef:

  Dat heet, je netjes aanpassen aan het cultuur wat in een ander land geldt.
  Zou hier in Nederland ook eens moeten gebeuren, maar nee, ons land kan alleen maar pamperen en gedogen

  Ad Schreef:

  Mensen wat een drukte…ik denk dat onze koningin juist heel goed bezig is! Ze respecteert de normen en waarden van het land waar ze te GAST is. Iets wat hier in Nederland ver te zoeken is………

  Ik ben het met jullie eens dat de buitenlanders zich niet aanpassen , zo is in de Haagse schilderswijk het aantal pooiers schrikbarend gedaald sinds de buitenlanders de wijk van de Nederlanders overnamen … En als er al eentje zich met die prachtige Nederlandse Cultuuruiting bezig houd , doen ze dat met Nederlandse meisjes , en zelden met zusjes en nichtjes zoals de Nederlandse schilderwijkers gewoon waren …

 16. Het verschil zit hem in het feit dat alle andere godsdiensten elkaar onderling wel verdragen en respecteren en ook niet elkaar onderling massaal vermoorden en ook NIET EISEN dat anderen zich aan hen qua kleding en voedsel aan hen aanpast of hun godsdienst als de enige ware erkend en aanvaard op straffe des doods en onderdrukking. Ik ben op leeftijd maar niet vergeetachtig. En ik weet nog wel, wat een afkeer men in het verleden had van nederlandse landgenoten die het zo eens waren met de hier en over Europa heersende onderdrukker, dat ze in tenues met de duidelijk zichtbare kenmerken gingen lopen van die zelfde onderdrukker. Hielenlikkers,strooplikkers,angsthazen,brood NSBers en onderkruipers werden ze genoemd.

 17. bongo116 Schreef:

  lekker je eigen voor lul laten zetten in het buitenland als staatshoofd.
  weg met dat wijf en wilders aan de macht.
  kut buitenlanders passen zich in nederland ook niet aan.

  Welke van de new kids ben jij?

 18. Snap de ophef niet, als je in Rome een kerk in wil, moeten ook benen, armen en hoofd bedekt zijn, voor zover ik weet. Waar uiteraard de half blote Nederlandse toeristen onder protest aan voldoen, want ja, eh, beetje respect voor andermans cultuur? Ja dûh! Ze doen het maar zoals wij het doen. Dus snap weer helemaal niet waar het over gaat.

 19. Keira Schreef:

  Snap de ophef niet, als je in Rome een kerk in wil, moeten ook benen, armen en hoofd bedekt zijn, voor zover ik weet. Waar uiteraard de half blote Nederlandse toeristen onder protest aan voldoen, want ja, eh, beetje respect voor andermans cultuur? Ja dûh! Ze doen het maar zoals wij het doen. Dus snap weer helemaal niet waar het over gaat.

  Inderdaad, als je met korte broek het museum van het Vaticaan wil, of als vrouw met een tea-shirt en blote armen in een kerk, word je gewoon teruggestuurd. Mag gewoon niet.

 20. En als die mensen uit de Verenigde Arabische Emiraten een tegen bezoek aan Nederland brengen dan,geven ze ook netjes alle dames een hand? omdat je,je als bezoeker aanpast aan de gewoontes van het gastland toch? Geen fatsoenlijk mens zal het toch in zijn/haar hoofd halen om de gastvrouw/heer te schofferen en weigeren een hand te geven?

 21. DE HEER WILDERS MET EEN KEPPELTJE OP IN ISRAËL!!!???????? in synagoge WAAROM??????? dit is wat de heer Wilders en zijn partijgenoten zich eens moeten afvragen. Hij doet dit vanuit respekt en weet ook dat hij anders de synagoge niet binnenkomt

  Overigens moet iedereen, die naar de Klaagmuur gaat in Israël zijn/haar lichaam bedekken en als gast doe je dat dan ook en dit vanuit respekt. Anders moet je hier niet zijn.

  Onze Majesteit bezoekt een moskee en bedekt ook haar lichaam, volgens de normen van dat land en dus vanuit respekt.

  Ik wil vragen aan de PVV…….ZOEK DE VERSCHILLEN.

  IK WIL TEVENS VRAGEN AAN DE PVV GODSDIENST EN POLITIEK NIET!!!!! TE KOPPELEN

  BRAVO voor de MAJESTEIT

 22. Ik wilde net die video plaatsen, die kaaskop al onder nummer 11 lanceerde.
  Geert in de synagoge met op z’n kop het symbool van de onderdrukking van het 8-jarige meisje uit Jeruzalem dat niet rustig naar school kan lopen.
  Tenminste, – als je de PVV-redenering volgt.
  :mrgreen:

 23. Jullie zien het verkeerd…de PVV is niet pislink omdat de koningin zich heeft aangepast, maar omdat ze zo de onderdrukking van de moslimvrouw legitimeert…..met andere woorden strijd de PVV in deze voor de zielige onderdrukt moslimvrouw. De hoofddoek is het symbool van de onderdrukking en daarom zijn onze PVV-ertjes er op tegen….Je moet wat gezopen hebben om de redenatie te begrijpen, maar zo krom kon Goebbels het in de vorige eeuw niet verzinnen….Als ik het die blonde haatmeneer hoor zeggen begin ik automatisch te kotsen.

  @ 23 je past je aan binnen je grenzen. Als Beatrix geen hoofddoek zou willen dragen, dan was zij niet naar de moskee gegaan. Gaan ze vanavond schapenogen eten omdat dit gebruik is, dan zal de RVD zorgen dat Bea die niet krijgt….en als de Emir naar Nederland komt moet je ook geen karbonade gaan eten omdat men dat hier normaal doet…Geen idee of de Emir een hand geeft, maar ik denk dat hij anders een hele elegante vervangende begroeting doet…en ik denk niet dat Bea daar wakker van ligt..de PVV zal dan wel weer pislink zijn….

 24. het woord respect is al lang onbekend bij de PVV, (allen als de peroxide leider een synagoge bezoekt toont ie dat).
  Als ze echt “pisnijdig “zijn wordt het tijd voor de majesteit om de brievenbus af te sluiten, voordat Lucassen langs komt .

 25. kaaskop Schreef:

  misschien kan de op wetenschappelijk verantwoorde wijze tot fascistisch bestempelde PVV even uitleggen waarom de blonde Führer tijdens zijn preek in Florida een keppel op zijn knar had
  is ie steikum een nepjood geworden of is dat om als filosemitische fascist sjekels uit de zak van haatjoden te kloppen?

  Goed punt!

 26. Bernadette Schreef:

  En als die mensen uit de Verenigde Arabische Emiraten een tegen bezoek aan Nederland brengen dan,geven ze ook netjes alle dames een hand? omdat je,je als bezoeker aanpast aan de gewoontes van het gastland toch? Geen fatsoenlijk mens zal het toch in zijn/haar hoofd halen om de gastvrouw/heer te schofferen en weigeren een hand te geven?

  inderdaad , de meerderheid van de Moslims doen dat zonder enig probleem , maar alleen degenen die dat niet doen halen de media …

 27. Hulde voor Beatrix!

  Zij is tenminste niet zo laf als vrijwel alle kamerleden en journalisten die er maar niet genoeg van kunnen krijgen de keppeltjes dragende lafbek uitvoering te bewieroken en te omarmen…

 28. Bernadette Schreef:

  Geen fatsoenlijk mens zal het toch in zijn/haar hoofd halen om de gastvrouw/heer te schofferen en weigeren een hand te geven?

  Exactly Bernadette, die Islamieten met hun fascistische ideologie zouden NOOIT een vrouw een hand geven, allemaal. Want een gematigde moslim bestaat niet. Wilders zegt het zelf!
  Ooh wacht…
  https://encrypted.google.com/search?q=oman+maxima&hl=nl&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=isEJT-PUBIeXOvDogJ0H&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CAwQ_AUoAQ&biw=1633&bih=722

 29. laten we er voor waken om Beatrix niet meer eer te geven dan ze verdient

  ieder normaal denkend mens past zich aan aan de mores van de gastheer

  Beatrix is nog lang niet de verzetsheld die haar vader was (ahum)

 30. @29
  Je denkt meer dan een stap, dat is te veel voor de gemiddelde Henk & Bernadette.

  “Een moslim geeft Rita Verdonk geen hand” > ALLE MOSLIMS GEVEN RITA VROUWEN GEEN HAND is de mantra die in de hersenpan gevormd gaat worden, al dan niet door een beetje brainwash via twitter en de media, punt.

  Ik zou, als atheist Rita Verdonk trouwens ook geen hand geven, als teken van disrespect!

 31. @33

  in ieder geval niet zonder dikke rubber handschoen, de zuurgraad van Rita is te hoog voor onbeschermd contact

 32. Op deze site stond van de week een artikel over de Bilderberg conferenties. Nou Beatrix komt daar ook al sinds jaar en dag. Zij is een echte moedige vrouw die verder kijkt dan het huidige nationalisme dat links en rechts heerst in Nederland. Chapeau zou ik zeggen!

  Het is 2012 en schijt aan Geert Wilders!

 33. Lands wijs, lands eer, mijn gedoogpartner en ik doen normaal !

  Alweer een media staaltje Mcbeth/Mc Wilders die sec uit was/is op de MP/Konings troon,

  Wie ook aan aan deze ambitie tornt komt er niet zonder kleerscheuren af…….
  McBeth herkende geen enkele mores of spiegel daarover in zijn tomeloze zucht naar de koningstroon/ macht
  Een verkleedpartijtje om dit het doel te dienen, keppeltje op zijn hoofd als zijn troepen loont , zou ook geen punt zijn.

  Hoeveel kamer vragen nou weer op kosten van de belasting betaler?

  MP landsleider op de troon Rutte zal achter de coulissen via via laten weten dat er echt niets met de hand in zijn centen broekzak is om zich zorgen over het volk te baren , hij is immers ook als normaal bevonden 😀 :

 34. kaaskop Schreef:

  Beatrix is nog lang niet de verzetsheld die haar vader was

  wacht maar tot ze uit ballingschap terugkomt , kan ze het linkse verzet nog net voor de Wildersdictatuur word opgerold aan de Bosma Ideologische Zuiverheids Troepen verraden .. ( met volle toestemming van de PvdA rs in haar regering in ballingschap net als haar oma met de velzer affaire deed )

 35. Beiden dames hebben het goed gedaan. Als je gast bent en vrijwillig een moskee gaat bezoeken pas je je kleding aan. Laat Wilders a.u.b verdwijnen uit de kamer door hem word juist haat en verdeeldheid gezaaid. Ik ben Nederlandse maar vrees voor deze man met zijn vreselijke meningen en haatzaaierij in dit land en over de grens. Zijn wij de 2e wereldoorlog soms vergeten? Is ons toch geleerd hoe dit ontstond op school en van grootouders en ouders de herinnringen horende die het toentertijd wel hebben meegemaakt? Zijn wij allemaal vergeten hoe dit ontstond? Als hij gaat regeren is het te laat en zal dit land onleefbaar worden.

 36. Zucht, weer dat gezeik over wel of geen handen schudden….

  Bernadette, heb je ooit een moslim tegenover je gehad die je geen hand wilde geven??? Vast niet.
  Ik wel, best vaak eigenijk. Maar voordat het zo’n issue werd had ik het niet eens door! De moslimmannen die je nml geen hand geven zijn de meest vromen en meest respectvolle mannen die er zijn! Dat is mijn ervaring tenminste. Welke ervaring heb jij??????????????

  O ja, ik vermoed dat de niet-handenschuddende mannen uit de Verenigde Emiraten bij bezoek een beleefd buiginkje maken…

 37. #35 ikdenk dat einde tijdperk van wilders nabij is en dat we ons niet hadden moeten vergissen met het met het scepter Rutte zwaait.
  De tijd zal het leren ..

 38. Ik zelf woon al wat jaren in Thailand en ben volsterkt ongelovig , hier in de tempels zijn ook veel boeddhistische gewoontes , als ik met mijn Thaise vrouw wel eens meegaat, doe ik gewoon mee en daar is niets mee mis , evenals ik jaren geleden, bij overlijden van kennissen uit de RK en Gereformeerde kerk, me aan de tradities hield. Met de kerst toespraak, ging deze man ook al tekeer , elke toespraak van div. leiders uit div. landen is altijd gericht op in vrede leven en met respekt met elkaar omgaan.
  Ik reageerde nogal kwaad op onze prikpagina en kreeg , alleen maar dreigende taal te horen. Dus het komt er op neer , hij heeft vrijheids van meninuiting en wij niet . Dit alles had ik al verwacht , wat de toekomst gaat brengen, zelfs haat en nijd onder bevriende mensen !! Verschrikkelijk

 39. Jawel, de pvv zet zijn grote scheur weer open. Als de koningin de kerk bezoekt houdt zij ook rekening met de mores aldaar. Dus wat is het verschil, als zij zich in dit geval ietsjes meer bedekt, dan terwijl zij ter kerke gaat. Het scheelt in stof weinig. Iemand in de commentaren van de volks krant merkte terecht op, dat we toch eens naar Urker dracht, de gewoontes van vrouwen die naar de kerk gaan in de biblebelt moeten kijken. Die gaan met lange jas, hoed en handschoenen naar de kerk. Kan iemand me uitleggen wat het verschil nou is? Of is dat het altijd maar die moslims zijn en ongetwijfeld de rest als een verloren ‘folklore’ wordt beschouwd, wat het niet is.

  M.a.w. verdiep je eerst maar eerst in je eigen cultuur, als je loopt te schreeuwen over die kutmoslims, terwijl je zelf niets er af van weet. En zie dat dat onderdrukking in die religies net zo erg is als de rest. Maar ja, dat kan de hypocrisie teelt wierig, want wij hebben dat niet in Nederland.

 40. kaaskop Schreef:

  @35
  je bedoelt dat ze van meerdere walletjes eet?

  Tja walletjes… op dat soort niveau zit onze koningin niet. Een koning(in) staat boven de partijen en hoort een bredere visie te hebben. Beatrix laat zien dat ze de etiquette kent van ieder koninklijk hof dat ze bezoekt. Zij heeft tenminste echt respect voor anderen en daar horen wij weer respect voor te hebben.

 41. @45

  uiteindelijk is Bea er alleen in geïnteresseerd hoe ze de (financiële) belangen van de monarchie in dit land voor de lange termijn kan veiligstellen

  wat voor niveau heeft onze koningin dan wel? de escapades van haar vader en haar echtgenoot met de mantel der liefde bedekken wellicht?

  er is een groot verschil tussen de etiquette kennen en een echte dame of heer te zijn

  het koningshuis in Nederland maakt zich aan net zulke spelletjes schuldig als het koningshuis in Saudi Arabië, een pot nat, heel erg vieze praktijken

  de koningin valt onder ministeriële verantwoordelijkheid, het is derhalve ONBESTAANBAAR dat zij participeert aan een GEHEIME conferentie zoals de Bilderbergkliek

  als ze zo graag goede daden verricht voor de mensheid kan ze vast wel wat beters verzinnen dat past binnen het juridische kader van de monarchie in Nederland

  ik ben bang dat je beeld van de mensheid in het algemeen en dat van het vaderlandse koningshuis in het bijzonder veel te sterk wordt gevormd door rozengeur en maneschijn in plaats van de keiharde realiteit

 42. Huh Vrouwenonderdrukking,Wilders negatieve gedachtegoed heeft Nederland Ziek gemaakt,hij onderdrukt Nederlandse Maatschappij ,kiezers pvv slapen lekker in Stenentijdperk door en laten zich financieël uitkleden aan Wilders onnuttige nietsduidende dure Kamervragen daar gaan de Euro’s.Vrouwenonderdrukking is in Israel nog vorige week mocht een meisje in Israël niet onbedekt naar school waarom zet Wilders onderdrukking van Israël niet op Kamervragen agenda,Is dat Palestijnse bevolking geen onderdrukking.Dat Hare Majesteit en Maxima Abaya heeft gedragen is een doorn in het oog en kan er pijlen op gevuurd worden.Als ik Hare Majesteit was zou ik Wilders Nederland ontbieden en zijn Nederlandschap intrekken en richting Midden-Oosten deporteren waar zijn Roots liggen bij Netanyahu,Spion van Ehud Barrack!Joden zijn gered door Moslims Marokkaanse soldaten zie Zeeland ,Turkije IIWO Paspoort aan Joodse vluchtelingen van Nazi-Duitsland gevlucht kregen Turkse paspoort en verscheept naar Palestina dat heeft Turkije geboden die door wilders gehaat WORDT!Wilders heeft géén enkel bijdrage aan Nederlandse/buitenlandse Samenleving hij is uit op ontwrichting van Maatschappij.Zijn kiezers komen bedrogen uit het is maar een droom en Illussie waarin vele PvVee stemmers in deze slaap worden gehouden Droom verder slaap lekker verder in stenen of gouden tijdperk met partij voor Vee!

 43. @11 etc. Je zou je ook afvragen of GW zich voor die gelegenheid heeft laten besnijden.
  Oh wacht, moslims doen dat ook! Dilemma!
  Oh wacht, dit willen we eigenlijk niet eens weten.

 44. Marjorie Schreef:

  Zucht, weer dat gezeik over wel of geen handen schudden….

  Het rare aan die discussie / dat gezeik is dat onze NL etiquette (onze “normen en waarden” enzo) stelt dat je:

  1. iemand respectvol dient te begroeten, maar nergens staat dat dat persé door middel van de (met name Belgische en Franse) gewoonte van “een hand geven” moet gebeuren (ook in de VS is het bepaald niet gebruikelijk dat een man een hand geeft aan een vrouw die geen bekende van hem is)

  2. nooit een gewoonte of gebruik boven een religieus, medisch of principieel gebod/verbod van een ander mag stellen, want dan stel je die ander voor een onoverkomelijke situatie en dat is erg onbeleefd

  Eisen dat iemand een hand geeft is dus eisen dat iemand zich aan jóúw interpretatie van de NL etiquette houdt… door die etiquette zélf te breken.

  Inderdaad, mensen zijn raar. 😛

 45. Bernadette Schreef:

  En als die mensen uit de Verenigde Arabische Emiraten een tegen bezoek aan Nederland brengen dan,geven ze ook netjes alle dames een hand? omdat je,je als bezoeker aanpast aan de gewoontes van het gastland toch? Geen fatsoenlijk mens zal het toch in zijn/haar hoofd halen om de gastvrouw/heer te schofferen en weigeren een hand te geven?

  Het is, vanuit de islam, juist een teken van respect, begrijp ik. Je wordt niet verondersteld andere vrouwen dan die van jezelf of je eigen familie aan te raken. Het is wat ongemakkelijk wellicht, maar zeker niet disrespectvol bedoeld.

 46. @54 Nee is het niet en ik zou maar wat graag gewild hebben dat ik dit in mijn werk ook had gekund 😛 Want mijn hemel, wat zijn verjaardagen en Nieuwjaarsrecepties een crime op kantoor.

 47. Bernadette Schreef:

  En als die mensen uit de Verenigde Arabische Emiraten een tegen bezoek aan Nederland brengen dan,geven ze ook netjes alle dames een hand? omdat je,je als bezoeker aanpast aan de gewoontes van het gastland toch?

  De Nederlandse etiquette stelt dat je een bezoeker niet in een onoverkomelijke situatie mag plaatsen door te eisen/verwachten dat hij/zij voor jou een medisch, religieus of principieel voorschrift/gebod/verbod overtreedt.

  DAT is onze gewoonte en niet verplicht “handje geven”. Dat laatste hebben we er de laatste jaren van gemaakt om moslimpjes te kunnen pesten, maar dat maakt het nog niet tot een “Nederlandse gewoonte”.

  En het is natuurlijk ook maar de vraag of je er zelf echt zo blij mee moet zijn dat je eist dat een ander jou begroet op een manier waarvan je wéét dat het voor die ander betekent “ik vind jou een hoer” – gewoon omdat je het lollig vind dat het voor die ander vervelend is. (Over onbeleefd begroeten gesproken. :P)

 48. DarkSkywise Schreef:

  DAT is onze gewoonte en niet verplicht “handje geven”. Dat laatste hebben we er de laatste jaren van gemaakt om moslimpjes te kunnen pesten, maar dat maakt het nog niet tot een “Nederlandse gewoonte”.

  Als je er over nadenkt is het zelfs een vieze gewoonte. Bedenk alleen maar eens dat als je een drupje aan je neus hebt die echt niet met een zakdoek wegveegt. Jeukende oksel? Huppekee even krabben en je bent er af. Wie wast daarna z’n handen? Rook je? Je stopt wat pinda’s in de mond en een beetje rochel uit je keel komt weer uit je mond. Zo, en nu gaan we elkaar gezellig een hand geven omdat het zo hoort.

  (Daarom is het ook belangrijk dat je voor je gaat plassen je handen gaat wassen. Je piemel moet een beetje schoon blijven, want je weet nooit wie ‘m in de mond stopt.)

 49. Henk Veldman Schreef:

  Als je er over nadenkt is het zelfs een vieze gewoonte.

  Medisch is dat al lang bekend… de meest algemene manier om de gewone neusverkoudheid op te lopen is ergens aanzitten waar iemand heeft aangezeten die verkouden is.

  “Handen” staan behoorlijk hoog in de lijst.

 50. dat handjes geven is gewoon een joods-christelijk complot om Osterhaus aan een baantje te helpen 🙂

 51. Terugkomend op de Kamervragen die Wilders gaat stellen.
  Het is zonder ironie en sarcasme heel gemakkelijk voor zowel Minister als Kamerleden heel eenvoudig aan te geven dat voor Wilders juist een hoofddoek een uitstekend onderdrukkingsmiddel van vrouwen is.
  Immers hij “eist” dat vrouwen zich kleden volgens zijn voorschriften.

  (Terzijde: de voorschriften uit de Koran m.b.t. dit soort vrouwenzaken zijn gewoon overgenomen uit de Bijbel, maar hebben niks met het geloof te maken. Ze zijn cultuurbepaald. Je wordt er dan ook niet voor gestraft door een God als je ze aan je laars lapt. )

 52. kaaskop Schreef:

  dat handjes geven is gewoon een joods-christelijk complot om Osterhaus aan een baantje te helpen

  Verdonk krijgt zeker bepaalde percentage van de winst, anders had ze niet zoveel geloeid toen de imam uit hygiënische overwegingen haar de hand niet wou geven. (hij zag haar net uit de wc komen en je weet nooit of iemand z’n handen echt daarna heeft gewassen, toch?)

 53. Andreas Schreef:

  Wellicht ten overvloede, maar Claudia de Breij schiet wel raak: http://lockerz.com/s/173013741

  Ja. Alleen vergeet Claudia er nog bij te vermelden dat dat meten van de roklengte binnenin gebeurt vanaf het kruis en dat dat heel nauwkeurig gebeurt dus dat de metingen een x malen herhaald worden.

 54. De fascistische PVV is zelfs woedend dat er geen karbonaadjes geserveerd werden voor Bea, Max en Wim Lex (die zijn pilsje ook moest missen)

 55. Zag bij P&W die halve gare Drinkman die de hoed van Beatrix vergeleek met een kroon. Als je daar dan weer een hoofdoek overheen doet dan ga je echt in de fout. Volgens mij maakt het niet uit of hij nu wel ettelijke drankjes achter de kiezen heeft of niet, hij is zo maf als een deurklink. Waarbij een deurklink nog een functie heeft.

 56. Frans Schreef:

  Zag bij P&W die halve gare Drinkman die de hoed van Beatrix vergeleek met een kroon. Als je daar dan weer een hoofdoek overheen doet dan ga je echt in de fout. Volgens mij maakt het niet uit of hij nu wel ettelijke drankjes achter de kiezen heeft of niet, hij is zo maf als een deurklink. Waarbij een deurklink nog een functie heeft.

  wie vertegenwoordigde Marcouch daar eigenlijk , de Marokkanen / Moslims moeten niet meer van hem hebben , dus als wat was hij daar ??? PvdA vertegenwoordiger ??? Tamme huis-Marokkaan van P&W ???

 57. @69

  als Ali Alibi wil hij waarschijnlijk de wat oudere versie van Ali B worden voor de publieke omroep

  Drinkman wil ik niet begrijpen, Marcouch kan ik niet begrijpen

 58. Joke Mizée Schreef:

  Nou ja, zeg! Lucky TV zou ‘de grenzen van de satire’ hebben opgezocht met het spotje over het staatsbezoek aan Papoea Nieuw-Guinea: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3112503/2012/01/09/Veel-reacties-op-montage-Beatrix-van-Lucky-TV.dhtml.

  Het filmpje zou juist beledigend en kwetsend zijn als de koningin wél (inheemse) kleding had gedragen. Dan zouden beide “bevolkingsgroepen” letterlijk in hun hemd staan.
  Ik had overigens wel liever Maxima van voren gezien in plaats van zoals nu slechts van achteren waar je zelfs haar achterste niet eens kunt zien. Zo lijkt het net of ze iets te verbergen heeft. Hangtieten misschien?

 59. Het verschil tussen de koningin en Wilders:

  Eigenlijk moet de regering de begroting van koningin verdubbelen in plaats van inkrimpen en wel om de volgende reden:
  Als de koningin maar 1 staatsbezoek per jaar brengt dan verdiend zij al haar salaris voor de komende 10 jaar. Zij brengt bijvoorbeeld nu een bezoek aan de Arabische emiraten en dat levert miljoenen aan ordrs op. In het buitenland vertegenwoordigt zij de tolerantie, de emancipatie en alles wat Nederland in positieve zin te bieden heeft, wat het vertrouwen oplevert dat investeerders nodig hebben om zaken te willen doen.
  Wilders kost ons alleen maar geld, denk maar aan de bewaking om hem heen; Of hij bedreigt wordt of niet, hij wordt met ons belastinggeld omringt met body cards waarmee hij electoraal kan scoren. Stel is voor dat Wilders in plaats van de koningin met ondernemers een staatsbezoek aflegt; ik ben overtuigt dat hij zelfs zijn eigen eten niet terug zal verdienen.Hij zaait angst, investeerders kijken wel link uit.

 60. Mohamed Bouimj Schreef:

  Hij zaait angst, investeerders kijken wel link uit.

  Inderdaad. Onze Vorstin en haar Huis moet goedpraten wat fascist en racist Wilders verpest aan goodwill in het Mohammedaanse buitenland. Ze verdient een erelintje en `n riddermedaille, alleen al door orders binnen te halen voor eerlijke kennis- en productiewerkgelegenheid.
  Wat stukken realistischer en gezonder is dan ipv. door Israël up-to-date-ontwikkelde beveiligingsbanen voor Henken & Ingrids zoals de weerzinwekkende Blonde Lijder die voorstaat.

Reacties zijn gesloten.