Wandelend twitteren, sms’en, whatsappen, mailen. Wil je dood, ofzo?

Ja dat vraag ik me zo vaak af als ik zo’n contactgestoorde zie lopen terwijl hij/zij met zijn ‘sociale netwerk’ bezig is, fietsen of zelfs auto zie rijden. Maar het gaat hier over lopende mensen die niet opletten. Ze gaan zo op in de paar vierkante cm verbinding met de rest van de wereld dat ze de directe wereld waarin ze zelf lopen niet eens opmerken. Maar anders dan in de virtuele wereld, in de echte wereld kun je gewond raken en dood gaan. Zeker als je niet oplet.

Daarbij vind ik het bijzonder onbeschoft als je met zo’n ding in je hand geen aandacht hebt voor degene bij de kassa, mensen lijken wel helemaal in beslag genomen door die kleine doosjes. Als je geen tijd hebt om af te rekenen, doe dan ook geen boodschappen!

6 gedachten over “Wandelend twitteren, sms’en, whatsappen, mailen. Wil je dood, ofzo?”

 1. Gelukkig komt er binnenkort een wet dat iedereen elkaar verplicht continu in de ogen moet kunnen kijken, anders krijg je een boete! 😛

  Of nee, dat geldt alleen maar voor moslima’s. 😐

 2. Hufters zijn het!
  Bij de kassa, in de trein, in hufterherrie-auto’s…
  Hufterpolitie nu!

 3. Keira, ik vind het zo fijn dat jij je ook over zulke dingen druk kunt maken! Ik voel me altijd een beetje minder alleen als ik je stukjes lees.
  (en verdorie, geen smilies voor een kus… mogen we geen kleffe complimentjes geven op Krapuul?)

  ik heb wel deze voor je: – red.

 4. @4: Rob Donken:

  [ mogen we geen kleffe complimentjes geven op Krapuul? ]

  Jawel hoor, je kan Le Roi altijd twitteren, sms-en of mailen 🙂 .

Reacties zijn gesloten.