Gerd Leers kan het niet laten Mauro te treiteren

Gerd dacht dat de moeder van Mauro in Nederland was, dus gaat hij in het openbaar lopen beweren dat hij Mauro niet vertrouwt en moet de jongen een verklaring tekenen waarin staat dat er geen directe familieleden in Nederland zijn. Daarna kon hij per Gerd- en Geertsgratie een studievisum krijgen. Hoewel, Geertsgratie, dat zal wel niet ingezeten hebben.

Ik vind de bewering: “want hij heeft ‘ook’ al gelogen over zijn geboortedatum” zo raar. Is dat bewezen? Of heeft een of andere ambtenaar een schrijffoutje gemaakt, maar ja Gerd maakt nooit fouten, dus die weet niet dat dat kan.

 

9 gedachten over “Gerd Leers kan het niet laten Mauro te treiteren”

 1. Mauro en zijn familie hadden er ook voor kunnen kiezen gebruik te maken van het aanbod dat Ivar Asjes (parlementsvoorzitter van Curaçao) deed op 30 -10 2011.
  (Ik zal er geen huldeblijk aan señor Asjes aan toevoegen, in het kader van de “terughoudendheid”)

 2. Mauro zit al ruim 9 jaar hier dus tijd zat geweest om foutje te vinden weet je wat fout is dat moet je vragen aan mensen die in de tweede wereld oorlog hebben gezeten en in het verzet die kunnen u vertellen wat fout is en dat is NSB bruinhemden zij die hun leider blindelings hebben gevolgd u weet wel hitler en dat gebeud nu precies hetzelfde maar nu heet die hitler Wilders dat is de oorzaak van het uitzetten en deporteren van mensen , ook mensen die geen mauro heten.

 3. Had Ayaan Hirsi (en hierna lopen de meningen uiteen) ook niet gelogen over haar geboortedatum en nog wat andere dingen?

 4. Is dat bewezen? Of heeft een of andere ambtenaar een schrijffoutje gemaakt,

  Het enige dat bewezen is, is dat Mauro in NL met een andere geboortedatum (scheelt wel drie hele dagen) bekend is en dat de Portugese autoriteiten hem nog steeds kennen met de achternaam van zijn gescheiden en (inmiddels spoorloze) vader. Dat soort dingen gebeuren nou eenmaal in voormalige oorlogsgebieden en Leers heeft al gezegd dat hij het Mauro niet aanrekent. Wie er een slordige 4 voor een 1 of een 7 heeft aangezien zullen we dus waarschijnlijk nooit weten. (Al heb ik al eens gezegd dat ik eerder een jochtie van 9 geloof die zijn verjaardag nog weet dan een Angolese ambtenaar die de hele tijd moet bukken voor geweerschoten.)

  Maar dan is er opeens een gerucht over een gerucht dat Mauro’s moeder in NL zou zijn, en hup, meteen neemt de hele PVVD-aanhang als feit aan dat niet alleen Mauro’s moeder, maar ook zijn vader, ooms, tantes, etc, allemaal illegaal in Nederland vertoeven en Mauro dientengevolge meteen moet worden uitgezet.

  Kom Gerd, vertel ons de bron van dat gerucht eens? Fritsma zeker? 😛

 5. DarkSkywise Schreef:

  Maar dan is er opeens een gerucht over een gerucht dat Mauro’s moeder in NL zou zijn, en hup

  De geruchtenkultuur: gerucht over gerucht die over een gerucht gaat……..

  Om je vingers erbij af te likken!

 6. Interessant is hierbij dat de PVVD-aanhang steeds “Waar rook is, is vuur” aanhaalt – een uitdrukking die oorspronkelijk bij de oude Romeinen juist werd gebruikt om aan te geven dat mensenmassa’s nu eenmaal bereid zijn aan ieder willekeurig gerucht een mate van waarheid te hechten (“als 1 persoon rook ziet, wordt er door de rest vanzelf een vuurtje bij verzonnen”).

 7. Ik vind de bewering: “want hij heeft ‘ook’ al gelogen over zijn geboortedatum” zo raar.

  Niet zo heel raar. En hoeft géén leugen te zijn. Het is bekend, dat er meerdere “azielzoekers” geen geboortedatum *kunnen geven*, ook al zouden ze dat graag willen. Dit vanwege het niet beschikbaar zijn van dit soort informatie, in het land van herkomst.; niet bijgehouden, of juist dwarsliggen van de verantwoordelijken in het land van herkomst. O.a. de IND heeft hierover meermalen lopen klagen. Vaak zie/ zag je dan ook een bepaalde (geboorte-)datum, op de door de NL overheid verstrekte documenten. Nogal wat mensen uit den verre, die op dezelfde datum jarig waren. (o.a. 1 juni schiet mij zo even te binnen). Bovenstaande staat, overigens, los van de situatie rondom Mauro. (Die hier gewoon hoort te blijven, ongeacht wat sommige bange Nederlanders (PVV-gepeupel) graag zouden willen.)

  CDA’er Gerd Leers staat ver van de realiteit af. De hypocriete lamzak.

Reacties zijn gesloten.