CDA verlegt koers naar links (u weet wel, die andere kant op)

Het CDA gaat een ruk naar links maken! Heusjes! De hypotheekrenteaftrek is niet meer net zo heilig als de onbevlekte ontvangenis van Maria van Nazareth, er moet iets gedaan worden aan koolstofdioxideuitstoot en er moet minder gezeurd worden over cultuurverschillen.

Vindt althans het Strategisch Beraad van het CDA. Om iedereen gerust te stellen is het artikel waarin deze trendbreuk wordt aangekondigd opgeluisterd met een portret van de nationale wethouder Hekking, dan bent u vast gewaarschuwd.

5 gedachten over “CDA verlegt koers naar links (u weet wel, die andere kant op)”

  1. een kat in het nauw…

    ik zal er maar niet de heldhaftig-krijsende stem van ons camiel bij denken….

    “HET CDA MAAKT ZICH OP VOOR EEN GUK NAAR LIENKS…AANPASSING VAN DE HIPPOTEKRANTEAFTRAK IS ONVEGMIJDBAAG….ER MOET MEEG AANDACH KOMEN VOOR DUUGZAAMHEID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. de nieuwe fascinatie van het CDA voor duurzaamheid is waarschijnlijk ingegeven door zorgen over de eigen houdbaarheidsdatum

    als de stekker er uit gaat moet je natuurlijk wel in een positie zijn dat je met het mensenoffer van Maxime kunt volstaan om als “geloofwaardig” gesprekspartner aan tafel te schuiven voor de nieuwe coalitieonderhandelingen

    zelfs met minder dan tien zetels kun je een minderheid aan een meerderheid helpen tenslotte

Reacties zijn gesloten.