Beatrix (Oranje) kotst Wilders (PVV) uit

Beatrix bezoekt een moskee in Oman en je mag zelf raden of ze naar Geert Wilders heeft geluisterd (en géén hoofddoek draagt), om het makkelijk te maken doe ik het als meerkeuzevraag:

Doet koningin Beatrix voortaan wat Geert Wilders wil?
[ ] Ja
[ ] Nee
[ ] Geen mening

Hee wat knap u had het in één keer goed!

Nou en dan nu kijken hoe de PVV’ers spartelen terwijl ze zich door de plee laten spoelen, op twitter bijvoorbeeld.

Bijgaand een voorbeeldje van Lucas Hartong (PVV). Deze man hebben we hier wel eens behandeld met het bericht Lucas Hartong, PVV’er met Glimmerveenbloed en kindsoldaatouders!. Voor een PVV’er gemiddeld hysterisch zeg maar. Moet je kijken wat een idioot:

45 gedachten over “Beatrix (Oranje) kotst Wilders (PVV) uit”

 1. Terwijl zo’n PVV’er toch gewend moet zijn aan niet-democratisch gekozen leiders, zou je zeggen

 2. “Doet koningin Beatrix voortaan wat Geert Wilders wil?”

  Toe maar, ze durft wel, tegen de Wil van de Leider ageren! Een sterk signaal, dat `ònzin’!

  Ze zei nog net geen `flauwekul’. Hiep (bis) hoera, leve de Majesteit. Chapeau voor ons enige echte Staatshoofd. En dat mag best opgesierd met een fraaie hoofddoek van exquise snit.
  😆
  Henk & Ingrid staan in dubio. Kijken elkaar aan, vragen zich af of ze niet voor gek staan en zich buiten spel plaatsen als ze onze Vorstin moeten afvallen op last van hun ziedende Meester. Want Oranje is ook het door hen zo begeerde nationalisme immers? Komt er nu een schisma binnen de PVV?

 3. Als de oppositie slim is vragen ze een debat aan over de kwestie, dan mag Rutte de koning verdedigen.
  Dat levert prachtige TV op! Plus een dikke tik op de vingers voor de PVV of voor het gedoogwrak natuurlijk.

 4. Dus als ik mr Wilders goed begrijp moeten buitenlanders zich in Nederland zich aan ons aanpassen, en wanneer wij in het buitenland zijn, wij als Nederlanders ons niet aan de andere cultuur? Dat klopt niet.

  Deze man geeft weer blijk van handelen vanuit zijn ego en staat niet open voor de ander. Hij geeft zelf dus niet zo’n goed voorbeeld aan de allochtonen hier hoe het wel zou moeten. Gemiste kans Geert!

 5. Waar gaat dit over het is Absurd!?

  Ik kan me Trix haar reactie heel goed voorstellen met :”Ach waar moet je tegenwoordig nog van opkijken”. Want dit is surrealistisch.. en jammer genoeg zijn we er aan gewoon geraakt.

 6. Lang leve de vrijheid hoezeee hoezeeeeee.

  respect voor de oranjes wat dat betreft al ben ik niet koninklijk gezind maar dat zal de nodige miljoentjes nog wel gaan kosten aan onozel vrijheid berovende kamervragen, van die blonde narcist.

 7. H.sghair Schreef:

  Dus als ik mr Wilders goed begrijp moeten buitenlanders zich in Nederland zich aan ons aanpassen, en wanneer wij in het buitenland zijn, wij als Nederlanders ons niet aan de andere cultuur? Dat klopt niet.

  Jawel, iedereen moet zich gewoon aan Nederlanders aanpassen, zowel in binnen- als buitenland. 😆

 8. De Majesteit is duidelijk de weg kwijt. Gouden kooi heeft goede geluidsisolatie. Is ze nog wel toerekingsvatbaar? En straks krijgen we die pias als koning….aaarrggghhh!! Waar is hier de nooduitgang?

 9. “Nou en dan nu kijken hoe de PVV’ers spartelen terwijl ze zich door de plee laten spoelen, op twitter bijvoorbeeld.”
  “…Lucas Hartong, PVV’er met Glimmerveenbloed en kindsoldaatouders!. Voor een PVV’er gemiddeld hysterisch zeg maar. Moet je kijken wat een idioot…”

  LET OP!!! Op straffe van wissen reactie en mogelijk IP ban is het hier niet toegestaan om: te discrimineren, te reductio ad hominem’en, kwetsen, BELEDIGEN, zuigen, piepen, klagen, jammeren.

  Best een kleinzielig groepje hier he… Anderen verbieden wat je zelf doet…

  Ben geen PVV’er ,en ook niet bepaald konings gezind. Als je in een land bent met andere gewoontes en tradities dan respecteer je dat gewoon. Geldt voor een koningin in een islamitisch land. Geldt echter ook voor de bezoekers van Nederland. Is het normaal in jullie ogen om de wetten van een ander land/geloof/ideologie/sprookje opgelegd te krijgen?

  Oogkleppen, en over Politieke Correctheid overmatig veel aanwezig in het schrijvers collectief van deze site he. NB: ik heb het NIET over de mensen die reageren he….

 10. @11 volgens mij ben jij nu bezig met overtreding diverse REGELS waaronder een flagrante overtreding van REGEL G:

  G – Zuigen/piepen/klagen/jammeren/ruzie zoeken
  Niet toegestaan. Discussies over de regels zijn ook niet toegestaan. Er kan eventueel worden geklaagd via mail, zie de contactpagina. Update 17 april 2011: hier wordt in het vervolg extra op gelet. Iemand die hier pas binnenkomt en meteen regels/beleid ter discussie wil stellen kan direct vertrekken. Iemand die hier binnenkomt die direct begint met anderen aan te spreken over regels/beleid idem dito. Iemand die dit fascistisch/stalinistisch vindt mag dit best opschrijven van ons alleen niet hier.

  http://www.krapuul.nl/regels/

  Heb je nog wat ter verdediging aan te voeren of zal ik je direct in het spamfilter moppen?

 11. En vergeet ook vooral niet Update Nu: bij bedenkelijke buitenlandse IP’s word je 2x zo hard gemopt. 😉

 12. Die @11, moet ik altijd zo hard om lachen hè? “Maar ben geen PVV’er hoor!” Nee tuurlijk niet! 😀
  Dit zeggen is hetzelfde als mensen die een betoog beginnen met:,, Met alle respect.” Dan is er van enig respect ook geen sprake meer.

 13. Hoorde ook nog dat op persconferentie was gevraagd of ze verbaasd was over commotie. Antwoord was: ach, waar moet je je tegenwoordig nog over verbazen.

 14. Nou, ik zal nooooooooit PVV stemmen, maar… euh… maar… euh… pardon, mijn zin loopt vast. 😈

  (zo herken je mensen die écht nooit PVV stemmen, die hebben geen idee wat ze erna moeten zeggen)

 15. @11 Wellicht moet je even het artikel “…Lucas Hartong, PVV’er met Glimmerveenbloed en kindsoldaatouders!. etc. erbij pakken om te zien dat het geen belediging maar slechts een CONSTATERING is.

 16. Rick_nl Schreef:

  Is het normaal in jullie ogen om de wetten van een ander land/geloof/ideologie/sprookje opgelegd te krijgen?

  Ja, dat is normaal als men zich in den vreemde begeeft. Is een soort spirituele zelfdiscipline. Kwestie van étiquette, aanpassen aan en respect voor cultuur gastheer/vrouwe.
  Helaas is beschaafde intermenselijke verheffing van geest en ziel te hoog gegrepen voor Henken & Ingrids.

 17. Hebben jullie ooit een staatshoofd hier op klompen rond zien lopen?
  of met iets orange?
  Trouwens geloof en staat moeten gescheiden blijven,dat zijn de woorden van Beatrix zèlf!
  Alleen dus als het hààr uitkomt!
  Dit heeft niks met respect te maken maar om gèld!
  Ze zal dat wel doen om haar schell aandelen veilig te stellen!
  Het is gewoon een hele gewiekste dame!

 18. Allochtonen moeten zich inderdaad aanpassen hier als ze hier willen wonen. Als ze crimineel zijn moeten ze gewoon terug zonder pardon. Wat Beatrix hier doet vind ik niet goed, omdat een hoofddoek staat voor vrouwenonderdrukking. Vergeet dat een vrouw NIKS voorstelt in die culturen. En dat het nu nog steeds niks hier in NL is niet door Geert Wilders, want die gedoogt alleen maar en regeert dus NIET. Hij zal binnenkort wel het gedogen stoppen als hij slim is. Wanneer worden alle mensen eens wakker in dit land. Kijk bijvoorbeeld eens naar opsporing verzocht, het zijn altijd dezelfde.

 19. maas Schreef:

  Hebben jullie ooit een staatshoofd hier op klompen rond zien lopen?

  Heb jij ooit de koningin met klompen zien lopen dan???

 20. #21

  * Richard zegt: “omdat een hoofddoek staat voor vrouwenonderdrukking”

  Zal ik die maar afdoen dan omdat jij het zegt?

  * Richard zegt :Vergeet dat een vrouw NIKS voorstelt in die culturen.

  Daar weet jij als Midden Oosten deskundige natuurlijk alles van.

  Islam is geen cultuur het is een religie.
  Moe wordt je toch van die mensen die denken dat ze de Islam beter kennen dan de moslims zelf en het ook wel even voor hun willen uitleggen en zeggen hoe ze het wel of niet moeten doen.
  Als je nu gelijk Robert even opzoekt die blubbertt ook graag rond hier op de site, kunnen jullie gezellig met z’n tweeen even aas gaan zitten pikken, uiteraard graag op een andere site.

  Zo te lezen stel je zel fook niet veel voor.

 21. @ Abdul
  nee, daar is niks mis mee 😉
  als wij willen dat Buitenlanders zich aanpassen dan moeten wij het goede voorbeeld geven
  en dat deed de koningin

 22. Beste John v/d Heuvel,

  Het is lang geleden, maar hopelijk herinner je nog mijn pseudo naam.

  Wat heb jij er een geweldige website van gemaakt.
  Dagelijks lees ik de artikelen op Krapuul.:lol:
  Zowel thuis als (stiekum) op het werk.

  Ik wens jou en je collega,s het allerbeste en zet door met het geweldige werk wat jullie doen.
  Voor mij blijft krapuul TOP.

  En fan in hart en nieren.

  Mvg,

  Mandela

 23. Het is te hopen voor die PVV trollen hier dat er nooit een tegenbezoek komt uit een Arabisch land rond de jaarwisseling.
  Dan moet het hele circus op nieuwjaarsdag in den bloten kont een duik nemen in de zee.
  Unox muts op en gaan!

 24. “Beatrix negeert Wilders”. Wat een stuk verbeelding hebben die pvv’ers. Dat hadden we vanaf het begin al moeten doen, dan was het niet zo ver gekomen dat we nu zitten opgescheept met een ultra-rechts kabinet, gesteund door de neo-fascisten.

 25. Jammer dat Wilders zich niet druk maakt om zwaardere zaken zoals dierenleed, criminaliteit, bonusgraaiers, loverboys en jeugdzorg. In een synagoge draag je ook een keppeltje alsook dat in kathedralen vrouwen alleen bedekt gekleed binnen mogen. Beatrix is op bezoek daar en past zich aan. Nu lijkt het net of zij in haar eigen land met een hoofddoek gaat lopen als zij bezoek krijgt van een moslim of dat ze uit de kleren gaat als ze bij DeWereldDraaitDoor aan tafel zit. Context en verhoudingen zijn volledig verdwaald in politiek flauwekul land.

 26. Dirk Visser Schreef:

  Het is te hopen voor die PVV trollen hier dat er nooit een tegenbezoek komt uit een Arabisch land rond de jaarwisseling.
  Dan moet het hele circus op nieuwjaarsdag in den bloten kont een duik nemen in de zee.
  Unox muts op en gaan!

  😆 😆 en nog eens lol.

 27. richard Schreef:

  Allochtonen moeten zich inderdaad aanpassen hier als ze hier willen wonen. Als ze crimineel zijn moeten ze gewoon terug zonder pardon. Wat Beatrix hier doet vind ik niet goed, omdat een hoofddoek staat voor vrouwenonderdrukking. Vergeet dat een vrouw NIKS voorstelt in die culturen. En dat het nu nog steeds niks hier in NL is niet door Geert Wilders, want die gedoogt alleen maar en regeert dus NIET. Hij zal binnenkort wel het gedogen stoppen als hij slim is. Wanneer worden alle mensen eens wakker in dit land. Kijk bijvoorbeeld eens naar opsporing verzocht, het zijn altijd dezelfde.

  Kan je echt niets anders doen dan dom de door je leider gespuide vooroordelen als een tamme koe te herkauwen ????

 28. # 35
  Kan je echt niets anders doen dan dom de door je leider gespuide vooroordelen als een tamme koe te herkauwen ????

  Die koe heeft wel 4 magen dan moeten we dan gezever dus nog 3 keer vaker aan horen…

 29. Wilders is het geheime wapen van de koningin en van de Eerste Kamer. Terwijl iedereen ze bijna wilde afschaffen maakte de PVV duidelijk dat ze allebei een belangrijke stabiliserende functie hebben.

 30. Mandela Schreef:

  Beste John v/d Heuvel,
  Het is lang geleden, maar hopelijk herinner je nog mijn pseudo naam.
  Wat heb jij er een geweldige website van gemaakt.
  Dagelijks lees ik de artikelen op Krapuul.:lol:
  Zowel thuis als (stiekum) op het werk.
  Ik wens jou en je collega,s het allerbeste en zet door met het geweldige werk wat jullie doen.
  Voor mij blijft krapuul TOP.
  En fan in hart en nieren.
  Mvg,
  Mandela

  Hoi Mandela bedankt voor het compliment wij zijn ook fan van onszelf en van (de meeste van) onze bezoekers.

 31. beste John,

  Je lijkt Najib Amhali wel. jij fan van mij…. nee jij fan van mij.(taxichauffeur)

  Enige aangepaste allochtoon.Of anders gezegd Marokkaan.

  Voor de rest is niemand ooit aangepast genoeg. Laat staan Hare Majesteit de koningin.

  Wie ben ik dan om aan deze eisen te voldoen volgens Pvv,ers.

  Mvg,

  Mandela

 32. Beatrix is een krachtige vrouw, die weet wat ze wil zeggen. Desondanks is het koningshuis nog veel onbetrouwbaarder dan populist Geert Wilders. Dat is in het verleden wel gebleken.

 33. Als er hier van een allochtoon wordt verwacht twee minuten stil te zijn bij de dodenherdenking op 4 mei, mag er van Nederlanders in het buitenland ook verwacht worden rekening te houden met de zaken die daar gevoelig liggen. Een hoofddoek kan daarvan een voorbeeld zijn, die doe je dan op uit beleefdheid, niks mis mee. ‘Hoofddoek staat voor vrouwenonderdrukking’ is iets wat met name PVV’ers vooral zelf graag zouden geloven, maar wat in de praktijk in de meeste gevallen gewoon onzin is. Ze halen een aantal uitzonderingen of extreme gevallen naar voren en stellen dat deze voor de hele groep gelden. Dit gebeurt niet alleen bij moslims, maar bij elke groep die in het vizier van een PVV’er komt. Er rijdt een dronken Pool over de weg en meteen beginnen die rechtse lutsers weer te gillen dat alle Polen alcoholisten zijn. De meeste PVV’ers kunnen namelijk niet relativeren door hun kortzichtigheid, daar hebben we de afgelopen jaren wel van mee mogen genieten.
  Zelf ben ik overigens ook niet zo geweldig enthousiast over hoofddoeken, maar dat heeft meer iets met mijn aversie tegen de zelf aangemeten morele superioriteit van de verkondigers van de ‘Waarheid’ te maken, of die waarheid nu uit christelijke, islamitische of populistische hoek komt. Ik houd dan ook niet van maagdelijkheidscultussen, of die nu van Amerikaanse christenen of van moslims komt, maar die discussie is off topic. Wie echter een hoofddoek of een pruik of en hoed of wat dan ook wil dragen, moet verder niet de hele tijd van dat gezeik daarover aan de kop krijgen. Zielig hoor, als je er last van hebt dat iemand een hoofddoek draagt. Misschien moet deze site voor een ieder die gekweld wordt door hoofddoeken, de telefoonnummers van het Riagg plaatsen, die mensen zitten er voor om mensen met problemen te helpen.

 34. Geert draagt, als hij in Israel weer eens vertoeft hoevaak wel niet, ja ik ben de naam vergeten, maar bedoel
  zo,n mutsje op zijn achter-hoofd.

  Heet dat niet een ” Keppetje” ?

 35. richard Schreef:

  Allochtonen moeten zich inderdaad aanpassen hier als ze hier willen wonen. Als ze crimineel zijn moeten ze gewoon terug zonder pardon.

  Een allochtoon is iemand die hier niet is geboren of waarvan minimaal één van de ouders hier niet is geboren. Dat zegt verder niets over de nationaliteit die die persoon heeft: een allochtoon kan zowel Nederlander als buitenlander (= iemand die niet in het bezit is van de NL nationaliteit) zijn.

  Een allochtoon die niet de NL nationaliteit heeft, kun je bij criminaliteit natuurlijk altijd het land uitzetten, bij allochtonen die wél de NL nationaliteit hebben, moet je die nationaliteit eerst intrekken en dat is zowel in NL als volgens internationale verdragen aan zeer strenge regels gebonden (o.a. om te voorkomen dat er onnodig statenlozen worden gekweekt en om te voorkomen dat landen criminelen over elkaars grenzen gaan dumpen) die je niet zomaar even kunt versoepelen.

  True, de PVV roept bij alles en nog wat “Nederlanderschap intrekken en uitzetten, liefst met de hele familie”, maar dat is kroegpraat. Zelfs al zou de PVVD er een wet doorheen jassen die in zulke gevallen het intrekken van de NL nationaliteit mogelijk maakt, zijn die personen volgens internationale verdragen gewoon nog steeds Nederlander.

  En ik denk niet dat we als land erg lang zouden overleven bij een EU- en een VN-boycot als we daar tóch in zouden volharden. 😛

 36. DarkSkywise Schreef:

  (o.a. om te voorkomen dat er onnodig statelozen worden gekweekt en om te voorkomen dat landen criminelen over elkaars grenzen gaan dumpen)

  Een (Joodse) oom van me is “stateloos” verklaard omdat hij tegen Franco, een bevriend staatshoofd had gevochten. Jaren later is hij toch geridderd en mocht hij zich weer Nederlander noemen toen bleek dat hij in het verzet had gezeten.

 37. Laat Majesteit maar korte metten maken met de bruine rechtse drek.
  Want Wilders’ ego kan haar niet genaken, zijn schuine ziel is grauw en lek.

Reacties zijn gesloten.