Niet lopen zeiken

Maakt niet uit, het zijn maar Taliban strijders en  dan ook nog eens moslims dan maken zulke wandaden natuurlijk helemaal geen fluit meer uit. Het maakt ook niet uit dat deze Taliban in het zadel zijn geholpen door Amerika zelf,  dat moet je natuurlijk breder zien.

 Je gesteund wetende door een groot gedeelte van de rest van de wereld kun je  gewoon je gang gaan. We raken er immers aan gewend aan dit Amerikaanse leger dat niet bang is om zich wereldwijd niets van mensenrechten aan te trekken, ze klaren immers ook een gedeelte van onze klusjes waar wij als Nederland geen vieze handen van willen krijgen,  handen die we met een schoon geweten het liefst in onschuld wassen.

Je zou dan ergens hopen dat na de afschuwelijke wantoestanden in Aboe Ghraib, het Amerikaanse leger wat zorgvuldiger is geworden, niets blijkt minder waar, er verschenen al eerder beelden over walgelijke handelingen door een aantal militairen.

Een paar jaar gevangenisstraf voor een aantal en oneervol ontslag uit het leger en de wereld is weer tevreden en kan met een gerust hart de andere kant opkijken terwijl het grootste gespuis met hun “big fat ass” in het Witte Huis nimmer vervolgd gaat worden.

 

 

 

 

2 gedachten over “Niet lopen zeiken”

Reacties zijn gesloten.