Nu Wilders door de kiezer wordt afgestraft is hoofddoekjesverbod spontaan geen breekpunt meer

wilders4PVV-fractielid in de Haagse gemeenteraad Geert Wilders verklaart nu plotseling dat het hoofddoekjesverbod geen breekpunt is. Dit was zogenaamd het allerbelangijkste punt en daar kon absoluut niet van afgeweken worden. Sterker nog, de PVV was bereid om over alles te onderhandelen, over werkelijk alles behalve het hoofddoekjesverbod.

Dat hebben we allemaal kunnen horen/zien/lezen.

Nou en nu zijn we een week of 4 verder en is het dus plotseling geen breekpunt. Je weet toch. Gewoon om dat het kan. Alsof de PVV zich in die 2 gemeenteraden heeft laten kiezen met als enige doel om de boel te saboteren.

calimeroGeert Wilders laat Calimero’s Fritsma en De Roon als een baksteen vallen
Hoewel Wilders zich met bovenstaande lulkoek natuurlijk niet bepaald van zijn sterkste kant toont is het natuurlijk nog veel lulliger voor Fritsma en De Roon die wekenlang als een stel Calimero’s boehoehoe in de pers moesten huilen omdat ze zogenaamd werden “buitengesloten door de andere partijen” omdat die geen zin hadden om het zotte ononderhandelbare hoofddoekjes breekpunt van de PVV te slikken.

Tot zover het laatste nonsens-nieuws over PVV en Geert Wilders van vandaag.

11 gedachten over “Nu Wilders door de kiezer wordt afgestraft is hoofddoekjesverbod spontaan geen breekpunt meer”

 1. Haatzaaiers zijn in wezen ook de grootste kontdraaiers. Want het gaat ze niet om principes, maar wel om haat spugen.

 2. Met zijn uitspraak over het hoofddoekjesverbod wil Wilders vooral aan de partijen in Almere een politiek signaal geven dat de PVV op dat punt wil bewegen, als de partij er maar andere belangrijke punten voor terugkrijgt. ”Ik denk dat dat geen onredelijk verzoek is.”

  Dat moeten andere partijen ook doen: een niet-grondwettelijk voorstel als net-geen-breekpunt pakken en er andere belangrijke zaken voor terugeisen als ze het laten varen…

  Mijn god zeg, wat een kneuzen zijn het toch.

 3. @1 De grootste haatzaaier is de nu demissionaire regering, de PVV oogst alleen maar.

 4. @3, dat kun je vast wel onderbouwen, toch?

  Of krijgen we dan een standaard riedel van Wilders over “(s)links multi-culti”? Het moge duidelijk zijn dat er al jaren geen linkse coalitie is geweest, totaal onduidelijk dus waarom Wilders “links” de schuld geeft van alles.

 5. Zelfs in de meest linkse coalitie die Nederland ooit heeft gehad zaten nog voorlopers van het CDA. Maar goed dat is een ander onderwerp.

 6. @4 Als je zelf even nadenkt is het niet zo moeilijk.
  Positieve discriminatie is ook discriminatie, aandacht is aandacht.

 7. @7 Wat wil je nou, dat ik met allerlei voorbeelden kom.
  1 en 1 = 2, daar kun je uren over discussiëren maar het verandert niets. Soms zijn de dingen niet moeilijk, maar worden ze moeilijk gemaakt.

 8. Het 65 blijft 65 is voor de SP ook nooit een breekpunt geweest. Mensen moeten niet zo achter politici aanlopen. dat is dom slavengedrag!

 9. Ik vind de headline wel leuk:

  Nu Wilders door de kiezer wordt afgestraft is hoofddoekjesverbod spontaan geen breekpunt meer.

  Ik kan me niet herinneren dat er al gekozen is

 10. Ik zie de titel eerder andersom; De kiezer die op Wilders heeft gestemd wordt afgestraft door de PVV, nu blijkt dat het hoofddoekjesverbod geen breekpunt is. De kiezer is zwaar voor de gek gehouden. In Almere is de PVV zelf uit de coalitiebesprekingen gestapt en in Den Haag hebben ze de besprekingen onmogelijk gemaakt door dit als breekpunt neer te zetten. De PVV heeft volgens mij altijd al in de coalitie gewild en daarom namen ze een hoofddoekjesverbod als breekpunt. Maar zeg dat dan van te voren tegen je kiezers…

Reacties zijn gesloten.