Rutte geeft antwoord

Nou ja antwoord… hij lepelt het regeerakkoord op en trekt zijn VVD muil open.
Vorige week mochten we vragen stellen.
Nu kan ik er een heel verhaal over typen maar ik denk dat iedereen zelf wel die luchtballon kan doorprikken.
Na het geneuzel over een huis kopen of een bedrijf oprichten ben ik al afgehaakt. Ik heb dus niet het hele filmpje bekeken, neem het mij niet kwalijk…

Op mijn vraag wat Rutte nog meer gaat slopen om van Nederland weer een feodale staat te maken geeft hij vast geen antwoord.

8 gedachten over “Rutte geeft antwoord”

 1. Had die Rutte maar een vriendin van 26, werden we misschien weer een beetje serieus genomen in de wereld.

 2. Dirk ik kan het ook niet opbrengen om te kijken. Misschien dat iemand het wel kan en dan meldt als er echt iets vermeldenswaardigs is gezegd.

 3. Iedereen die wel eens een presentatie van zijn (project)manager heeft bijgewoond weet hoe dit kinkt.

 4. @3
  De blauwe zaal is nu geel maar was vroeger blauw. Vandaar dat hij de blauwe zaal heet. Meer wat ik gehoord heb is het vermelden niet waard.

  Is net zoiets de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Die heten nog steeds zo omdat ze vroeger voor vrijheid en democratie waren.

 5. @ 1

  Die arme vriendin. Na een stukje beluisterd te hebben, krijg ik ’t idee dat Rutte zelfs tussen de lakens nog bezig is met de staatsschuld. Hij is erdoor geobsedeerd, en handelt er dwangmatig naar. Kortom; zijn beleid is deels pathologie

 6. Ach ik heb me opperbest vermaakt met het lezen van de vragen op twitter. Heb geen interesse voor de vragen die geslecteerd zijn voor beantwoording en de antwoorden zelf.

  @Johan,
  de obsessie voor de staatsschuld is niet de obsessie van Mark. Rutte is het gezicht van de vvd omdat ie zo;n lachebek heeft. De rest van zijn hoofd lijkt me voornamelijk leeg. Maar hij kan natuurlijk als geen ander eender welk riedeltje met flair brengen. En wat er ook gebeurt, de lach zit erin gebeitst. Wie gelooft er nog in.
  http://ruttelachtomiets.tumblr.com/

Reacties zijn gesloten.