VVD Noord-Holland: Hero Brinkman saboteert bewust Willem Arondéuslezing

Ik trap er steeds weer in. Zo dacht ik eerder nog dat ik misschien iets te veel aan het speculeren was door te suggereren dat Brinkman die hele Arondéuslezing wil afschaffen, in plaats van alleen bezwaar te maken tegen de lezing door René Boender. Maar steeds als je denkt dat het niet gekker kan weet de PVV daar nog overheen te gaan, en ook nu lijkt het bruinste scenario weer het dichtst bij de waarheid te liggen, althans volgens nota bene de ‘De PVV is een volstrekt normale partij’ VVD:

PVV-statenlid in Noord-Holland Hero Brinkman heeft bewust geprobeerd de Willem Arondéuslezing te saboteren. Dat zegt de fractievoorzitter van de VVD in Noord-Holland, Cees Loggen.

Volgens Loggen heeft Brinkman vorige maand bewust de naam van Boender publiek gemaakt en hem in diskrediet gebracht, terwijl de commissie nog in de ‘conceptfase’ was om Boender aan te wijzen als spreker. Ook was er nog niet gesproken over een mogelijke vergoeding. ‘Dan ben je dus bewust bezig om de Willem Arondéuslezing te beschadigen’, aldus Loggen. (Volkskrant)

Rechts Nederland likt zijn vingers hierbij af.

2 gedachten over “VVD Noord-Holland: Hero Brinkman saboteert bewust Willem Arondéuslezing”

  1. “Loggen vertelt ook dat Brinkman als lid-zonder-spreekrecht bij de commissie zat die de Arondéuslezing organiseerde. ‘Hij fluisterde daarbij continue zijn fractielid in wat die moest zeggen. Als dit de nieuwe politiek is die de PVV voorstaat dan schaam ik me daar diep voor.'”

    ‘”De anonieme beller – ‘Freek Ringelmans’ – gebruikte daarbij informatie die alleen bij de statenfracties bekend was en werd ook gesouffleerd door een tweede persoon op de achtergrond.’ Volgens Leever is in elk geval duidelijk dat er informatie gelekt is, mogelijk door de PVV. ”

    Gaat lekker he met die PVV? Doornormale mensen? Hele aardige mensen ook. Helemaal voor vrijheid van meningsuiting. Voor iedereen. Maar niet heus. Wie nu nog niet gelooft dat het fascisten zijn, noem ik een oen.

  2. Boykotten, die Brinkman! Z’n vriendinnetje is pas een paar weken geleden meerderjarig geworden. Dat mag voor mij, allemaal. Maar de Arondéus lezing moet doorgaan. Met of zonder Broeder. En zeker zonder Brussen. Wie durft *Jacqueline Wouters* te lanceren?

Reacties zijn gesloten.