PVV wilde Bert Brussen voor Arondéuslezing

Ondanks het standpunt van de PVV ten opzichte van de lezing  heeft de partij dit jaar wel een voorstel gedaan voor een mogelijke spreker binnen het jaarthema ‘sociale media’: Bert Brussen. ‘Dat is niet per se onze vriend maar wel een pionier op het gebied van de sociale media.’

Nee, daar ben ik niet flauw in. Bert Brussen weet inderdaad hoe 140 tekens in een niet al te debiele volgorde en op verantwoord racistische wijze achter elkaar te plaatsen. Een pionier inderdaad.

Dat gaat dan ook boven de pet van een Hero Brinkman, die de partner van een provinciaal fractielid nodig heeft om het wachtwoord ‘welkom’ te achterhalen of om op het idee te komen het jaartal in de URL van een bestand te veranderen. Geen wonder dat hij wonderkind Brussen graag op de Willlem Arondéuslezing gezien had, waar hij op zichzelf eigenlijk wel weer tegen was. Maar dat allemaal tegelijk onthouden is dan ook best moeilijk.

Was hij maar politieman gebleven; rode striemen en schedelbasisfracturen meppen met gummiknuppels is dan toch makkelijker.

8 gedachten over “PVV wilde Bert Brussen voor Arondéuslezing”

  1. Net zo’n narcist als de Grote Lijder. Hoe veel gekker moet het allemaal worden? Onwelgevallige sprekers worden geïntimideerd en welgevallige sprekers worden gepromoot. Het is toch wel net nazi-Duitsland. Nog even en we krijgen lijsten net als toen, goedgekeurd en afgekeurd. Ik zou het een eer vinden om op afgekeurd te staan. Wie nog meer?

  2. @2 Die lijsten zijn er al, en worden bijgehouden. Vraag maar eens aan ex stagiaires of mensen die er undercover zijn geweest. Lijsten met “linkse ratten” zoals ze ook wel heten. Mensen met wie je wel en niet mag praten. Word allemaal intern gehouden.

  3. Ah ‘intern gehouden’ net als die mail van Bosman 😀 Nou dan kunnen we in de toekomst nog meer bakken stront verwachten, zoals we al wisten. Vandaag in ieder geval vreselijk gelachen!

  4. Keira Schreef:

    Ah ‘intern gehouden’ net als die mail van Bosman Nou dan kunnen we in de toekomst nog meer bakken stront verwachten, zoals we al wisten. Vandaag in ieder geval vreselijk gelachen!

    Ze zijn ook uitgelekt, via die ex stagieres dus die er zo van schrokken. Deze Linkse Ratten lijsten zeg maar. Let op dit kan in 20 jaar nog veel ophef opleveren, net zoals in de VS Nixon zijn “Zwarte lijst!”. Maar ze zijn er al wel.

  5. Bert Brussen, da’s toch een ex-pvda’er? Is die wel zuiver genoeg in de leer voor Geert?

Reacties zijn gesloten.