Kleine Wilders

Een herkenbaar stuk uit de Belgische Standaard. In elke straat in Nederland woont een Wilders en anders dan in de politiek, kunnen ouders er wel degelijk iets aan doen. In dit voorbeeld pest de kleine Wilders kinderen met een chinees uiterlijk. Waarom? Omdat hij Wilders nadeed en Wilders er ook mee wegkomt.

Ook wilde ik weten waarom hij ‘Hanki panki Shangai’ zong als mijn kinderen in zijn buurt waren. Bij mijn weten waren ze nog lang niet jarig! De jongen antwoordde dat hij zulke dingen altijd zei tegen kinderen die er uitzagen als mijn kinderen. Tegen moslimkinderen zei hij andere dingen. Ze waren toch zeker geen moslims, maar Chineesjes? Hij wist niet hoe ze heetten, mijn kinderen. ‘Dan zeg je toch gewoon Chinees,’ grimbekte hij. ‘Kijk maar naar Wilders! Die doet dat ook. Hij zit toch in de regering!’ De ogen van de jongen schitterden gevaarlijk. Ik slikte.

En als er nu nog iemand durft te beweren dat zijn gedrag geen invloed heeft op de samenleving, denk ik dat we eens moeten praten!

7 gedachten over “Kleine Wilders”

 1. Met dat soort takkeventjes weet ik wel raad. Gewoon ‘per ongeluk’ met je naaldhakken bovenop die kleine kindervoetjes springen of net wild met je armen gebaren als hij langs je loopt. ‘Ahhh, heb je je pijn gedaan??’ Werkt ALTIJD 🙂

 2. Omdat hij Wilders nadeed en Wilders er ook mee wegkomt.

  Inderdaad, de bruinhemden voelen het meteen aan hun mooie klompen, dat ze nu van klein af met die racisme steeds vrij komen.

  Dit is wat de rechters in het Wilders proces heemaal over het hoofd hebben gezien.

  Met dank aan de gedogers.

 3. Nexus, niet alleen de rechters. Of ze wel of niet goed hebben gehandeld bij de vrijspraak, kan ik niet beoordelen. Ben geen advocaat of rechter. Wie er zeker schuld aan hebben zijn de politici die dit hebben laten gebeuren. Waarom wordt er nog steeds met ongeloof gereageerd en dan gezwegen? Of alleen mar zwijgen? Sla hem iedere keer dat hij achterlijk doet massaal om de oren met wat hij zegt en dat dat niet getolereerd wordt. De media hebben er ook schuld aan. Hij weet ze perfect te bespelen. Als hij een bekscheet laat, hup NIEUWSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! Geert heeft getwitterd of gesproken. Stop toch eens met dat kleine sneue ventje aandacht te geven. Verder moet iedereen die het niet eens is met deze bruine horde dat keer op keer, iedere keer weer!, laten weten. Overal! Dat die sneue volgers weten dat ze leprozen zijn, dat ze niet te accepteren zijn met hun verderfelijke ideeen. En ja, dan voelen ze zich zielig, so what? Ik voel me als sociaal voelend mens bedreigd en met mij al deze mensen. Ik pik het niet meer. Ook niet op straat of in gezelschap. Als ik Wilders te kakken kan zetten doe ik dat.

 4. Kinderen leren het van mekaar of van hun ouders.
  Als je in de kroeg komt en iedereen heeft nog niet veel bier of andere drankjes gedronken dan wordt er eerst over voetballen gesproken en later als de drank in de man komt volgt de politiek.

  En wiens naam hoor je dan het meeste? Juist die van Wilders. En alleen maar in positiefe-zin.

 5. Zie je hoe ook in deze column geheel onbedoeld een vorm van racisme de kop op steekt bij Annick Speeleveld?
  Immers zij verdedigt haar kinderen door tegen Wilderiaans etterbakje te zeggen: Waarom hij mijn kinderen ‘Chinezen’ noemde, vroeg ik hem. Mijn kinderen waren nog nooit in China geweest en hadden geen enkele band met dat land.
  En als dat nu eens wel zo was? Stond etterbak dan wel in z’n recht?
  Precies zelfde overkomt je als je moslims verdedigt door te zeggen dat ze helemaal niet aan islamisering doen. Dat is immers makkelijk te bewijzen. Maar stel nu eens dat ze net als Christenen bij wie het wél een plicht is bekeringsdrang hebben en voortdurend roepen dat je in God moet geloven anders kom je niet in de hemel?
  Hoe weet je of iemand een moslim is? Nou hij ziet er gewoon als een moslim uit. In ieder geval als iemand met een niet westers ras. Dus fout.
  Bijna altijd bij dit soort “beschuldigingen” gaat men ontkennen dan wel verzachtende omstandigheden aanvoeren waardoor het minder erg is dan wel helemaal niks om bang te zijn omdat immers puntjepuntje hoewel hij er misschien wel eng uitziet toch wel mee valt.
  Je gaat a.h.w. voor advocaat spelen voor iemand waarvan je wel weet dat de persoon wel degelijk enige schuld en blaam treft.
  Echter de enige foute personen in dit proces zijn de openbare aanklagers zelf. Wilders en z’n volgelingen.

Reacties zijn gesloten.