Jeanine Hennis vindt Mark Rutte fantaaaaaastisch

Jeanine Hennis-Plasschaert in de Volkskrant over haar liberale principes en hoe wij daar als kiezer eigenlijk gewoon niks van merken omdat ze braaf met de fractie meestemt, net zoals die twee *hysterisch geschater* dissidenten bij het CDA. Maar dissident wil Jeanine zichzelf dan weer niet noemen, want dat is wel een erg moeilijke positie, en ze wil ook dat we weten dat ze het heus erg moeilijk heeft met het constant verloochenen van haar liberale principes.

Op die momenten dat ze het daar weer moeilijk mee heeft praat ze echter even met Mark Rutte, en dan is de lucht zo weer opgeklaard:

‘Ja. Mark is de enige die mij op zo’n moment weer op het pad trekt. Dat is zo’n bom energie die ik dan voor me heb, met zoveel positivisme. De enorme boost aan positieve energie en de toekomst die hij dan weet te schetsen over wat de VVD allemaal kan realiseren – die bevlogenheid geeft mij op de een of andere manier een soort energie-infuus.’

Zou zo’n Hennis nou wel eens een bedrijf met projectmanagers gewerkt hebben? En dat zo’n manager ook steeds met zijn energie iedereen weet te overtuigen dat ze op de goede weg zitten, en wat ze allemaal wel niet gaan bereiken? Twee jaar later heeft die manager inderdaad van alles bereikt, onder andere een auto van twee prijsklassen hoger, een nieuw huis en ook een andere baan, want het project is afgelast of het resultaat ervan in een bureaula verdwenen, de afdeling opgeheven en het hele bedrijf overgenomen of failliet.

8 gedachten over “Jeanine Hennis vindt Mark Rutte fantaaaaaastisch”

 1. Ik denk niet dat Jeanine dat heeft meegemaakt, maar misschien gaat dit haar eerste ervaring worden, als dit kabinet valt. Mark weg naar een leuke baan en Jeanine, alleen met haar principes.

 2. Waarom zetten die rechtse regeerders zulke meegiebelende burgertutten in de Kamer? Ze is nog erger dan Sabine Uitslag http://nl.wikipedia.org/wiki/Sabine_Uitslag
  Blijkbaar is het burgerlijk-rechtse trend dergelijke frisse `leukheid’ verkondigende cheerleadsters als lijstrekkersassistente en als lijsttrekster naar voren schuiven, Groen Links doet er ook al aan mee.

 3. Jeanine Hennis vindt Mark Rutte fantaaaaaastisch

  Volgens mij is de sex in openbare ruimtes nog steeds verboden, toch? 🙂

 4. nexus m. Schreef:

  Jeanine Hennis vindt Mark Rutte fantaaaaaastisch
  Volgens mij is de sex in openbare ruimtes nog steeds verboden, toch?

  Dat klopt , maar de afgesloten vrijdenkersruimte is nu het peeskamertje van de politieke hoeren ……

 5. @2 Rutte kan dan nog altijd verder als Ratelband adept. Ook zou hij een voorbeeld kunnen nemen aan Ivo Niehe, en alsnog werk gaan maken van zijn oude droom om concertpianist te worden ( willen is tenslotte kunnen ).

Reacties zijn gesloten.