Grefo’s zijn bekeerd: koopzondag bij Reformatorisch Dagblad

Het heeft even geduurd maar onze gristelijke vrienden zijn nu ook de twintigste eeuw binnen gestapt: hun website “refdag” is nu ook op zondag open! Kijk maar Bijbel duidelijk over homoseksualiteit, Beloofde nieuwe wereld komt, op Gods tijd, etc. etc.

Overigens maakte ik een grapje over die koopzondag, want hun winkeltje is wel gewoon dicht.

2 gedachten over “Grefo’s zijn bekeerd: koopzondag bij Reformatorisch Dagblad”

  1. Is er dan niks meer heilig in dit land? Reformatorisch dagblad te lezen op zondag . Schande! of komt het dat ze nu eindelijk de domeinnaam hebben die ze graag wilde hebben voor hun sekteblaadje?
    wikipedia:
    Sinds 1997 heeft Reformatorisch Dagblad een website. Deze is gesloten op zondag, exact van middernacht tot middernacht. Er verschijnt dan een mededeling waarom men de bezoeker op andere dagen graag terugziet. Door middel van een applicatie op de website kan gemeten worden vanuit welk land de website bekeken wordt en dus of het daar zondag is. De domeinnaam was vanaf het begin refdag.nl. Met ingang van 10 januari 2012 is die gewijzigd in RD.nl (dit is tevens de titel), voorheen toebehorend aan het Rotterdams Dagblad (in 2005 opgegaan in het Algemeen Dagblad). Het RD had al jaren geprobeerd deze domeinnaam te claimen.

Reacties zijn gesloten.