BREKEND: Dierenpolitie zit bovenop zaak vuurpijlmuisje

Journaliste Suzanne van der Horst van de Leeuwarder Courant kreeg de Dierenpolitie aan haar bureau: of ze bewijsmateriaal kon overleggen waaruit bleek dat vuurpijlmuisje Astro geleden had.

Het lijkt wel een aflevering van Derrick; die man kon ook zo naar de bekende weg vragen. Ik zou zeggen, bind ter reconstructie Dion Graus eens een lawinepijl op zijn rug, steek die aan en vraag hem daarna of dat enig ongemak opgeleverd heeft.

4 gedachten over “BREKEND: Dierenpolitie zit bovenop zaak vuurpijlmuisje”

  1. Laurent, precies, wat is dat voor geneuzel. Die jongens die dat hebben gedaan zijn niet goed bij hun hoofd en hebben nodig een potje dierenopvoeding nodig. Maar ja, als je muizen als slangenvoer kunt kopen, waarom denken kinderen dan dat je er alles mee mag doen? Raar he?

    Bij die dierenpolitie act moest ik ook hieraan denken
    http://www.youtube.com/watch?v=ShH5SP6WN1Q

  2. Ik verwacht binnenkort invallen bij Anticimex en Rentokil want als je een muisje niet mag vuurpijlizeren ( gewoon fans van Wubo Ockels die hun held een huisdier wilde sturen ) dan mag een gif waarvan een muis op gruwelijke wijze sterft toch zeker niet ???

  3. Als die Graus op Laurent’s aanbod ingaat hoop ik wel dat die vuurpijl buiten de dampkring komt en het in tegenstelling tot de trip van die muis een enkele reis gaat worden. Alhoewel ik zou Graus ergens ook wel weer missen ….. Lijkt me een goede slotact voor “circus Graus”.

Reacties zijn gesloten.