Strategie van de PVV steeds duidelijker: ze willen ons doodvervelen.

saaiHet moest er een keertje van komen maar we hebben vandaag dus echt niks te melden. De PVV’ertjes weten zich al een paar dagen op zeer gewiekste wijze uit het nieuws te houden, er wordt niks fatsoenlijks geschreven of gepubliceerd. Joop, Joep, Jaap, Jip, Janneke, Jut en Jul, noem maar op, zwijgen in alle talen. Alleen op de rabiate haatlogjes (die twee waar gereageerd kan worden) gebeurt nog wat maar dat is een beetje sneu want die lijken inmiddels meer op een soort ballingsoord voor gemankeerd reageerdersvolk nu Joshua Livestro zijn digitale knokploeg eruit heeft gebonjourd.

Waar bovengenoemd gemankeerd reageerdersvolk publiciste Hassnae Bouazza beschuldigt van een keiharde oproep tot het kruisigen van De Grote Leider, dit in de vorm van een, in mijn naieve ogen tamelijk onschuldig ogend krabbeltje op Frontaalnaakt, wordt Peter Breedveld er niet warm of koud van. Slechts lethargie is ons deel.

De totale krapuul redactie is totally MIA. Zelf had ik rond 15 juli vorig jaar al zo’n beetje alles opgeschreven wat ik te melden had, ik verwijs bijvoorbeeld naar de volgende artikeltjes; Hoe mag je een fascist wel noemen op het internet?, Luisteren naar Het Volk, en zo zijn er meer zie verder het archief; ruim 1700 artikeltjes in 9 maanden tijd is toch geen slechte score voor iemand die eigenlijk al na een week bloggen alles geblogt had wat er te bloggen valt over die hopeloos saaie PVV + aanhang. Overigens ga ik na 9 juni gewoon de boel re-runnen, als een soort Paul Wilders, als er zich tegen die tijd geen redactielid heeft gemeld die iets te melden heeft.

Ik heb hier nog een reageerder van “het forum van de vrijheid” rondhangen. Die heeft daar een ban van twee weken en ze hebben daar een “schandpaal” voor hem ingericht die, laatste keer dat ik keek, al 10 forum pagina’s besloeg. Het zal je vaste stekkie maar zijn.

De PVV maakt ook helemaal geen nieuws meer en ze hebben ook gewoon niks nieuws. Als ze (macht der gewoonte) op de vuist met iemand gaan lijkt dat veelbelovend maar treedt onmiddelijk De Totale Mediastilte in. Met genoeg fantasie zou je er misschien een leuke column over kunnen schijven; Geert Wilders v.s. Hero Brinkman in de Führerbunker. Een fatsoenlijk nieuwtje zou zijn dat Hero Brinkman per direct de Pijp aan Maarten geeft maar fatsoen is zoals bekend bij die gasten ver te zoeken.

Een beetje creatief kamervragen stellen is er bij de PVV ook niet meer bij. Voorheen konden we er nog hartelijk om lachen en onze PVV-kamerklets categorie mee vullen. Tegenwoordig durft de PVV alleen nog maar te vragen wat iets kost. Dat is alles.

Inmiddels is wordt de strategie van de PVV steeds duidelijker: ze willen ons doodvervelen. 😡

12 gedachten over “Strategie van de PVV steeds duidelijker: ze willen ons doodvervelen.”

 1. Ja ik was tot gisteren even weg. De internetverbinding in dat buitenland werkte niet zo soepel als gedacht. Ik waardeer het zeer in het peevee-vee, dat het zijn geloei in de Heilige Week even staakte.
  Ik heb wel Hassnae Bouazza gelezen. Ze heeft gelijk. Maar het is ook waar, dat de opkomst van het racistisch discours een puur probleem van “onze” Nederlandse cultuur is. Dus in de eerste plaats een zorg voor jou en mij. In plaats van de Marokkaan (verzinnebeeld in “de” Islam), had het objekt van de haat-uitbarsting, ook de Fries, de Turk, de Molukker of de Vrouw kunnen zijn.
  Wat niet wegneemt, dat méér vooraanstaande immigranten dan nu het geval is (de uitzonderingen niet te na gesproken), zich om hun minder vooraanstaande en dus ook kwetsbaarder lotgenoten zouden moeten bekommeren.
  Trouwens, –
  (maar dat “trouwens” komt nog wel een volgende keer)

  Ik wou maar zeggen, jvdh, er wordt nog steeds met je méégedacht. Welterusten 😛 😉

 2. Jij hebt paranoia, in heel W Europa is nauwelijks racisme aanwezig, niet tegen Turken, Marokkanen,Friezen of wat dan ook. Afkeer van de ziekte Islam-en dus ook van degenen die daarmee besmet zijn, de moslims-heeft niets met racisme te maken.

 3. Ik denk dat PVV expres gedaan om alsof deze partij niks kunt doen maar op 9 juni aanstaande kan PVV veel verassing naar buiten toe treden als er veel zetels krijgt !

 4. Mercatortje toch … Ontkenning maakt iets toch echt niet weggaan hoor …
  Ik ben een Nederlander met een Marokaanse echtgenote die door polio in haar jeugd met krukken loopt ..
  Nu moet ik ook af en toe met mijn eveneens gehandicapte moeder met de bus ..
  Waarom wacht een groot gedeelte van de buschauffeurs wel tot mijn moeder zit maar niet tot mijn vrouw zit ..
  “incidenten ” ?? “van de individuele buschauffeur afhankelijk “, dus niet , want ik heb het ook al meegemaakt dat voor mij vrouw bij onze halte NIET gewacht werd tot zij zat en bij de volgende haltes voor bejaarde Nederlanders WEL …
  wat verder : “Ik sta nie op voor hoofddoekkies ” terwijl mijn vrouw om de invaliede zitplaats vraagt en in een ander geval “in mijn land hoef ik niet op te staan voor buitenlanders ”
  En dat zijn dus alleen bus en tram gebeurtenissen ..

 5. @ 8:…en in Marokko is er helemaal geen bus 😉 .
  Tje het is de eigen vrije keuze van je vrouw om die hoofddoek op te zetten, moet ze de consequenties er maar bij nemen.

 6. Ik weet niet of die doodse stilte van de PVV nou wel zo’n goed teken is. Weet wel dat ze hun strategie tot zo’n 3 weken geleden totaal hadden afgestemd op Wouter Bos en toen opeens uit het niets daar Cohen was. En Cohen kan je niet op dezelfde wijze bestrijden als Wouter Bos. Bos werd eindeloos beschuldigd van constant gedraai.(Wat de PVV nu zelf dus ook doet). Nu zullen ze o pzoek moeten naar een nieuwe mantra om Cohen te bestrijden voor de nieuwe verkiezingen en ik heb het eigenaardige gevoel dat ze vooral daarmee bezig zijn op dit moment.

 7. Helaas Mercatortje , je vooroordelen zijn je waarschijnlijk al met je eerste frietjes inge”goten”
  Maar in Marokko heeft men een redelijk openbaar vervoer , en de bussen zijn daar zelfs gratis voor gehandicapten

 8. Even off-topic, maar dat zal me wel toegestaan worden. Ik moet iets gemist hebben, want sinds wanneer is het opzetten van een stuk textiel een “raskenmerk”?

Reacties zijn gesloten.