Ex-PVV’er Cor “uitgekotst halalvlees van turks varken” Bosman blijft zitten waar hij zit.

Ex-PVV’er Cor Bosman gaat verder in de PS Limburg als eenmansfractie met de naam “Beschaving en Eloquentie” of zoiets. Hij zweert nog steeds eeuwige trouw aan De Leider al hoort hij er nu officieel niet meer bij. Wel heeft hij vermoedelijk zichzelf inmiddels moeten ontslaan als PVV-fractiemedewerker, hij had zichzelf ook ingehuurd immers. Verder neemt ie zijn uitspraken niet terug wat het was gewoon een grapje. De mate of het verschil maakt of zo’n patjepeeër wel of niet officieel in de PVV-fractie zit is vermoedelijk te verwaarlozen. Het blijft gewoon Zum Befehl met de rechterarm in de lucht. Rechts Limburg likt er de vingers bij af.

13 gedachten over “Ex-PVV’er Cor “uitgekotst halalvlees van turks varken” Bosman blijft zitten waar hij zit.”

 1. UIteraard blijft hij zitten, als je kan kiezen tussen de riante vergoeding van een statenlid of terug de WW in , wat zou jij doen?

 2. Tsja, de PVV is gewoon LPF 2.0! De fracties lopen overal leeg, en de weglopers/gekickten kleven vast aan het pluche, en vormen overal één- of tweemansfracties. En ondertussen opbouw van wachtgeld stapelen! Maar ja, de PVV is ook geen echte politieke partij, maar een verzameling marionetten van Wilders. Die Laurence Stassen is toch 100% onbekwaam. En vult haar zakken gewoon erg gezellig, mede door haar dubbelfunctie, omdat ze ook in het Europees Parlement zit voor de PVV!!

 3. Klets nou niet, hij heeft die vergoeding hard nodig.
  De omzet van zijn “supermarkt” zal beslist dalen dus ja…. je moet toch wat.
  Er als er gestemd moet worden of zijn mening wordt gevraagd dan zal die toch nog altijd met de PVV overeen komen.
  Waarom wordt zo’n man niet gewoon weg gestuurd.

 4. zturk zei maandagavond in Nieuwsuur niet gehoord te hebben dat Bosman zijn uitspraken terugtrekt.
  En wie mag dhr. zturk zijn?
  Overigens is de afwikkeling van deze hele affaire weer een prachtig voorbeeld van de tactiek van de GBL. Hij (en StaSSen) heeft vorig jaar dit probleem niet opgelost, nu alle aandacht verschoven is naar buurt superBosman is men helemaal vergeten dat er ook nog iemand eindverantwoordelijk is geweest en het verlies van een zetel is dus gewoon een geval van collateral damage

 5. Word Bosman de nieuwe Koekoek-> Janmaat->Fortuyn-> Wilders ??? “Vooizittur as klaine Zelfstandige , weet ik maar al tu goet …..ect ect ect “

 6. Fatsoen bestaat niet!

  Integriteit, wasdat?

  Enige modus: gal spugen op buitenlanders en anderen die niet etnisch zuiver zijn.

 7. Het is schandalig dat deze man gewoon blijft zitten. Logisch dat er geen respect meer is voor politici.
  PVV wil dat leerlingen op school leerkrachten weer met u aanspreken. Dit is toch lachwekkend als je ziet en hoort wat (ex) PVV-ers over mede politici durven te zeggen. De PVV spreekt zich door eigen gedrag keer op keer tegen.Het lijkt erop dat de PVV voor zichzelf eigen normen en waarden heeft.
  Nederland wordt wakker vóór de volgende verkiezingen!!!
  Had in het begin nog wel begrip en respect voor uitspraken en houding PVV. Nu alleen nog maar onbegrip.
  Geert en cs. hef jezelf heel snel op, dan ben je echt geloofwaardig.

 8. Toch vind ik de man nu iets sympathieker overkomen dan vrijdag.
  Is het omdat we nu ietsepietsje meer weten van deze kleine middenstander?
  Of was het zijn vrouw, die op het NOS filmpje zo kordaat optrad en haar mannetje uit de wind hield??
  Of is het simpelweg omdat hij geen PVV-er meer is??

 9. Noordzij Schreef:

  Toch vind ik de man nu iets sympathieker overkomen dan vrijdag.

  Heb je het steeds weer over Adolf Hitler?

  Moet je ’s keertje ophouden met herkauwen, hoor!

 10. #8, #9 Het is inderdaad een lang en scherp interview. De man wordt niet gespaard door de interviewster van de Limburgse TV. Bravo! Dat is op de landelijke TV wel eens anders.
  Ik zie de heer Bosman sinds dat interview als een energieke middenstander met een leuke buurtsuper en een gezonde afkeer van grootgruttersconcerns. Geen wonder, dat hij in Roermond een flink aantal voorkeursstemmen haalde, ondanks zijn weinig aantrekkelijk uiterlijk. (Hij lijkt wel een karikatuur van streekgenoot Dion Graus – ik ontdek voor het eerst dat dat mogelijk is!).
  Bosman’s xenofobie ligt rond het gemiddelde in zijn milieu, schat ik zo in.
  Wat is er dus misgegaan?
  Het meest waarschijnlijke antwoord op die vraag is, dat het voorbeeld van Wilders en Bosma, die er, met toestemming van de rechter, vol op het racistische en discriminerende orgel op los kunnen gaan, maakt, dat (in politiek opzicht) simpele zielen als Cor Bosman denken, dat het ook zo moet. Maar ze weten alleen niet, hoe je binnen de grenzen van de wet en het fatsoen moet blijven.

 11. Ik ben dus om verschillende redenen wel blij met de tweede kans die Cor Bosman zichzelf in de Staten van Limburg geeft. De eerder uit de PVV Limburg getreden Uringa zei het al eerder: de man is een ijverig statenlid, die zich in de dossiers verdiept. Wie weet, gaan ze binnenkort samen een nieuwe fractie vormen.
  Bij de SP zie ik ze zich nog niet zo gauw aansluiten.
  Een ijverig en misschien wel competent Statenlid, anders dan vele anderen afkomstig uit een normale beroepspraktijk, gaat dus niet verloren voor de Limburgse PS.
  Een andere reden tot vreugde is natuurlijk, dat, opnieuw volgens de inschatting van Uringa, er nu geen enkel actief of ijverig PVV-fractielid meer over is in het varkenshok van Krijssie Stassen.

 12. @10

  zowel Bosman als Graus zijn een uit de hand gelopen kloon-experiment

  als je een grote mond kruist met een gebrek aan intellect krijg je een muilezel 🙂

Reacties zijn gesloten.