PVV-huilie in EU-parlement

Vrijheid van meningsuiting is het allerbelangrijkste ding wat er bestaat volgens de PVV, behalve als er iemand iets zegt over ……… de PVV. Dan gaan ze het proberen te verbieden en monddood te maken. Of gewoon zoals Hero Brinkman op corrupte intimiderende wijze de boel saboteren. Ben je dan een fascist? Dat niet direct. Maar een gore klootzak ben je wel.

32 gedachten over “PVV-huilie in EU-parlement”

 1. Het ziet er uit als een eend.
  Het zwemt als een eend.
  Het kwaakt als een eend.
  Dus is het een….ooievaar.
  Volgens de PVV.

 2. Ach, een provinciaals bestuurder dat een walgelijke opmerking maakt over een allochtone politicus wordt uitgemolken tot de laatste druppel en zo groot en zoveel mogelijk aan de schandpaal genageld.
  En wanneer dan ene heer Schultz (nu voorzitter EP) ter verantwoording wordt geroepen vanwege een uitspraak vorig jaar (fascist) aan het adres van een PVV-er dan is dat huilie-huilie?
  Beide uitspraken zijn van vorig jaar, beide uitspraken zijn een politicus onwaardig. Maar we weten hoe het gaat: tegen een PVV-er is alles toegestaan-toch?
  En dat is natuurlijk ook weer juilie-huilie?
  Kan mij trouwens eens iemand hier publiceren wat deze heer Oztürk in het interview gezegd heeft waardoor Cor B. zo verschrikkelijk uit de bocht is gevlogen?

 3. Het was wel Selçuk Ozturk en hij heeft niks bijzonders gezegd in dat interview de PVV kon het gewoon even niet hebben dat er zomaar een turk iets over de PVV durfde te zeggen.

 4. Te makkelijk jvdheuvel – ik kan nergens iets vinden over het interview – jij kent het blijkbaar plaats dan even de link of plaats het inetrview dan kan iedereen zelf zijn mening vormen en niet afhankelijk zijn van de slotsom die jij hebt getrokken.

 5. @13
  Ik dacht dat er ergens door DSW is gezegd dat ze de regels heeft aangepast en dat deze NIET meer worden meegeteld. Onenigheid in het bestuur?

 6. Luc Schreef:

  Onenigheid in het bestuur?

  Niet dat ik weet. Als we ze wel meetellen zit ik op 11 februari of zoiets en als we ze niet meetellen op 1 april. Ik hoor t wel van DSW; hij telt.

 7. Pas maar op: Straks komt Sandro terug…als ‘Sandra’ ;))
  Een echte leider die Sandro… PLAATS!

 8. De enige echte waarheid is dat elke PVV-er die politiek voert een fascist is , dus met ander woorden de waarheid is geen belediging maar de vrijheid van meningsuiting zoals de bruinhemden ditzelf hebben bedacht, zij schreeuwen alles maar willen niets terug horen , stel hufters.

 9. Luc Schreef:

  Ik dacht dat er ergens door DSW is gezegd dat ze de regels heeft aangepast en dat deze NIET meer worden meegeteld. Onenigheid in het bestuur?

  Meneer AJAX en zijn daaropvolgende 40+ incarnaties (druk baasje, hoor) zullen inderdaad niet worden meegeteld. Hij valt namelijk niet rechtstreeks onder spamfilter of prullenbak, maar onder “wachtrij”. Andere spammers tellen gewoon wél.

  (En zelfs al viel hij wél onder spammen en prullen, dan zijn zijn pogingen gediskwalificeerd wegens poging tot sabotage van mijn spelletje. Lekker puh.)

 10. Ja hallo en hoe bepaal je dan welke fascist er wel en welke er niet meetelt? Laat ik het anders zeggen, het boven een commentje hangen om te zien bij welk nummer we zijn werkt dus niet meer nu?

 11. @24 Jawel, je moet er alleen even 218 bij optellen. 😉 Ik weiger namelijk dit figuur mijn spelletje te laten beïnvloeden. Sterker nog, voor mij bestáát hij niet eens, kijk maar:

  Euh… over wie hebben we het hier eigenlijk? 🙂

 12. Nederlans reputatie is in financiele, politieke en ondernemingsgezinde middens al sterk naar de kl*ten door die pvv, Als ze nu nog rumoer gaan maken op Europees niveau gaat straks ook het grote publiek kokhalzen van Nederland.

 13. @ v.d. Heuvel, Jimmy Page is nog in een youtube clipje te zien (uit It might get loud), waarin hij beschrijft hoe hij geïnspireerd werd door Link Wray. Aan Robert Gordon en Link Wray heb ik alleen maar goede herinneren omdat ik destijds een vriendje had, die helemaal gek was van rock and roll.

 14. Ja ik ben ook een groot liefhebber van Link Wray en Robert Gordon maar dat These boots liedje lijkt me nou typisch een liedje waar geen Link Wray aan mee doet, als ik mijn oren moet geloven.

 15. Gaaaaf Link Wray, nog op Pinkpop gezien lang geleden en eigenlijk nooit meer aan gedacht …….
  krapuul.nl haalt het beste in je op!

 16. #17 dat hoor je natuurlijk zo, da’s eddie angel 😎

  Gordon produced “Satisfied Mind” in Nashville in late 2003, and his arrangements are more keyboard-oriented than on his earlier reeordings. Johnny Neel’s piano and organ playing, combined with Eddie Angel’s guitar, Jimmy Lester’s drums (both from Los Straitjackets) and Dave Roe on bass, complimnet the vocals on every song. And Fats Kaplan’s on steel guitar and fiddle, along with Dennis Taylor’s sax playing, add interesting touches to Gordon’s excellent arrangements.

Reacties zijn gesloten.