BREKEND: Geert Wilders komt niet ergens op terug

Althans, volgens bronnen van de NOS zou Wilders toegegeven hebben dat zijn kritiek op de hoofddoek van Beatrix niet handig was. De reden had kunnen zijn dat hij het alleen maar niet handig vindt omdat het hem zetels lijkt te kosten, of hij had ineens geen rabiaatxenofoob meer kunnen zijn.
De PVV en Cor Bosman hadden bijvoorbeeld ook pas spijt van Bosmans uitspraken toen ze bekend werden, daarvoor nog niet.

Maar goed de bronnen van de NOS zijn dus verkeerd ingelicht: Wilders ontkent dat hij het niet zo’n handige tweet vond van zichzelf. Het was juist echt een supertweet!

Dit is dus strikt conform regel 2 van De 7 Gouden Regels: geef nooit een fout toe.

8 gedachten over “BREKEND: Geert Wilders komt niet ergens op terug”

 1. De ketelmuziek van nu vult de stilte op, dat is regel 1. De herrie leidt de aandacht af van uitgekotst halalvlees en de vernedering door Rutte. Regel 2, niet toegeven van fouten kun je sterker formuleren: kom zo snel mogelijk met een nieuw pers-bommetje zodat gemaakte fouten zo snel mogelijk in vergetelheid vervallen.

 2. Dit is dus strikt conform regel 2 van De 7 Gouden Regels: geef nooit een fout toe.

  Mag ik er nog eentje aan toevoegen die mogelijks zelfs volgens mij bovenaan hoort te staan.
  Geef anderen de schuld waar je jezelf schuldig aan maakt.
  Voorbeelden:
  Wilders beweert dat de Islam geen vrijheid van godsdienst kent, terwijl hij zelf degene is die die vrijheid wil inperken.
  Wilders beweert dat “hoofddoekjes” een symbool van onderdrukking is, terwijl hijzelf eist van vrouwen dat ze zich kleden volgens zijn voorschriften.
  Wilders beweert dat in Arabische landen geen persvrijheid heerst en dat zelfs ook in Nederland het geval is, terwijl hijzelf verschillende keren heeft “geëist” dat mensen ontslagen moesten worden en dat bepaalde berichtgeving verboden had moet worden en de makers ervan Nederland uitgezet moesten worden.
  Enz. Iedereen kan er nog tientallen regeltjes aan toe voegen.

 3. @3 ho ho ho de 7 primaire Gouden Regels zijn in graniet gebeiteld en die blijven zoals ze zijn, om redenen die op dit moment alleen op need to know basis onthuld kunnen worden.

 4. jvdheuvel Schreef:

  @3 ho ho ho de 7 primaire Gouden Regels zijn in graniet gebeiteld en die blijven zoals ze zijn, om redenen die op dit moment alleen op need to know basis onthuld kunnen worden.

  Altijd weer die geheimzinnigheid als het om Wilders gaat 🙂

 5. Het zou beter zijn als de aandacht van iedereen zich zou richten op Fleur Agema. Zij is de kwade genius binnen de PVV. Zij controleert alles en iedereen. Geert beweegt nog geen neusvleugel zonder eerst te raadplegen met Fleur. Fleur heeft een lief koppie, maar ook psychopatische trekjes.

 6. E. Baars Schreef:

  Het zou beter zijn als de aandacht van iedereen zich zou richten op Fleur Agema. Zij is de kwade genius binnen de PVV. Zij controleert alles en iedereen. Geert beweegt nog geen neusvleugel zonder eerst te raadplegen met Fleur. Fleur heeft een lief koppie, maar ook psychopatische trekjes.

  Betreft het ongekende seksueel/politieke krachten?

Reacties zijn gesloten.