Zaterdag CDA congres, buigen of barsten?

Zaterdag is er weer een CDA congres en sinds het congres in 2010 ben ik fan! Het is theater van ongekende weerga. Wel jammer dat er weinig gestemd zal gaan worden. Niks nie “als u niet tegen bent moet u het paarse kaartje met de witte rand in het gele mandje doen en als u niet voor bent moet u de witte kaart met het gele randje in paarse mandje doen.” Heerlijke chaos.

Maar zaterdag is het weer zover en ik ben bang dat de aanwezigen en kijkers sufgeluld gaan worden over allerlei rapporten en commissieverslagen. Maar ik ga wel kijken, wil het niet missen! Ben benieuwd of het een ‘oh wat zijn we het toch allemaal eens’-congres wordt of dat ze elkaar de tent uitvechten en er twee CDA’s ontstaan.

De authentieke Lijders zien het alvast helemaal zitten. Maar of dat optimisme terecht is? CDA moet op zoek naar boegbeelden staat hier. Nou als je die koppen bekijkt dan kan je die zo inderdaad op een VOC-schip spijkeren. Zoek niet verder naar een boegbeeld zou ik zeggen.

Haal lekkers in huis en installeer me voor de buis. Het begint om 14.00 uur. Ze hebben eerst nog Nieuwjaarsreceptie. Live te volgen allemaal op Politiek 24 (website of TV).

Oh ja CDA’ers, wat jullie ook allemaal besluiten, er verandert gewoon niets 😀

10 gedachten over “Zaterdag CDA congres, buigen of barsten?”

  1. toppie ik ga met de buurtjes kijken, groot scherm!

    goh, nou ja, poe, het cda bindt gewoon weetjewel 🙂

  2. Net 1 vandaag gezien en nog nooit zoveel gehuichel gezien. Ja, dat krijg je als kiest voor rechts vinger likkend Nederland gezien. Hebben Ab Klink en Hirsch Ballin alsnog hun gelijk gekregen. Nu nog even doorgaan en we kunnen weer stemmen.

  3. @4 Ik zie haar zich nog niet zo snel aan een stuk knackebröd vergrijpen, maar een sliertje kaas gaat er natuurlijk altijd in!

  4. “Het roer gaat om. Maar pas na de verkiezingen (in 2014). Tot zo lang houden we ons aan het regeerakkoord”.

Reacties zijn gesloten.