EHRM veroordeelt Nederland voor vreemdelingenpesten en de Nationale ombudsman heeft het ook druk

Terwijl de karavaan die de griffierechten wil verhogen zich niets gelegen laat liggen aan blaffende honden, rokeert het Hof in Straatsburg alvast wat stukken om de rechtsbescherming te verstevigen.

Deze zaak gaat over een Afghaanse man, wiens vrouw en kinderen al Nederlander waren geworden. De enige belemmering die er voor hem was, was dat hij geen euro 830,– kon betalen. Tja, koopmansgeest he? En regels zijn regels. En befehl ist befehl enzo.

De Nationale ombudsman heeft het ook druk met dit bruine kabinet. Hoe gaat Nederland om met vluchtelingen die uitgezet worden? Volgens mij alsof het criminelen zijn. Dat gaat hij gelukkig ook eens haarfijn uitzoeken.

3 gedachten over “EHRM veroordeelt Nederland voor vreemdelingenpesten en de Nationale ombudsman heeft het ook druk”

  1. Ach, het EHRM heeft al eens uitgesproken dat NL geen kinderen mag vastzetten omdat zij vreemdeling zijn en met die uitspraak hebben de diverse regimes ook hun reet afgeveegd, dus dit maakt ook niets uit, met of zonder Wilders.

  2. Arnold J. van der Kluft Schreef:

    Ach, het EHRM heeft al eens uitgesproken dat NL geen kinderen mag vastzetten omdat zij vreemdeling zijn en met die uitspraak hebben de diverse regimes ook hun reet afgeveegd, dus dit maakt ook niets uit, met of zonder Wilders.

    Goed voor het blazoen van de zo genoemd Rechtstaat, niewaar?

Reacties zijn gesloten.