PVV-gekozenen dag: de Lijder houdt appèl

Vandaag hield de Kapo der PVV appèl voor alle PVV-gekozenen. Begrijpelijk, want het is wel lastig om de tel bij te houden met al die inmiddels voor zichzelf begonnen PVV-gekozenen van grofweg een jaar geleden.

Moeten die nu meegeteld worden of niet? Ze zijn weliswaar PVV-gekozenen, maar liften nu, in navolging van hun Voormalige Grote Lijder, mee op het electoraal succes van de fractie waarin ze slechts als armopstekend stemvee geplaatst werden.

Zo hebben we nu een Groep Bosman, Groep Hiemstra, Onafhankelijk Den Haag, Groep Uringa, Groep van der Stoep, en zo nog een paar veelverdienende verdwaasden, die op zichzelf werkelijk nooit ook maar iemand op het idee gebracht zouden kunnen hebben op hen te stemmen, al was het maar voor het bestuur van de plaatselijke postzegelverzamelaarsvereniging.

31 gedachten over “PVV-gekozenen dag: de Lijder houdt appèl”

 1. Waaronder: Die tweet van @geertwilderspvv heeft dus ook teletekst niet gehaald; dat is op zich wel weer nieuws… 😉

 2. gekozendag maandag ,dinsdag ,woensdag, donderdag ,vrijdag ,zaterdag, zondag ,gekozendag, dank zij god geertje de 8 dagenweek de sabbat op gekozendag vanaf vandaag.

 3. Ik tweette:
  @Jacky_Stevens @JDArnhmNijmgn Wat jammer nou! Onze jongeren begrijpen niet, waarom je je inlaat met de conservatieven van #DDS

 4. Gekozenen? heeft hij een Engels woord verNederlandst? Chosen?

  Klinkt wel eng, een bijeenkomst van de Chosen. Lijkt dan wel een sekte. Waarom moet dat eigenlijk?

 5. Grijns, een delicatessenwinkel voor justitie. Zelden zullen zij meer hinderlijk volgende brievenbuspissers, zwangere vrouwen meppende, Turkse politici beledigende, oplichtende seksbazen, StormFrontschriivers en andere zwaar onderbuikende criminelen aantreffen.

 6. Tomaz Schreef:

  Grijns, een delicatessenwinkel voor justitie. Zelden zullen zij meer hinderlijk volgende brievenbuspissers, zwangere vrouwen meppende, Turkse politici beledigende, oplichtende seksbazen, StormFrontschriivers en andere zwaar onderbuikende criminelen aantreffen.

  Representatief beeld voor de PVV-electoraat, niet waar?

 7. @23
  De pliesie die naar de verkozenendag gestuurd werd was gescreend op het hebben van idealen voor de PVV om alles gezellig te houden 🙂 Was een eis van Hero Drinkman die er mee dreige om anders in het ausland verkozenendag te organiseren.

 8. Kan iemand daar niet even heen om de Nationale IQtest af te nemen bij de Gekozenen? Een beetje aanvullende inzichten voor de inmiddels af en toe twijfelende Henken en Ingrids kan geen kwaad lijkt me. De SP staat inmiddels op 32 zetels in de nieuwste peiling, de PVV nog op 20. Dat gaat de goede kant op!!

 9. “De Gekozenen” speelt in het begin van de eenentwintigste eeuw in de Nederlandse steden Den Haag en Venlo. Het verhaal bestrijkt een periode van negen jaar, beginnend in september 2004 als de hoofrolspeler op een paar dagen na 41 jaar oud is. De historische achtergrond is de opkomst en degeneratie van de door de hoofdpersoon opgerichte politieke beweging, het aantreden en de door schandalen omgeven val van het door hem gesteunde kabinet Rutte en zijn door buitenlandse mogendheden gefinancierde strijd om tientallen miljoenen Europese moslims naar elders te deporteren. Het boek is in 2015 verfilmd en won diverse internationale prijzen.

 10. Vrienden!! De laatste tijd zijn er binnen onze gelederen een aantal Afvalligen die denken dat ze de vette vergoedingen die ze dankzij de door mij binnengehaalde bestuurszetels in stad en provincie wel onder eigen naam kunnen opsouperen!!! In de 2e kamer loopt inmiddels alles op rolletjes na wat opstartproblemen met brievenbuspissers, verkrachters, pornobazen en zuipende poltiieagenten maar dat ligt inmiddels ver achter ons vrienden!!!! Ik beveel jullie voortaan alle aanwijzingen van Obersturmbahnfuhrer Agema sofort op te volgen, zo geht das ja nicht langer!!!!
  De eerste de beste die na vandaag het lef heeft om voor zichzelf te beginnen krijgt sofort bezoek van de brievenbuspisser, die heeft nog wat goed te maken bij mij!!! Duidelijk Vrienden?!!!!!!

 11. AHa, nu begrijp ik waarom Geert z’n haar heeft geblondeerd. Met de juiste belichting wordt zijne heiligheid de lijder voorzien van een aureool als lichtend baken voor de ‘Gekozenen”.

Reacties zijn gesloten.