Connexxion laat busreiziger rijdend dichtgroeien

Connexxion gaat snoepautomaten in een aantal bussen plaatsen als proef. Wat is dat toch in Nederland dat er overal en altijd gegeten en gedronken moet worden? Op straat, in winkelcentra, op school, nu in het ov. Baby’s die de hele dag aan een flesje met zoete vloeistof hangen te lurken, lekker voor de tandjes. Kinderen die de hele dag kunnen eten. Pubers die op de middelbare school volgestouwd worden met snoep en slecht eten, hoewel ze daar nu wel iets aan willen gaan doen geloof ik. Vinden we het gek dat er steeds meer te dikke mensen zijn? Er wordt niet meer bewogen, anders dan met de kaken, op naar een hartvervetting.

6 gedachten over “Connexxion laat busreiziger rijdend dichtgroeien”

 1. En ik zie er nog wel van komen dat als je een snoepje in je mond steekt waar Connexxion GEEN contract mee heeft je uit de bus geflikkerd wordt.

 2. Het overkomt mij regelmatig dat ze mij rabiaat bruine boterhammen met dik de boter en goed beleg erop uit mijn handbagage halen als ik vlieg met de toelichting dat je dat niet mag uitvoeren. Mijn verweer dat ik het niet wil uitvoeren maar onderweg wil nuttigen, i.p.v. dat gore vliegtuig voer, zet geen zoden aan de dijk (als ze het vinden).
  Ik zie de tijd al komen dat je bij Connexxion je boterhammen trommeltje ook al thuis kan laten ja …..

 3. Luc Schreef:

  bruine boterhammen met dik de boter en goed beleg…
  …i.p.v. dat gore vliegtuig voer…..

  De eerste keer dat ik met Tarom vloog een aangename verrassing: daar bestond het “vliegtuigvoer” uit bruine boterhammen met fatsoenlijk beleg.
  Marjorie Schreef:

  Je mag toch uberhaupt niet eten/drinken in de bus???

  Mocht. Kennelijk. Als je zelf eten meeneemt zien ze alleen de rommel, als ze het zelf verkopen alleen de winst. Vroeger maakten ze zelf de bussen schoon, nu is dat uitbesteed en doen schoonmakers dat die 20 bussen per uur schoon moeten krijgen.

Reacties zijn gesloten.