PVV stelt nutteloze vraag over Defensie glossy

De PVV vraagt en roept liever dan dat ze zelf nadenken of iets opzoeken. Nu weer over een glossy in het kerstpakket dat het personeel van het ministerie van Defensie vorige maand kreeg. Kan niet! Mag niet! Overdreven, kostbaar! Ja hoor, Kamervragen zijn goedkoop. Als je je weer eens verslikt PVV, ga dan gewoon even zoeken op internet, meestal kun je daar dan wel een antwoord vinden.

Maar Hernandez had beter eerst even kunnen googelen voordat hij het dagelijkse PVV-vragenrondje aankondigde. Want ‘onze jongens’ ontvingen dit tijdschrift:
Iets over de geur van roem, Franse dynamiek en Lady Gaga. Als Hernandez vanmorgen voor het boos worden de tijd had genomen om deze woorden in te tikken, dan had hij het volgende magazine gevonden: Hè Hè Ik Zit Magazine, dus. Dezelfde inhoud, maar een andere cover.

 

2 gedachten over “PVV stelt nutteloze vraag over Defensie glossy”

 1. Ook nuttige Vragen aan de minister:

  Is het de minister bekend dat praktisch alleen stemmers op de PVV last hebben van de islamisering?
  Is het de minister bekend dat alleen vrouwelijke PVV-stemmers worden uitgescholden voor hoer door moslims en ander geteisem uit niet-westerse landen, terwijl dat bij de rest van de niet-PVV stemmers dat praktisch nooit voorkomt?
  Is het de minister bekend dat alleen mensen die op de PVV stemmen zich voortdurend bedreigd voelen en bijna niet meer over straat durven gaan?
  Is het de minister bekend dat de (s)linkse elite op alle mogelijke manieren probeert PVV-stemmers te paaien op hun afschuwelijke linkse partijen te stemmen door hun linkse hobby’s zoals wijk- en woningverbetering en zorg ook beschikbaar te maken voor PVV-ers?
  Is het de minister bekend dat ondanks het feit dat er massa’s immigranten dagelijks ons land binnenkomen al jarenlang de criminaliteit daalt ondanks het feit dat immigranten 5 maal zo vaak er van worden verdacht van misdadige activiteiten en dat er dus sprake moet zijn van manipulatie van het CBS?

  Is de minister het met ons eens dat PVV-stemmers veruit de meest gediscrimineerde bevolkingsgroep in Nederland is, die voortdurend bespot en uitgelachen wordt en zo ja waarom niet?

Reacties zijn gesloten.