Fritsma (PVV) wil dat Leers (CDA) door opt-out hoepel springt

Nou mensen, wat denkt u, gaat dit kabinet ervoor om de xenofobe risée van Europa te worden en in opdracht van de PVV een opt-out bedingen als de door hen gewenste wijziging met betrekking tot immigratieregels niet door Europa geaccepteerd wordt? Leers zegt er niets voor te voelen, maar ja, wat het CDA wil is momenteel zelfs voor de normen van het CDA onduidelijk.

9 gedachten over “Fritsma (PVV) wil dat Leers (CDA) door opt-out hoepel springt”

 1. Opt out is natuurlijk veel te ingewikkeld voor Henk & Ingrid, met zulk elitair plucheplakkend jargon kun je niet goedkoop populistisch scoren.

  Kan Sietse niet beter iets twitteren met deportaties en kansarme gelukszoekers? Obersturmbannfuhrer blijf bij je leest

 2. een bandietenkop met daarin een bandietenbrein
  en daar betaal ik via m’n zuurverdiende belastingcentjes aan mee, aan zo’n LUL
  opgeblazen penis

 3. Geert heeft zo’n zelfde puist links boven zijn bovenlip, ik geloof dat Kaaskop dacht dat het een implantaat controle chip of zo van de Mossad was, kan het niet meer vinden die discussie …… wel typisch ja diezelfde puisten op die PVV’ers.

 4. eldert schreef:

  Een opt out is niet mogelijk Fritsma. Leer de wetgeving eens kennen Bij de euro was er sprake van een heel andere situatie. Namelijk een nieuw verdrag. Dit gaat over verdragswijziging, die wij dus al eerder hebben ondertekend. Dat kan je alleen maar wijzigen als de overige lidstaten akkoord gaan. En die gaan niet akkoord. Dus geen opt out. Daaag beste PVV met je geneuzel over de niet bestaande massa immigratie.

  Zo’n opt-out valt in de categorie van een verbod op de koran. Het is onmogelijk, maar je scoort er goed mee bij de groep PVV-volgers.

 5. ” PVV: Laat Europa uitzondering maken voor ons migratiebeleid.”

  Bedoeld PVV hiermee de uitzondering die nazi Duitsland voor de Joden volk tijdens de WOII deed?

Reacties zijn gesloten.