PVV Noord-Brabant mag niet meedoen aan jongerenmarkt *jank*

De PVV in Noord-Brabant is boos! Of piswoest, in hun eigen taal. Er worden voorrondes gehouden in het Provinciehuis voor het VARA programma ‘Op weg naar Het Lagerhuis’. Om jongeren kennis te laten maken met de politiek, is er ook een jongerenmarkt georganiseerd. Hier zijn alle jongerenafdelingen van politieke partijen voor uitgenodigd. En ja, zolang de wens van Hero Brinkman niet is ingewilligd, heeft de PVV geen jongerenafdeling. Dus is er niemand van de PVV uitgenodigd. Gevolg van ‘A’ en ‘B’ enzo, he?

En nu is de PVV N-B boos en heeft stampvoetend verklaard daar toch lekker naar toe gaan, puh!

Ow en die larie dat dat allemaal weer van onze belastingcenten betaald wordt, want VARA, is natuurlijk lulkoek. De VARA heeft leden en daar ook flinke inkomsten van, plus maakt programma’s en verkoopt die, dus ook eigen inkomsten. Dat de Provinciale Staten het Provinciehuis beschikbaar stellen aan scholieren om hun interesse te wekken voor politiek is een onderdeel van opvoeden denk ik. Daar betaal ik graag aan mee.

Update: Het gejank van de PVV was weer gejank om aandacht. Ze waren niet uitgenodigd omdat ze geen jongerenafdeling hadden. Toen de ouderen van de PVV zich toch tussen de jongeren begaven – kan dat wel zonder risico’s, zie katholieke kerk – mochten ze gewoon een kraampje hebben en hun ‘gedachtegoed’ *kuch*  uitdragen. Hoop niet dat er veel kinderen ziek zijn geworden.

3 gedachten over “PVV Noord-Brabant mag niet meedoen aan jongerenmarkt *jank*”

  1. Dus ze willen toch van de uiterst dubieuze subsidie gebruik maken die dit gesprek “met jongeren die geïnteresseerd zijn in de toekomst van Brabant” mogelijk maakt.

  2. Begrijp ik het nu goed dat op een politieke markt, georganiseerd door bestaande jongerenafdelingen van politieke partijen, die ouwe hatende PVV mannetjes de boel nu zullen gaan onderpissen…?

    Kunnen die bestaande politieke partijen niet beter een extra kraampje huren om dat vervolgens vol te zetten met brievenbussen, waarop met grote letters PVV, waarin iedere bezoeker zijn piemel kan steken om vervolgens zijn blaas te legen..?

Reacties zijn gesloten.