PVV Den Haag verzint problemen waar u bij staat

Moeten we er nog verrast over zijn dat de PVV Den Haag klachten over verkeersproblemen verzon om een punt te maken tegen het Verkeerscirculatieplan dat bedoeld is om de stad autoluw te maken?

Het zwartboek dat de PVV in Den Haag heeft gemaakt over de verkeerssituatie in de stad, is volgens bronnen bij de fractie deels verzonnen. De partij riep Hagenaars op klachten te sturen naar een speciaal e-mailadres, maar bij gebrek aan respons is de fractieleden en medewerkers van de PVV tot twee keer toe gevraagd zelf klachten te fabriceren.

Het verzinnen van problemen is immers de core business van die club; een verzonnen massa-immigratie, een verzonnen probleem met de islam, verzonnen programmapunten bij de SP. Prof. Dr. Mr. Ir. de Mos’ eigen specialiteit is trouwens weer het ontkennen van een écht probleem, namelijk het effect op het klimaat van menselijke activiteit, waar dit Verkeerscirculatieplan natuurlijk deels mee samenhangt.

8 gedachten over “PVV Den Haag verzint problemen waar u bij staat”

 1. nu las ik dat dit verhaal uit annonieme bron komt , ik hoorde ook dat dit de[ duim van verslaggever is ], maar ja of het dan waar is ?

 2. @1: Theo:

  Als je de links gelezen zou hebben, had je kunnen weten dat ze zélf het rondsturen van de mails hebben toegegeven die PeeFauwFauwers.

  nog meer bedenkingen?

 3. En terecht! Dat verkeerscirculatieplan deugd niet , in de binnenstad is het zo stil dat een ondernemer er geen boterham meer kan verdienen.
  Kijk ook maar eens naar de Leyweg. Die is niet alleen autovrij gemaakt maar er is ook een promenade van gemaakt. Gevolg: de business is geheel naar de knoppen! kijk maar wat er allemaal leeg staat. Een ondernemer die daar heeft gezeten met zijn winkel , had zijn oude pand nog en hij is terug verhuisd. Kortom: Geen verkeer, geen klanten meer!

 4. Tweet Frits Huffnagel (VVD):

  FritsHuffnagel Frits Huffnagel
  Tel op bij verzonnen verhalen over niet reageren van politie en burgemeester op signalen van homo’s concl: #PVV in #DenHaag vertelt leugens.
  4 uur geleden

  Blijkbaar is er nog meer drek van PVV Den Haag wat wij nog niet weten!

 5. jvdheuvel Schreef:

  Beschte Menschen: we gaan nu allemaal een brief schrijven met leugens over de PVV. 10 minuten werk.

  Foutje. het aantal is zo groot dat het uren duurt.

Reacties zijn gesloten.