Prof. dr. mr. ir. Richard de Mos heeft veelbelovende leerling

In het kader van ‘de achterlijkste ideeën van prof. dr. mr. ir. Richard de Mos’ weer een fantastische aanvulling: een hondenverbod.

Het in huis hebben van een hond moet verboden worden, omdat dat pure dierenmishandeling is. Dat stelt het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Haagse Islam Democraten.

„Honden horen in de natuur, maar niet in een huis”, aldus Küçük. Hondenbezit zou volgens hem daarom strafbaar moeten worden in de Hofstad. „Een hond in een flat is dierenmishandeling.”

Maar waarom krijgt De Mos nou de schuld van de lancering van dit belachelijke idee? Küçük is toch een moslim? De PVV zou toch nooit iets bedenken waar moslims het mee eens zouden kunnen zijn?

Omdat prof. dr. mr. ir. Richard de Mos een voorbeeldfunctie blijk te hebben. Küçük is zijn collega in de Haagse gemeenteraad. Hij toont zich een dankbare leerling.

5 gedachten over “Prof. dr. mr. ir. Richard de Mos heeft veelbelovende leerling”

  1. Ik vind het een prima voorstel , niet zozeer vanwege de dierenmishandeling maar vanwege het feit dat Henk en Ingrid , Rinus en Bets , en Johnny en Anita die honden van hun hier in den haag zuid in de plantsoentjes en speeltuintjes laten schijten zonder hun troep op te ruimen …

  2. Nou is het een stom idee, maar meneer heeft wel een punt van een Flatje. Een hond moet wel wat ruimte hebben om te lopen. Het is dierenmishandeling om een hond groter dan een Kutkiffer op een Flatje te houden.

    Maar op een boerderij, huis met klein tuintje, etc.. moet een hond gewoon kunnen.

  3. Tsja, en omdat dit een vreselijk stom standpunt is van deze meneer Hasan rest ons niets anders dan PVV te stemmen…. In dit soort zaken vinden wij het gelijk van de PVV…..
    NOT!

Reacties zijn gesloten.