PVV’er volgde rabiaatislamofobe twitteraar

RIJSWIJK – Ed Braam, raadslid voor Onafhankelijk Rijswijk en statenlid voor de PVV in Zuid-Holland is in opspraak gekomen vanwege twitter. Braam blijkt de enige volger te zijn van @ikweetbeter, een account dat volgers probeert te werven met een zekere heimwee naar de kruistochten.

Zo valt te lezen op Den Haag Dichtbij.
“Volg mij als je ook beter weet. Volg mij als je wilt dat Nederland weer mooi wordt en de Moslim wordt vernietigd”, is de opwekkende profieltekst van deze tweep.

Blijkbaar heeft Braam schielijk @ikweetbeter alweer ontvolgd, want als u het nu checkt staat Ed Braam er alweer niet meer bij.

Misschien dat er iemand nog een screenshotje van de volgers heeft? Wij waren net te laat, alhoewel in de timeline wel kunnen zien dat @ikweetbeter zich ook met enkele goede bekenden van Krapuul verbonden voelt.

Update (met dank aan RadInconsistent en ook een beetje aan DarkSkywise):

12 gedachten over “PVV’er volgde rabiaatislamofobe twitteraar”

 1. Tjah, je zou je er bijna niet meer over verbazen. Al zou je bijna denken, gezien Braam de enige volger was de afgelopen maand, dat het misschien een privé tweede accountje van Braam was?

  Overigens, graag gedaan, dat screenshotje 😉

 2. #1 Goed gedaan, ik heb de link meteen opgeslagen voordat ze hem met hun lange tenen vertrappen.

  Ja ja, opeens walgelijk! Die walging was er vast niet gekomen als die link van #1 niet was opgedoken. Dan zou hij in dezelfde tweet alles ontkent hebben.

 3. Nu ja, mensen… ik volg op Twitter onze Huib, maar ook Richard Quest van CNN, en Lance Armstrong en zelfs Arend Jan Boekestijn. Dat betekent niet dat ik het politiek gezien met ze eens ben. Dat je iemand volgt, is geen onmiddellijk bewijs dat je het met iemand eens bent.

  Maar dit is wel kostelijk, natuurlijk !

 4. Haha, oeps, voel me opeens een tikkie kinderachtig 😉

  @5
  Het verschil was dat deze twitter account met nadruk had staan “Volg mij als je het met mij eens bent dat…..”.
  Braam was daarop de énige die erop in ging. Wat je af doet vragen hoe Braam überhaupt aan die account kwam: het was dus niet een veel geRT’ed account of zo.

 5. Ach meneer Hartong, Hare Majesteit(HM) moet eigenlijk uw Rooms katholieke kutzooi ook niet. Sterker nog 75% van Nederland moet dat niet en word het ongedwongen door Limbabwanen, Zeeuwen en Braboloniërs.

Reacties zijn gesloten.