Kondigt Beatrix vandaag aftreden aan?

Het is het goed mogelijk dat koningin Beatrix vandaag nog aankondigt dat zij afstand doet van de troon. Dat zei thrillerschrijver Thomas Ross, de Plaaggeest van Oranje, op de website van de KRO, als aanvulling op een interview zondag in Brandpunt. Ross zegt dat te horen hebben gekregen van betrouwbare bronnen, waaronder royalty-kenner Jan Hoedeman..

Ook Juliana kondigde haar aftreden aan op 31 januari. Bovendien zou het 200-jarig jubileum van het Koninkrijk der Nederlanden, volgend jaar, het uitgelezen moment zijn om prins Willem-Alexander naar voren te schuiven. Hij zou dan op 30 april, tijdens Koninginnedag, in Amsterdam ingehuldigd moeten worden.

‘De verbouwingen van kasteel Drakesteyn is klaar, het Paleis op de Dam is klaar, iedereen is er klaar voor. Meer aanwijzingen in het aanvullende interview.

Om Ross terug te pesten zou Beatrix haar aankondiging natuurlijk ook uit kunnen stellen.

6 gedachten over “Kondigt Beatrix vandaag aftreden aan?”

 1. “Om Ross terug te pesten zou Beatrix haar aankondiging natuurlijk ook uit kunnen stellen.”

  Zou zo maar kunnen! 🙂

 2. Ik gok op Koningendag volgend jaar, want dan is het 33 jaar geleden dat zij de Troon besteeg.
  Of ze vrijmetselares is weet ik niet maar de 33e graad heeft de hoogste maçonnieke waarde. 🙂

 3. Ja, graag! Liefst vandaag nog aftreden, en weg met die hele oranje graai kliek. Kunnen we eindelijk eens naar een écht (gekozen) staatshoofd ipv deze geldverslindende poppenkast.

 4. BorF Schreef:

  Kunnen we eindelijk eens naar een écht (gekozen) staatshoofd ipv deze geldverslindende poppenkast.

  Alsof de Republikeinse neocon, joods-gristenfundamentalistische dikkop Newt Gingrich in USA geen geldslorpende poppenkastfiguur is. Geef mij dan maar een Majesteit. Niet dat ik daar voor buk, maar wel solidariteit mee heb.

Reacties zijn gesloten.