Dappere verzetsheld in de strijd tegen multiculti Breivik wil vrijheid terug

Vrijheid waar hebben we dat meer gehoord? Anyway voor wie nog twijfelde over de overeenkomsten tussen de Visie van de Noorse massamoordenaar Breivik en die van rabiaatrioolbruinrechts hier in Nederland, moet maar even de argumenten lezen waarmee Breivik zijn onmiddelijke vrijlating eist. Die komen je vast bekend voor.

17 gedachten over “Dappere verzetsheld in de strijd tegen multiculti Breivik wil vrijheid terug”

 1. Wat vrijheid, de strop zou meer op zijn plaats zijn.
  Er zijn duizend en één manieren om je ontevredenheid te tonen.

  Grtz

 2. @5
  Huh, Robbie mag toch wel vinden dat die Breivik een touw om zijn nek moet krijgen. Ikzelf zou hem dat niet gunnen, een te gemakkelijk einde misschien. Laat hem maar ergens lekker langzaam rotten.
  Je schrijft, dat soort dingen doen we in Nederland niet …….. maar wel met Nederlandse steun. Sadam, Bin Laden ….. als het tenminste waar is wat ze ons doen gloven. Heeft niemand in Nederland vragen over gesteld.

 3. Negeren! ;).. Hij probeert aandacht te krijgen en een martelaar te worden. Gewoon straf geven en verder geen aandacht aan schenken. De idioot verdient dat gewoon niet.

 4. Oké oké, (ik ga mij wat milder uitlaten) in de kerker gooien en daarna de sleutel van die kerker weggooien.
  Geen aandacht schenken aan deze verwrongen geest.
  En natuurlijk voor de rest van z’n leven op water en brood (oudbakken natuurlijk).

  Grtz Rob…

 5. Bettina: `Opsluiten en geen aandacht meer geven. Hij krijgt zijn vrijheid toch niet.’

  En toch heb ik twijfels, vanwege dat het onmens rechts is, weet je maar nooit hoe snel hij weer vrij wordt gelaten Zoals.Hitler. Rechtse elementen lijken wereldwijd stille bescherming te krijgen.
  Zoals ook US-oorlogsmisdadigers vaak verrassend snel weer vrijkomen en nog in de maatschappij worden opgenomen ook.
  In tegenstelling to linkse `politieke’ gevangenen waarbij levenslang of doodstraf overal meestal straf is voor `dissidentie’ wat volgens mij per definitie links is: humanistisch en contra-reactionair denkende mensen met een geweten.

 6. #14 Abdul Alhazred :

  En toch heb ik twijfels, vanwege dat het onmens rechts is, weet je maar nooit hoe snel hij weer vrij wordt gelaten

  Daar kun je wel eens gelijk in hebben en ik denk dat in Nederland ook wel enige terechte vragen door een PVV-Kamerlid zal worden gesteld.
  Bijvoorbeeld:
  1: Is het de minister bekend dat Noorse vrijheidsstrijder Breivik dusdanig geboeid was dat hij slechts met grote moeite z’n manifest voor de vrijheid, waar veel van het nobele gedachtegoed van de PVV en haar kiezers in vermeld staan te voorschijn kon “toveren”?
  2. Is het de minister bekend dat in de inmiddels linkse krant NRC.next, de krant die sinds kort in handen is van een SP ideoloog en sindsdien het partijblad van de linkse populisten van de SP is, flagrante leugens vermeld als ze beweert dat, ik citeer: “Breivik was gekleed in een zwart pak en wit overhemd met zilverachtige stropdas. Hij toonde zijn geboeide handen al grijnzend door deze omhoog te houden. Eenmaal in zijn stoel toverde hij een papier uit zijn binnenzak waarop hij zijn woorden had voorbereid. “ Zie http://is.gd/w7QQjl
  De leugens die deze krant verspreidt worden wel eens ontkent, maar het bewijs heeft de PVV-fractie weten te achterhalen. Zie http://is.gd/w94907
  Hier is duidelijk te zien dat Breivik NIET grijnst, mevrouw de voorzitter. Bovendien toont hij z’n geboeide handen en men kan onmiddellijk constateren dat hij met geen mogelijkheid het manifest uit z’n binnenzak kan halen en ook niet “toveren”. Je kunt zelfs duidelijk zien dat hij het papier uit de RECHTER zijzak van z’n nette colbert haalt. Hieruit blijkt dat de heer Breivik ondanks de beperking van bewegingsvrijheid toch in staat is gebleken gebruik te maken van z’n vrijheid van meningsuiting hoe die ook door de Noorse regering wordt beknot.
  Wij eisen dan ook dat de regering de ambassadeur van Noorwegen op het matje roept en er een verschijningsverbod van de NRC komt.

Reacties zijn gesloten.