PVV-Limburg lost urgent foute-vlag-probleem op

Laurence Stassen - PVV fractievoorzitter Limburg
Althans ze stellen weer een vraag of zo. Stampvoetend op de grond als jengelende verwende kleuters. Limburg kent namelijk een paar super-urgente problemen en niet het minste probleem is natuurlijk dat op het gebouw van het Limburgs gouvernement de Europese vlag wappert. En dat mag niet van de PVV. En de PVV is de baas in Limburg en dat zullen de Limburgers voelen met een correcte vlag! Stel het lukt de PVV om die FOUTE vlag weg te krijgen, dan is dat direct en meteen duidelijk zichtbaar en objectief meetbaar. En dan kan de PVV tegen de Limburgers zeggen: kijk dit hebben wij bereikt!. Weten de Limburgers tenminste weer waarom ze op de PVV gestemd hebben.

11 gedachten over “PVV-Limburg lost urgent foute-vlag-probleem op”

 1. Hoezo symboolpolitiek? De uitlatingen worden steeds droeviger. Duidelijk is dat er naast het moslimbashen echt heel weinig is waarmee ze kunnen scoren.

 2. Hoe was het ook al weer met die vlaggen? http://is.gd/AEUFGh
  Zoals je ziet heeft de PVV weer als enige het goede voorbeeld gegeven om de vlag weg te halen. Nu moet de rest van Europa of tenminste Nederland tonen dat ze voor de hoge idealen van de PVV staan. Het nationalistische gevoel moet hoog in het vaandel staan.

 3. @4

  Hoezo “als enige”. Welke andere foute vlaggen, die er nu nog hangen, bedoel je hiermee?

 4. #5 Jaap
  De PVV is de enige partij met oprechte vaderlandse principes die strijd tegen de onderdrukking van vreemde niet-westerse mogendheden en de tirannie van de Islam.
  De enige partij de vecht voorde, onze vrijheid. De Partij voorde Vrijheid is een strijdbare partij. Alle andere partijen zijn waardeloos en zolang heel Nederland niet overgeschakeld is van een multiculturele samenleving naar een monoculturele samenleving zal de partij zich hard maken tegen alle invloeden van buitenaf.
  Joechij houzee!

 5. Om mevrouw StaSSen een plezier te doen stel ik voor direct uit de EU te treden (met al onze vertegenwoordigers etc.) met dien verstande dat zij (en haar partij) ook afstand doet van alle gelden (vergoedingen?) uit Brussel. Die viezerik veegt aan de ene kant haar reet af met de EU vlag en met de andere hand vangt ze nog steeds 7311,56 euro p/m uit Brussel.

 6. En hun kennende heeft dat mens het weer met dat krijsende stemmetje gedaan. Waarom heeft Geert Wilders dat mens in zijn partij gelaten zeg. Zeker haar ouders, vastgoed magnaten, een leuk lobby centje betaalt. Dochtertje moet een baantje hebben natuurlijk en bij TV Limburg waren ze ook al zat van haar krijsend stemmetje.

  Maar ze slaat best wel een deuk in een pakje boter. Trouwens dat is niet alleen voorbehouden aan PVV’ers hoor, sommige GroenLinks wijven doen dat ook.

 7. @6 Wil jij jouw Limburgse en Brabantse Kutcultuur daar eventjes houden? Wij boven de rivieren hebben de 80 jarige oorlog niet voor niks gewonnen hoor! Friesen, Groningers en Drenten hebben bijvoorbeeld al een andere cultuur dan een Brabander. En een Limburger weer anders dan iemand uit Holland.

  Als jij overal jouw monocultuurtje op gaat leggen dan ben je net zo erg als die extreme kut moslims. Normale mensen geen problemen mee, normale Moslims, Normale Brabanders…

  Maar die Fundementalistische Katholieken/Brabo’s/Limbo’s beginnen me de strot uit te hangen. 😉

 8. Ik vraag me af: Als een andere partij dit beweerd zou hebben, zou die dan wel een punt gehad hebben? Gevaarlijke vraag, natuurlijk. Maar of er nou zo nodig een Europese vlag op dat bewuste gebouw hoort, ik weet het niet… Dat het een typische PVV-actie is om zich erover op te winden, alsof men niets beters te doen zou hebben, dat is me wel duidelijk en dat is volkomen kolder. Maar die vlag zelf… Ik weet het niet.
  😕

 9. als de EU nu de sterren veranderd van de vijfpuntige , net als in Moslim maan en ster , naar zespuntige sterren zoals bij Geerts hoofdsponsor , zou dat het probleem verhelpen ???

Reacties zijn gesloten.