Wilders (PVV): “Rayonhoofden op staande voet ontslaan”

PVV-lijder Geert Wilders is schokkend ontladen in pislinke razernij toen het bericht de Führerbunker bereikte dat de Tocht der Tochten niet doorgaat. Zijn Raad van Elf heeft besloten de verantwoordelijke rayonhoofden met onmiddelijke ingang op staande voet te laten ontslaan. Eerder vreesden de rayonhoofden nog voor knieschot en/of deportatie.

Het door De Lijder beloofde volksfeest zal ondanks alles gewoon doorgaan, zo twitterde de Woeste Wilders; “al moet ik God aan zijn baard uit de Hemel naar beneden slepen, die Elfstedentocht komt er.”

Peilingen wijzen er echter op dat Het Volk het vertrouwen in medicijnman Wilders aan het verliezen is. Niks icoon der Nederlandschen traditie.

Het is echt vreselijk voor Het Volk. De Elfstedentocht gaat niet door. Langzaam dringt Het Nieuws tot Het Volk door. Hoe gaat Het Volk dit verwerken? We weten het nog niet. Gelukkig hebben we tegenwoordig een kabinet dat rekening houdt met de gevoelens van Het Volk. Ons Kabinet vindt het “ontzettend jammer” dat de Elfstedentocht niet doorgaat.  Daar betalen we ze dus die vorstelijke beloningen voor. Check ook die foto. Was dit niet die muts die ging huilen toen er een lampje naar beneden viel in Vak K?

Dion Graus mompelde nog wat over “dat het toch fijn is voor de eendjes” maar dit haalde niet de landelijke pers.

12 gedachten over “Wilders (PVV): “Rayonhoofden op staande voet ontslaan””

 1. ” Daar betalen we ze dus die vorstelijke beloningen voor. Check ook die foto. Was dit niet die muts die ging huilen toen er een lampje naar beneden viel in Vak K?”

  Nu komt uiteindelijk onder het licht de lang in het donker verhuld fanatieke aanhang van Wilders (ultra-rechts VVD blok) – immers de “berufsverbot”, “deportatieambtenaar” Kamp, “VrijeMarkt” destructieve fanatici als Schippers en ga maar door de VVD door.

 2. Immers is het heel erg duidelijk aan de hand van het gedrag van die lui te zien dat de “VrijeMarkt” een fabeltje is. Eigenlijk is het een monstrueuze leugen – want waarom anders die berufsverbot voor Oost-Europeanen?

  Waarom ” Eigen volk eerst” als het een ” Vrije Markt” zou betreffen?

 3. @6

  check je toetsenbord, wellicht wat problemen met de Caps Lock en ènkélé àndéré lééstékéns

  een boodschap komt trouwens beter aan wanneer deze duidelijk is verpakt

  succes!

 4. Het is overduidelijk een linkse complot met linkse weermannen die de elfstedentocht hebben gedwarsboomd door zachte weer te bestellen op het moment dat GBL vol Nationale trots zijn schaatsen ging slijpen.

Reacties zijn gesloten.