34 gedachten over “PVV richt meldpunt Belgen op”

 1. Niet eens een Meldpunt Krapuulmedewerkers? 😐

  Ik voel me gepasserd. (En als dat te veel moeite is, doe dan maar een Meldpunt Linksigen. Wél specifieke gevallen van overlast en alleen overlast van linksigen die persoonlijk zijn meegemaakt svp. Een klacht als “Joop de Uil heef alle grense open gezed voor ielegale alegtaune” wordt niet in behandeling genomen.)

  NB. Het Meldpunt Linksigen zal niet (i.t.t. Krapuul) worden voorzien van een Undercover Oepsjesverbeteraar. Eens gepost blijft gepost, dus let op uw speling!

 2. Volgens mij is dit bedrog.
  Je kunt de provider via verschillende sites achterhalen. Vul hier http://whois.domaintools.com/ maar eens achtereenvolgens in:
  meldpuntbelgen.nl
  meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl
  meldstraatterreur.nl

  Bij de Belgen kom je op een Amerikaans adres
  in beide andere gevallen een adres in Beverwijk.

  Ik heb het idee dat iemand de boel aan het vernachelen is, maar dat is juist het beroerde bij Wilders. Die doet dat daadwerkelijk ook altijd maar die heeft er wel degelijk kwaadaardige bedoelingen mee.
  Met die Belgen lijkt het me meer of iemand Wilders aan het persifleren is, iets wat ik ook regelmatig doe, maar er zijn mensen die ook denken dat ik dat doe als ik gewoon letterlijk de tekst van Wilders cs overneem.
  PAS OP!! in ieder geval.

 3. #3
  Inderdaad. Het is gewoon nep en eigenlijk best leuk als je het “filmpje” er boven kijkt waar gewaarschuwd wordt voor kabouter plop en mogelijke aanwezigheid van frituurvet in friet.

 4. #4 Hoe kom je daar nou bij, dat dit een persiflage zou zijn! Kijk naar de voorbeelden in het logo van deze site, die ongetwijfeld een einde gaat maken aan de ergerniswekkende overlast van die lui, die ooit (1830) zo laf waren ons Koninkrijk te verlaten en voor zichzelf te begonnen. Heeft u dan weleens naar de abjecte teksten van K3 (ook nog meisjesuitbuiting) geluisterd? Waarom heeft half Nederland een gewichtsprobleem? – Niet voordat de Belgen op het idee kwamen aardappelen in vet te gooien. Kabouter Plop is zonder twijfel lid van de Vijfde Colonne van de vereniging tot het misleiden van kinderzieltjes. En natuurlijk spelen de Belgen vals, als ze Marokkanen in hun voetbalelftal laten spelen. En dacht u nou echt dat de Belgen u een plezier wilde doen met hun bier-met-een- kleurtje?

 5. @8
  Misschien dat de Friezen het Belgische voorbeeld kunnen volgen door ook uit ons Koninkrijk te stappen. Zijn hier we meteen van die 11-steden koorts verlost.
  Heeft de PVV al een site geopend voor het melden van overlast van Friezen?

 6. Nu nog eentje voor Limbo’s en Brabo’s. Niet Limburgers en Brabanders want dat zijn nette mensen, nee het volk wat jammer genoeg in dezelfde provincies voorkomt, Henk en Ingrid heet en hoogst irritant is :).

 7. #8
  Misschien heb je wel gelijk.
  Ik denk dat we onze legers die overal ter wereld inmiddels zitten, maar terug moeten trekken om eens de Belgen goed aan te pakken, vooral omdat ze geheel wederrechtelijk zich hebben verzet tegen de Nederlandse bezetting in 1830, een oorlog die Nederland verloor omdat onze koning niet genoeg geld had om het leger te betalen. Dat geldtekort kwam juist omdat de Belgen samen met de linkse elite zoveel mogelijk uit de belastingpot hadden zitten grabbelen.
  En zo zie je maar weer hoe goed het is dat de Elfstedentocht niet door is gegaan want dan kunnen die 50 soldaten die ingezet waren bij het baan schoonvegen ingezet worden om die laffe Belgen eens op hun nummer te zetten en kunnen de hardwerkende Nederlanders hun baan behouden of weer terug krijgen.
  Vergeet overigens ook niet de invasie momenteel van de Belgen die juist in Nederland omdat de huizenmarkt op z’n gat ligt, juist hier hun huizen kopen omdat ze nu eenmaal als altijd op een koopje uit zijn, terwijl wij Nederlanders pas huizen gaan kopen als ze duur zijn of worden.

 8. #12
  Fout! Duitsers hebben inmiddels bewezen goede Nederlanders te zijn aangezien “Die Freiheit” zusterpartij van de PVV weliswaar nog niet in de Bundstage zit wegens de belachelijke kiesdrempel van 5% maar toch gezien moet worden als de enige partij die tenminste opkomt voor de Duitsers en aangezien ook in Nederland iedereen denkt zoals Wilders op een minuscule minderheid na, die te laf is om toe te geven dat Wilders toppie is, “Die Freiheit” hét bewijs is dat Duitsers helemaal niet zo fout zijn als sommigen wel eens beweren, omdat het immers is vast komen te staan dat de Duitsers stiekem wel achter het gedachtegoed van die partij staan, maar door de negatieve berichtgeving van de linkse kranten dat niet durven toe te geven.

 9. #16
  meldpuntlimburgers is inderdaad aanbevelenswaardig, op naar de 14000+
  #17
  linken naar DDS hier is vloeken in de kerk.

 10. Het wachten is nu nog op een meldpuntmeldpunten.nl
  en dan kunnen we weer over tot de orde van de dag…
  😉

 11. Dit is echt super:
  “Ieder jaar verpesten die ‘mensen’ uit Limbabwe onze mooie provincie met hun katholieke doofpotfeest ‘Carnaval’. Laat ze gewoon werken in plaats van deze kostbare tijd te verdoen met herrie en alcoholmisbruik.”

  Let op de aanhalingstekens bij “mensen”. 🙂

 12. Ik word heel blij van dit soort tegen initiatieven.. in tegenstelling tot alle PVV azijn spreekt hier humor en optimisme uit dat ze nu toch wel heel erg bezig zijn om zich in het absurde te verplaatsen. Ik hoop alleen dat het voldoende is om alle pvv stemmers een keer terug te halen uit die diepe, diepe haat en zeur put waar ze inzitten voordat ze nog meer mensen naar beneden trekken.

 13. @36 – Persoonlijk word ik er toch minder blij van. Met absurdisme aantonen, dat de PVV fout zit, lost immers niets op IMHO. Humor kan iedereen namelijk met gemak naast zich neerleggen (even lachen en klaar) en het feit is, dat er nu dan weliswaar enkele/meerdere protest-meldpunten zijn, maar dat er tegen het feitelijke en gevaarlijke PVV-meldpunt nog niets ondernomen is (en naar alle waarschijnlijkheid, vrees ik, ook niets ondernomen zal worden).
  😉

Reacties zijn gesloten.