PVV-polenhaatsite: lafbek Rutte (VVD) hat es nicht gewußt

Rutte wast zijn handen weer eens in giechelende “onschuld”:

Volgens Rutte past het hem niet om commentaar te leveren op posities die individuele partijen innemen. Daarnaast voelt hij zich niet aangesproken omdat het minderheidskabinet van VVD en CDA geen afspraken over Europese zaken heeft gemaakt met gedoogpartner PVV (Telegraaf)

Inmiddels kan wel worden vastgesteld dat die gore wegkijkende VVD’ers minstens zo ranzig zijn als die creeps van de PVV.

21 gedachten over “PVV-polenhaatsite: lafbek Rutte (VVD) hat es nicht gewußt”

 1. Rutte brengt een scheiding aan om dingen waarover hij met PVV een afspraak heeft, en dingen waarover niet. Maar uiteindelijk bestaat deze regering bij de gratie van stemmen die Wilders trekt, en Rutte meent dat hij niet aan te spreken is op de wijze waarop deze stemmen worden binnengehaald. De regering van Rutte past hem als een mooie trui die door Wilders gestolen is. Maar het blijft heling, ook al is de tronie van Rutte niet op de bewakingscamera vastgelegd.

 2. Eén van de manieren, waarmee de Ochrana van de Russische tsaar indertijd pogroms voorbereidde, was het openen van “klachtenmuren” tegen de Joden in dorpen en steden in de regio. Zoiets mogen (terecht) individuele burgers nu niet (meer) doen tegen pedofielen, bij voorbeeld. Maar de individuele burger Wilders mag dat van Rutte en Kamp weer wel, als het tegen Marokkanen en/of Polen gaat.
  Is er eigenlijk nog wel een justitie in Nederland?
  Of zitten die tegenwoordig allemaal in een schuilkelder te wachten tot Wilders naar de VS vertrekt?

 3. @Huib, terechte vraag:

  “Is er eigenlijk nog wel een justitie in Nederland?”

  Deze situatie met de haatsite van PVV eist de onmiddellijke toepassing van Artikel 1 van de Grondwet.
  Je zou verwachten dat de OM een inval bij de opstellers van dit website doet en de spoor naar de Nederlandse ambtenaar gaat volgen die deze situatie besteld heeft. (Anders zou hij zeker zijn medewerking niet verleend hebben).

  De inactiviteit van de OM in dezen doet mogelijk vermoeden dat de segregatie officieel deel uitmaakt van de politiek van deze regering.

 4. Overigens als je de ambtenaren handelwijze gaat onderzoek ga je mogelijk ontdekken dat er veel meer onoorbare dingen gepleegd zijn.

 5. How about staatsecretaris Albayrak dan die in 2007 burgemeesters in 2007 opriep om illegalen bij haar te melden? ,Het zal[ je burger vader of moeder maar zijn die daar aan mee werkt. Ik dacht dat het slechts Cohen en die van Hilverum was die zich niet bereid toonde om deze info met medewerkig van haar burgers via ”kliklijnen” aan de overheid door te spelen.

 6. Ach, “gewußt hat er es schon” en dat ontkent Rutte ook helemaal niet, maar dat maakt het allemaal nog veel erger…

 7. Deze bendeleider, Rutte, komt er nog wel achter, samen met zijn kompaan, wilders.
  Wie haat zaait zal haat oogsten en de oogst zal bitter zijn.

 8. Neo lib Marktman Rutte greep in vol bewustzijn , 1 hand in broekzak , 1 arm om GW , zijn MP kans om een m.i. fascistoide VVD markt er weer verder door te kunnen jassen.

  GW kan wel zo veel , waar toch niets van kan komen roepen- laat dit liever uitzieken-, terwijl de meest asociale bezuinigen met bijwagens CDA en SGP hun weg ondertussen vrijelijk als toekomst kunnen banen.

 9. Wilders hou vol.
  Net als je onze ogen hebt geopend voor Albayrak en zijn kliek,
  doe je het nu t.o.v. de Polen.
  Laat ze in dat pokkeland blijven en daar hun sloty ’s opvreten.

 10. Wiens ogen? Welke Albayrak? Welke kliek van Albayrak? (Nurten Albayrak is van de VVD.) Welke meneer Albayrak? (Die is er kennelijk ook.) Wat doet Wilders precies, behalve tweespalt zaaien? (Ik bedoel, hoeveel Marokkanen zijn er inmiddels gedenaturaliseerd en over de grens gezet met hun hele familie? Dat ging Wilders toch allemaal doen?)

  O ja, het is “zloty”, niet “sloty”.

 11. @16
  Ce type weet natuurlijk niet dat złoty gewoon “gulden” betekent (afgezien van de spelfout).

 12. Pokkeland? Ik weet niet hoor…..ik ben wel es in Kaszubskie geweest, bijzonder mooi en ontzettende gastvrije mensen. Echt mensen die het niet breed hebben en alles uit de kast halen om het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

  Over pokkeland gesproken, d’r is momenteel maar één horkerig pokkeland en ik schaam me er diep voor.

 13. @#15
  Helemaal gelijk Katja. Voor Rutte komt zo’n hype echt niet ongelegen. Leidt immers de aandacht af van de loer voor Henk en Ingrid die hij in gedachte heeft. Je zou bijna denken dat Mark en Geert (ook ex-VVD)meer samen regisseren dan we met z’n allen veronderstellen!
  Blijft natuurlijk een tenenkrommende vertoning!

Reacties zijn gesloten.