7 gedachten over “Een kabinet zonder de PVV”

  1. Verhagen zet de boel op scherp. ja ja. Nog meer de maatschappij ten gronde richten dus, meneer Verhagen. De zorg is reeds uitgehold en explosief duurder geworden; waarschijnlijk wilt u naar het Amerikaans model toe? Selectie op basis van inkomen. Jarenlang hebben jullie en consorten de boel op zijn beloop gelaten; verspillingen onder het mom van het Europese gedachtegoed, privatisering hier, privatisering daar. En de burger betaalt het gelag. Welnu. Deze burger betaalt gewoon niks meer, wat vindt u daar van? Ik voel noch ben Europees. Ik weiger om mee te betalen aan de snoepreisjes onzer bestuurders. Ik weiger om mee te betalen aan het in stand houden van leugens en wanen. Ik weiger de dikke bolide onder de reet van mijn tandarts te betalen. Enzovoorts, enzovoorts. De politiek heeft er voor gezorgd dat alles onbetaalbaar en onbeheersbaar is geworden, niet de burger. De mens staat bij u niet centraal, maar de industrie; het bedrijfsleven. Democratie is slechts een verhuld feodalisme. Zogenaamd uit een groter belang, wat klinkklare nonsens is, maar ik ben er klaar mee en ik verklaar hiermee de regering de “oorlog”. De Nederlandse Lente zal niet lang op zich laten wachten. De burger is uw spelletjes en dat van uw collegae meer dan zat. Wolven in schaapskleren, wolven met een betrekkingswaan dat Europa heet, wolven die zich spekken en volvreten, en acteren of het leed dat ze berokkenen bij de burgers, hun werkelijk raakt!

  2. Ik opteer sterk voor een kabinet zonder PVV en zonder CDA. Tenslotte wat valt er nog te regeren voor het CDA als religieuze splinterpartijj?

  3. Ik kijk uit naar de dag dat dit kutkabinet en die hele kut-PVV afgetaaid zijn. Hopelijk dit jaar nog. De SP zal waarschijnlijk compromissen moeten sluiten, maar dat vergeef ik ze graag, als er daarna weer sociale keuzes worden gemaakt, in plaats van dit boekhouderskabinet van een rancuneuze blaaskaak en een korpsbal.

Reacties zijn gesloten.