PVV’ers liegen natuurlijk dat ze barsten over 14.000 Polen-klachten

Als je maar met je kop in de krant komt
Leuk weer die “journalistiek” in Nederland. Allemaal braaf opschrijven dat het De Lijder heeft behaagd om 14.000 heuse “klachten” over “MOE-landers” te mogen ontvangen. Ik stel voor dat de PVV deze 14.000 klachten eens integraal publiceert. Dan zal ik wel even turven hoeveel inzendingen erbij zitten over dat PVV’ers vieze hoerenlopers zijn en dat Geert een vuile stinkbek heeft. Et cetera. Ik heb zelfs klachten voorbij zien komen over wat voor gore smeerlappen Henk Kamp en Mark Rutte zijn. Kan je nagaan!

Dus PVV: laat maar eens zien die 14.000 “klachten” over “MOE-landers”.

Is er misschien ergens een onafhankelijke kritische journalist die dit anders even kan uitzoeken? Oh nee laat maar.

14 gedachten over “PVV’ers liegen natuurlijk dat ze barsten over 14.000 Polen-klachten”

 1. Laten we Thomas von der Dunk suggestie opvolgen. Laten we de klachten over PVV’ers gaan verzamelen.

 2. Na jaren van fact-free politics komen ze eindelijk met een cijfer naar buiten is het weer niet goed.

 3. #5 Een getal, niet een cijfer. En ook een getal kan fact-free zijn natuurlijk. Zeker als dat getal het enige is dat ze prijsgeven. Ik ben bang dat ze het verschil tussen “klachten” en “reakties” wel eens over het hoofd gezien zouden kunnen hebben. Bovendien weten we intussen ook dat ze nogal eens gemakkelijk zelf klachten bij elkaar liegen, hoewel dat met 14.000 stuks op serieus werken zou gaan lijken, dus dat lijkt me uitgesloten.

 4. laat ik nu op deze site als tegenwicht net als anderen een positief verhaal verteld hebben….. Tellen ze dat dan ook me als klacht…. Het gekke is dat deze verhalen niet benoemd worden en ze staan er…
  selectieve bevindingen om weer een bevolkingsgroep als pispaal weg te zetten.

 5. @7
  Wilders pocht dat er al meer dan 30.000 reacties zijn binnengekomen. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Welke journalist stelt als eerste de vraag hoeveel van die reacties negatief zijn over dit pvv initiatief?

 6. Vriend Rutte vindt het ook niet nodig om afstand te nemen van de website. Zelfs niet na aandrang van coalitiegenoot CDA. Nee, je zou eens iets negatiefs zeggen over je gedoger! Er kan nog geen “doe ’s normaal man” vanaf. Lekker warm hè Mark, dat pluche aan je kont.

 7. KPN Hacker, Ga daar eens achteraan. Zorg dat al die klachten op straat komen in plaats van onze gegevens.

 8. Ik vond onderstaand stukje in de krant. Ik heb het inderdaad gekopieerd en geplakt.
  Ik begrijp niet waarom er niet over gesproken mag worden dat bepaalde groepen mensen opvallen door hun gedrag. Als dat niet gesignaleerd wordt maar onder het tapijt geschoven wordt gaat dat steeds erger worden. Blijkbaar valt die groep meer op dan andere groepen of er wordt reeds wat aan andere groepen gedaan. Ik vond het prima als bekend is wie zich in Nederland niet aan onze door Nederlanders (dat moeg ook genaturaliseerde Nederlanders zijn) normen houd en ze daar dan op aan te kunnen spreken.
  Het foute gedrag straald ook of op andrere mensen van dezelfde groep en die hebben daar onder te lijden.

  Drie Polen opgepakt in Roosendaal

  zondag 12 februari 2012 | 12:47 | Laatst bijgewerkt op: zondag 12 februari 2012 | 13:25

  Tekstgrootte

  Foto: ANP

  De politie heeft vrijdagnacht drie Polen aangehouden. De mannen waren na een avondje stappen vervelend geworden in een café aan de Markt.

  Ze werden door beveiligers buiten gezet, waarna ze terrastoelen naar het café gooiden en publicatieborden van de gevel trokken. De politie gebruikte pepperspray om de drie aan te houden.

 9. @Roland guttegut, drie Polen die vervelend waren na een dagje stappen. Hoeveel Nederlanders denk jij dar er die dag vervelend werden na een dagje stappen? Zullen we daar ook een website voor oprichten dan?

 10. Roland fulmineert in #11: `De politie heeft vrijdagnacht drie Polen aangehouden. De mannen waren na een avondje stappen vervelend geworden in een café aan de Markt.’

  Ja en `Onze jongens’, geklofte knapen van stavast, deden hetzelfde in Noorwegen. Trouwens niet voor de eerste keer.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/330505/Militairen-betrokken-bij-vechtpartij-cafe-Noorwegen.htm?forum=219043&showall=true

  En dat in een land waar de door Wilders geïnspireerde Breivik nog vers in het geheugen ligt.

 11. Vreselijk wat de pvv allemaal uitkraamt, ik vond het al verschrikkelijk wat ze de Marokkanen allemaal beledigden, maar hier krijg ik kippenvel van. Wat een stel malloten, als alle Nederlanders een bonnetje zouden vragen voor het opknappen van hun huis, en in de kassen en nog zo veel ander werk waar wij te beroerd voor zijn zouden werken inplaats van in de ww te blijven zitten. Is het probleem opgelost, en wat te denken van die fijne heren die een kapitaal verdienen door 6 mensen in een kamer te proppen en daar 400 per persoon voor te vragen schande. Rutte doe er wat aan inplaats van de popijopi uit te hangen en op je rug te gaan liggen als een hond omdat je bang bent voor de blonde gedoger( met een Hongaarse vrouw trouwens) maakt mij niet uit maar hoe zou zij die houding van die engerd vinden. En hele bezorgde en boze opa

Reacties zijn gesloten.