Neelie Kroes: waarom geen meldpunt voor blondjes?

“Heb je altijd een hekel gehad aan blond haar? Geef blondjes direct aan”, schrijft Eurocommissaris Neelie Kroes op haar blog, verwijzend naar het PVV-meldpunt voor Oost-Europeanen. (NRC)

Heb ik er ook nog wel een paar: mensen met een te groot lijf en te korte truitjes en te lage broeken; mensen die ’s zomers vinden dat alle buren mee moeten genieten van muziek (vaak Hazes etc.); vrouwen met te veel make-up; kauwgomkauwende mensen; dubbelparkeerders; midden-in-het-pad-stoppers van de supermarkt.

Jullie kunnen er vast nog wel veel meer verzinnen.

Ga me nu toch afvragen of Wilders geen aandeel heeft in een provider en zo internetbedrijven van een nieuwe inkomstenbron voorziet.

 

17 gedachten over “Neelie Kroes: waarom geen meldpunt voor blondjes?”

 1. Dus: als Wilders op de discriminatie/segregatie toer optrekt, moeten we het allemaal dan naapen en hetzelfde gaan doen?
  Neelie valt hier door het mandje, denk ik. Goedkoop prietpraat.

  Kijk het volgende is net naders: meldpunt peroxymoronen.nl 😉

 2. Nee, ze zet hem terecht voor gek. Maakt hem belachelijk. Laat zien wat voor Hansworst hij is. En ik vond dat wel leuk, ook al is Neelie een VVD’ert. 🙂

 3. 1. ‘Polen misbruiken Amsterdamse daklozenopvang.’
  2. ‘Poolse ‘dakloze’ ziet opvang als hotel.’
  3. ‘Amsterdam mag geen afvoerputje worden.’
  4. ‘Ze (Polen, Bulgaren en Roemenen) maken zich in toenemende mate schuldig aan criminaliteit.’
  5. ‘Voorheen kenden we deze mensen vooral van overlastmeldingen, maar we zien ze nu terug in de criminaliteitscijfers. Ze worden werkloos en gaan stelen.’
  6. De stijging van het aantal woninginbraken in Den Haag is deels aan de Oost-Europeanen toe te schrijven.’
  7. ‘Deze stad krijgt een tsunami van Oost-Europese arbeidsmigranten te verwerken. Individueel heb ik niets tegen ze, maar het zijn er zo enorm veel.’

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Oh-oh-Den-Haag/330461/Wat-een-schijnheiligheid-over-Wilders-en-de-Polen.htm

 4. Ok, zal volgende keer er op letten zelf te schrijven maar inhoudelijk met dezelfde strekking als ik vind dat, wat ik vind, hout snijdt.
  Het is inderdaad niet mijn normale kernactiviteit te ‘copy-paste’ , hoogstens lardeer ik mijn verhaal evt met wat ondersteunende copy van elders.
  Om op het verhaal hierboven terug te komen, de reacties die overal vandaan komen op de Oost-Europeanen-site van Wilders vind ik hypocriet.
  Als je ziet dat als anderen in het verleden deze kwestie aan de orde stellen niemand hier op reageert,….. en nu zoveel selectief wordt nageblaat. (excuse le mot)
  Natuurlijk staat nu, omdat deze simpele feiten door Wilders worden aangekaart, iedereen op z’n achterste benen.
  Het aantal reacties bewijst alleen maar z’n gelijk.

 5. Paul #5 fulmineert: `De reacties die overal vandaan komen op de Oost-Europeanen-site van Wilders vind ik hypocriet.’

  Ja, jammer hè? Wen er maar aan.

 6. Gaaf Volgens Ferdi Mingele gaat Leers vlgd week naar Polen ……. oeps zit in het verkeerde draadje geloof ik

 7. #5 @Paul schreef:
  “feiten door Wilders worden aangekaart”
  “Inhoudelijk reageren ho maar”

  Inhoudelijk reageren op Wilders feiten? Welke feiten bedoel je Paul, Wilders heeft er nogal veel ‘bedacht’?

 8. #5 Paul
  “Ok, zal volgende keer er op letten zelf te schrijven maar inhoudelijk met dezelfde strekking als ik vind dat, wat ik vind, hout snijdt.
  Het is inderdaad niet mijn normale kernactiviteit te ‘copy-paste’ , hoogstens lardeer ik mijn verhaal evt met wat ondersteunende copy van elders.”.
  Paul, ik zal je iets duidelijk maken. Als je gewoon aan het kopiëren slaat, zeker als je bron uit de buurt of van Wilders afkomstig is, maak je je schuldig aan dikke leugens.
  Dat kunnen “wij” heel gemakkelijk aantonen. Jou Geestelijk Leider Wilders weet heel goed dat z’n leugens heel gemakkelijk door te prikken zijn. Daarom loopt hij immers altijd weg en ‘m om wat bewijzen wordt gevraagd. Op zich zou dat hollen nog niet zo erg zijn maar hij zit mensen vals te beschuldigen en zet jou aan om voor HEM en NAMENS HEM de zelfde leugens door te vertellen. JIJ wordt daardoor met de nek aangekeken. Men ziet in jou ook een lafaard net als Wilders dat is. Dat zou je kunnen voorkomen door met (goede) argumenten te komen om je zaak te onderbouwen. Want op zich is het natuurlijk niet “fout” als je het met Wilders eens bent. Maar dan moet je wel stevig in de schoenen staan. Want nogmaals, “wij” weten echt wel waar we het over hebben hoor. Jij zeer waarschijnlijk niet. Bedenk eens voor jezelf waarom jij je voor lafaard uit laat maken ten gunste van iemand die nog veel laffer is dan jij en bovendien ook nog eens buitengewoon kwaadaardig is.

 9. Ach, “het meldpunt” en alle tegenmeldpunt-acties en/of -grappen passen allemaal prima in de verkoopsstrategie horend bij het nieuwe boek van Ome W. “Zien jullie wel, dat ik niet alleen op de Islam kritisch ben! Zó, dan gaan we het nu weer over de Islam hebben” Een kinderlijk voorspelbaar afleidingsmanoeuvre, meer niet, vrees ik…

 10. Vervang in de PVV-teksten de termen ‘Polen’ of ‘Marokkanse jongeren’ etc. door ‘PVV’ers’ en ze berusten plotseling op een kern van waarheid.

Reacties zijn gesloten.