Intimidatie en afluisterpraktijken PVV Noord-Holland

PVV-statenlid Gerton van Unnik, een hysterische malloot die we hier al een paar keer gehad hebben, publiceert tegenwoordig de papieren versie van de Volkskrant, op internet. Handig voor ons. Zo lazen wij deze column van Peter Middendorp en ons oog viel, naast default PVV-krapuliteiten waar wij tegenwoordig al niet meer van opkijken, op de volgende zinnen:

Ik heb ook verhalen van losse statenleden die om navertellen vragen. Sommigen weten zeker dat ze worden afgeluisterd. De PVV, zeggen ze, beschikt over brieven die ze niet kunnen hebben. Ze maken filmopnamen van politieke tegenstanders, of beloven, als zijn bijvoorbeeld veel ervaring met stalkers hebben, hen flink te zullen stalken (papieren VK via kanaaltje @gertonvanunnik)

Lekker sfeertje daar bij de PS Noord-Holland.

P.S. Nu ik toch Gerton van Unnik bespreek; Gerton is een fervent verspreider van lectuur van artikel7 en amsterdampost. U weet wel die websites waar regelmatig gruwelijke methoden worden besproken waarop linkse mensen in het algemeen, buitenlanders, en diverse bekende Nederlanders kunnen worden afgemaakt. Gerton is daar fan van.

5 gedachten over “Intimidatie en afluisterpraktijken PVV Noord-Holland”

  1. Toch vreemd dat op websites waar fascistentuig rondhangt altijd maar die eeuwige jodenvlag hangt?

  2. Geert is zo creatief in zijn schaarse vrije tijd! Hij heeft een davidster in elkaar geknutseld voor de fractiekamer die hij met enkele handgrepen kan omvormen tot een swastika zodra die vreselijke linkse journalisten niet meer in de buurt zijn.

    Ook voor een douche installeren, of een gasaansluiting maken draait hij zijn hand niet om. Geert heeft geen Polen nodig

  3. Waarom rollen die kranten over elkaar heen om Politici, Links en Rechts, functies te geven als columnisten :S.

  4. En als je het meld dan “ben je anti PVV en moet je ophouden met je geziek”. Wat een simplistisch land is het toch geworden. Om je kapot voor te schamen, zowel links als rechts.

Reacties zijn gesloten.