PVV Den Haag: Sinterklaas = geen traditie (?)

Wonderlijk berichtje bij Den Haag FM. Partij voor de Dieren wil subsidie aan Vlaggetjesdag stoppen want het is best triest om te vieren dat we de zee leeg vissen. Is wat voor te zeggen. Je kan het er mee eens zijn en je kan het er niet mee eens zijn. PVV daarentegen pakt het anders aan: er moet juist wél geld naar Vlaggetjesdag want Vlaggetjesdag is een traditie.

Maar er mag van de PVV geen geld naar de intocht van Sinterklaas. Want Sinterklaas is géén traditie. Aldus de PVV. (denhaagfm).

Tot zover de PVV over het onderwerp traditie.

Toch is dit waarschijnlijk wel het meest weloverwogen standpunt van de PVV Den Haag sinds ze de boerenkool met worst verplicht wilden stellen op naturalisatiedag.

Ik denk dat de kiezers van de PVV in Den Haag trots zijn op hun PVV, en op het superieure intellect van deze super-partij. Blij dat ik niet in Den Haag woon, oh nee ik zou niet negatief doen vandaag.

6 gedachten over “PVV Den Haag: Sinterklaas = geen traditie (?)”

  1. de elfstedentocht is officieel slechts vijftien keer verreden en verdient volgens GBL de status nationale feestdag

    sinterklaas is een jaarlijkse traditie die al zo’n zes eeuwen terug gaat

    waarschijnlijk heeft Martin Bosma de vaderlandsche geschiedenis grondig herschreven en wordt dit nu officieel uitgedragen door de restanten van de PVV fractie in Den Haag

    wellicht is sprake van een misverstand en doelt men bij de PVV Den Haag op het gebruik van NSB vlaggen, dat is bij de PVV inderdaad een traditie geworden

  2. Natuurlijk kan St. Nicolaas geen traditie voor de PVV zijn: die heilige komt immers uit Myra, en dat is Turkije!

Reacties zijn gesloten.