11 gedachten over “‘Sommige mensen bellen 114 als het regent’”

  1. Ik bel 112 op het moment dat ik door het raam zie dat iemand anders dan bij mijn buurman gekleed op straat loopt.

  2. Het nummer moet 144 zijn meneer van de heuvel !!! Foei. Weer een verkapte manier om de heer Wilders in diskrediet te brengen.

  3. #1 Het is mij ooit eens overkomen dat ik hoorde dat de politie 2 onbekende mannen zocht en verdomd toevallig zag ik ze op straat lopen. 2 kerels die ik totaal niet kende . Ik 112 gebeld. Politie kwam. Bleken het gewoon bekenden van de politie te zijn. Ik heb 40 uur vervangende taakstraf gekregen wegens m’n valse melding.

  4. Het blijft raar , ik was laatst met mijn zoontje in Blijdorp en daar laten ze de Zeeleeuwen gewoon buitenzwemmen terwijl het sneeuwt , en de Bisons en IJsberen waren ook nog buiten !!!!

  5. #4
    Ja, je kunt zeggen wat je wil maar onlangs heeft de dierenpolitie toch maar mooi even goed werk verricht: zie http://is.gd/jVRtCR Helaas was men er net te laat bij waardoor de dieren toch nog gestorven zijn. Hoeveel ellende had voorkomen kunnen worden als de PVV niet al direct 6 jaar geleden had geregeerd en hoeveel lijden staan de dieren nog te wachten zo lang dat niet is gebeurd.

  6. de eerste klacht op de site over MOE honden is overigens afkomstig van ene Geert W. uit D.H. die zijn beklag doet dat zijn teefje (een uitverkoren rashond met Hongaarse stamboom) niet meer alleen over straat kan zonder lastig gevallen te worden door Oostzeehonden en Zwarte Zeehonden

  7. Ik ken iemand (komt hier ook wel eens op Krapuul langs) die naaktslakken levend verbrand en ze een tergend langzame dood laat sterven omdat de persoon in kwestie verzuimt 144 te bellen, schande

Reacties zijn gesloten.