8 gedachten over “Willem Aantjes (CDA) is vernederingen Wilders beu”

 1. Willem en Geert hebben toch iets gemeenschappelijk. Ze weten allebei hoe het is om van nationaal socialistische sympathie beschuldigd te worden. Je kunt veel over Willem zeggen… en bij Geert klopt het ook

 2. “We moeten tegen Wilders zeggen dat het tijd wordt dat hij eens zijn mond houdt.”
  En daar komen ze nu al achter bij de CDA?

 3. #2 Nee hoor, nog lang niet. Op het CDA-partijcongres van vorig jaar is namelijk afgesproken dat de wil van 1/3e van de congresleden systematisch zou worden genegeerd. Ook door Koppejan en Ferrier.

 4. Iemand heeft de euvele moed om kritiek te hebben op Wilders, al is het zijdelings, en alles wordt uit de kast gehaald om deze persoon af te branden. Jan de Quai met een even discutabel verleden schopte het echter tot minister-president. In de bende welke Wilders zo eufemistisch “fractie”wenst te noemen barst het van de figuren met een discutabel verleden. Ook daar wordt door de Wilders adepten wijselijk de mond over gehouden! Of ze zijn te stom om te beseffen waar het bij fuhrer Wilders echt om gaat.

  In juli 1940 vormde hij ( Jan de Quai )samen met mr. Louis Einthoven en mr. Johannes Linthorst Homan het Driemanschap van de omstreden Nederlandsche Unie. In de zomer van 1940 voert het driemanschap besprekingen met de Mussolini-fascist Arnold Meijer om te komen tot een fusie tussen de Nederlandsche Unie en het Nationaal Front, dat kort daarvoor nog Zwart Front heette. Uit de notulen van die besprekingen blijkt dat De Quay zich volkomen eens verklaarde met de opvattingen van Arnold Meijer. Bij die besprekingen verklaarde De Quay zichzelf een tegenstander van de democratie en de vrije economie.
  Van mei tot september 1940 was De Quay regeringscommissaris voor de arbeid bij het ministerie van Sociale Zaken. In een radiotoespraak noemde hij het werken in Duitsland “een vaderlandse plicht”.
  Bron: Wikipedia

  Ik ben van mening dat Wilders en zijn aanhang, gezien hun opvattingen en uitspraken, allang het recht hebben verspeeld anderen de maat te nemen! Handlangers van Adolf pleegden echte moorden op leden van de Spartacus beweging waaronder Rosa Luxemburg en Karl Liebknegt. Handlangers van Geert plegen karaktermoord op ieder welke het oneens is met hun opvattingen! Indirect plegen ze moord dmv ge-eiste uitzettingen van asielzoekers zonder aanzien des persoons of situatie!

 5. Het is bijna onvoorstellbaar dat zowel CDa als de PvdA maar niet schijnen te leren dat het gevoel van partij miskenning , vertrouwde wortels in de oude volkstuin te verliezen cq slachofferschap een essentiele bron voor GW, Rutte 1 is om te kunnen floreren…….

 6. Toen ik een jaar of twintig was (begin jaren 80) moest dhr Aanjes verantwoording
  afleggen waarom hij verzwegen had dat hij in de oorlog deel uit maakte van de Waffen SS.
  Om die reden is hij toen afgetreden als kamerlid en de rest is geschiedenis.
  Hoe het met Wilders en zijn consorten vergaat, dat moet nog geschiedenis worden.
  Hogen bomen zijn van veraf te zien maar zij vangen wel veel wind.

Reacties zijn gesloten.