BREKEND: Marissa Visser vertrekt bij PVV-Almere

Er vindt op dit moment een splitsinkje plaats bij PVV-Almere. Het blijkt te gaan om Marissa Visser. Meer info volgt misschien.

Zie ook dit. LOL.

Oh en dit staat op de PVV-site:

De PVV-fractie in de gemeenteraad Almere is geschokt door het feit dat mevr Visser, zonder overleg, eenzijdig heeft besloten om uit de fractie te stappen. Mevrouw Visser verwerpt daarmee alsnog de door haar aanvankelijk aanvaarde handreiking van de fractie om de verschillen te overbruggen.

Ondertekend door spookraadslid Raymond de Roon.

11 gedachten over “BREKEND: Marissa Visser vertrekt bij PVV-Almere”

 1. Ach nee, wat naar, hoe kan dat nou? Het was toch juist zo’n gezellig, mensvriendelijk en eerzaam ploegje?

  *proest*

 2. Update 16.36 uur: Rayomd de Roon tegenover ANP: “Er was een verschil van mening over de invulling van het fractielidmaatschap.” Wat dat verschil van mening inhoudt, wil hij niet zeggen

  Laat me raden: zij vulde het wél in.

 3. Alweer een Ingrid die uit het knerpend gareel van haar Meester, de Haatkuif stapt. Bevelen opvolgen en xenoïde dictaten uitvoeren is lastig voor wie nog een sprankje humanisme in zich heeft.
  Niet iedereen is geschikt als Kapoxantippe. Fleur’s rigide vrouwenfront is krimpende. Ja, Stassen is er nog.
  Mevrouw Visser zal wel spitsroeden moeten lopen in een eenvrouwsfractietje om zich niet als bijstandtrekster te moeten melden bij de gemeentelijke Almeerse soos.

 4. Het Almeerse raadslid Marissa Visser is dinsdag uit de lokale PVV-fractie gestapt omdat ze zich onder meer stoorde aan de toon die werd aangeslagen in het politieke debat. „Het is bekend dat de PVV een bepaalde bejegening hanteert. Ik wil zo niet met mensen omgaan,” zei ze woensdag in een toelichting op haar vertrek.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11571438/__PVV-raadslid_stapte_op_vanwege_toon_in_debat__.html

  Uitgebreider: http://www.almerevandaag.nl/nieuws/almere/article14168573.ece/Visser%3A-%E2%80%99Ik-ben-misschien-te-lief-voor-de-PVV%E2%80%99

 5. “De wijze waarop de PVV haar standpunten verkondigt past volgens Visser niet bij de wijze waarop ze haar taak als raadslid wil vervullen. „Die toon past niet bij mijn manier van werken. Ik heb hele lieve ouders en ben netjes opgevoed.”

  Zo zie je maar weer dat alleen horken, tokkies en trollen zich bij de PVV thuisvoelen.

Reacties zijn gesloten.