PVV weer piswoest ditmaal over islamisering Wokkels ®

Den Haag: De fractie van de PVV heeft een spoeddebat aangevraagd over de verpakking van Smiths Wokkels®.  De PVV partij-ideoloog, Martin Bosma,  heeft in een verklaring laten weten dat Smiths wat hem betreft een bepaalde grens heeft overschreden, een Daad Van Keiharde Agressie Tegen De Nederlandsche Volkschaerd, aldus Martin Bosma, die verder meldt dat “de verpakkingen van de zoutjes van Smiths sowieso al verschrikkelijk zijn. Je zou haast denken dat Ella Vogelaar hoofd marketing is daar.  Je komt de meest walgelijke multiculti-gruwelen tegen. Van sombrero’s tot negerinnen en italianen op scooters die door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierd zijn.”

Martin Bosma - Het Brein
Martin Bosma, die is opgegroeid met de zoutjes van Smiths, heeft de meeste problemen met de Wokkels ® variant met paprikasmaak: “als je de naturel Wokkels ®  bekijkt dan denk je dat het wel meevalt. Maar zo sluipt die islamisering erin. Op de paprika-verpakking is het volledig doorgeslagen! Hoofddoek en zo’n rare socialistische hippie-gitaar, waar wij elk jaar de tientallen miljoenen doden van herdenken op 5 mei. Moeten dit soort walgelijke afbeeldingen aan onze jeugd, veelal liefhebbers van Wokkels ® en vergelijkbare zoutjes, getoond worden, om ze zo snel mogelijk te hersenspoelen en gereed te maken voor het socialistische heilkalifaat Hollandistan? Over my dead body! Ik EIS dat alle subsidie aan multiculti-clubje Smiths onmiddellijk wordt stopgezet”.

Aldus Martin Bosma, die verder van de Minister van Veiligheid wil weten of Smiths Wokkels ® halal zijn.

 Bron

DISCLAIMER: Dit bericht is misschien wel geen grap.

11 gedachten over “PVV weer piswoest ditmaal over islamisering Wokkels ®”

 1. Dit is een grapje toch? Zo niet graag Bron de bij of melding dat het een grapje is. Omdat het anders dingen in de wereld brengt. Ze zijn namelijk gek genoeg om het te doen.

 2. Dehnus, wat denk je zelf? 😀 Nu is het nog een grap, denk ik. Maar kan morgen zomaar werkelijkheid zijn. Zie De Tegenpartij van Van Kooten & De Bie, was toen satire, nu is satire ingehaald door de werkelijkheid met een stichting als de PVV met hun GBL.

 3. @2 Dit is van een partij die kamer vragen aan de Donald Duck vroeg omdat er een advertentie instond over een vegetarische schotel. Dus nog een keer “ze zijn gek genoeg om het te doen.”. Graag erbij zetten dat het een grap is, want je brengt anders verhalen in de wereld. Die idioten hebben vergelijkbare dingen zoals dit eerder gedaan.

  De NL politiek is ziek en haar politici doen de raarste dingen om op te vallen.

 4. Op 5 mei vieren we de bevrijding van het kabinet-Seyss-Inquart. De doden herdenken wij op 4 mei.

 5. Als rasechte oost-knollendammer (een van die gehuchten waar ze denken dat incest een Full Contact sport is ) eet Bosma natuurlijk principieel alleen zoutjes van Duy Vis ( Duyvis voor niet zaankanters )

 6. @7 Het is jammer genoeg de realiteit op het moment. Je moet wel want ze zijn gek genoeg, wat in de jaren 80 en 90 parodieën waren zo absurd dat het nooit waar kon zijn. Is nu werkelijkheid. Vragen over de Donald Duck, Kinderen voor Kinderen, Het Facebook gedrag van een Ambassadeur, etc. Het zou hilarisch zijn als een Cabaretier het bracht, maar het is jammer genoeg werkelijkheid.

 7. #9 Dehnus: `Het zou hilarisch zijn als een Cabaretier het bracht, maar het is jammer genoeg werkelijkheid.’
  Cabaretiers durven het al niet eens meer brengen, want dan worden ze bedreigd.

Reacties zijn gesloten.