Nebahat Albayrak maakt veel kans om PvdA-baas te worden

Of Nebahat Albayrak al die weggelopen PvdA-kiezers gaat terughalen weet ik niet, maar ik weet wel dat ze een kansrijke deelnemer is aan de verkiezingen voor PvdA-lijsttrekker. Waarom? Linkse progressieve mensen stemmen graag op een vrouw. Dat is algemeen bekend. Dat deze vrouw ook een Turks paspoort heeft maakt het alleen maar mooier. Een betere manier om te laten merken als partij dat je schijt op rechtse huilebalken is er niet. Daar hoef je dan niet eens arrogant voor te doen. De hysterische reacties van de rabiaatbruinen in de sociale media spreken boekdelen. Het is dat ik niet dood gevonden wil worden naast de lidmaatschapskaart van welke partij dan ook, maar als ik PvdA-lid was kreeg ze mijn stem (elsevier).

15 gedachten over “Nebahat Albayrak maakt veel kans om PvdA-baas te worden”

 1. Goeie zaak. Laat die PVV’ers hun vuile racistische praatjes nog maar eens herhalen recht in het gezicht van Albayrak, kijken hoeveel zetels ze dat oplevert.

 2. Ja vind haar kandidatuur gewèldig. Alleen al omdat zij allles in zich verenigt om Wilders het schuim op de lippen te doen oprispen met een rood waas voor ogen.

  Werkte Job reeds als een rode lap op stier Geurt, Albayrak kan dat in meervoud presteren maar ook waarmaken: feministisch, links, allochtoon, scherp gebekt. De ideale Dhimmie.
  Geurt zal haar niet zomaar in een zendtijdspotje kunnen afserveren zoals bij Job, daar heeft het fascistoïde bralfiguur meer in huis voor nodig.

 3. Ze heeft al bewezen dat ze bereid is inhumaan beleid uit te voeren om haar partij op het Pluche te houden, dus een waardig opvolgster voor Sint Job de Uitzetter …

 4. Albayrak.s CV- illegalen , zal mijn symphatie laat stem nooit krijgen.

  ANP − 26/06/07, 16:21
  Staatssecretaris Nebahat Albayrak (Justitie) heeft burgemeesters gevraagd lijsten te geven van uitgeprocedeerde asielzoekers die zich hadden aangemeld voor de pardonregeling, maar daar niet onder vallen….

 5. Bakra, heb je daar voorbeelden van? Want je zegt dit zo vaak. Ben je het er niet mee eens dat er regels moeten zijn voor mensen die asiel aanvragen? Gewoon helemaal niet? Als ik dit lees, http://nl.wikipedia.org/wiki/Politiek_asiel dan denk ik eerder dat het niet aan deze regels ligt maar aan de mensen bij de IND, dat er zoveel mis gaat.
  Toen zij staatssecretaris was is het generaal pardon doorgevoerd http://nl.wikipedia.org/wiki/Generaal_pardon_(immigratie) plus ‘Albayrak voerde een minder streng beleid dan haar voorgangers in deze functie;[1][2] het aantal migranten naar Nederland steeg in 2007 naar 118.000 en in 2008 naar 141.000, dit was een recordaantal’ zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Nebahat_Albayrak

  Wat uiteraard een reden zal zijn voor de PVV om haar op de korrel te nemen plus de PVVD tokkies angst aan te jagen met een tsunami aan vluchtelingen als de PvdA het voor het zeggen zou krijgen onder haar leiding.

  Maar geef mij eens informatie waar zij zo inhumaan was en een vreselijk beleid uitvoerde. Ik zal wel naief zijn, maar kan het niet vinden. (of ik zoek niet goed)

 6. Mijn reactie ging alleen over genoemde actie ,als minister bestrok zij burg3mstrs die ieder burger zou hretevertouwen,memesters,s.

 7. Kortom,zit ik weer toetsenbord uit frust te hameren, iedere burger zou zijn/haar burgemeester horen te vertrouwen, albayrak voerde in 2007,god betere het, burgemeesters ‘kliklijsten/ burgerlijntje s” in’.
  Verder eens met de vraag van Keira, ik begrijp ook niet waar Bakra het over heeft .

 8. “Ja vind haar kandidatuur gewèldig. Alleen al omdat zij allles in zich verenigt om Wilders het schuim op de lippen te doen oprispen met een rood waas voor ogen.”

  Goh, da’s een goed argument om te kiezen voor Albayrak zeg… het maakt niet uit hoe zij denkt over de koers van de PvdA en wat haar politieke standpunten zijn, nee, laten we voor Albayrak kiezen om Wilders te pesten. Verlaag jezelf lekker tot het niveau Wilders, dan is inhoudelijke politiek verder overbodig…

 9. #9 Ene GJ Huisman bràlt n.a.v. mijn steunbetuiging in #3: ` Verlaag jezelf lekker tot het niveau Wilders, dan is inhoudelijke politiek verder overbodig…’

  Tsjonge, veel humor heb je ook niet zeg. Waar maak je je druk over? Denk ke wel om je bloeddruk? En wat je er verder allemaa bìjbralt is voor jóuw rekening zeg, niet de mijne. 🙂

 10. Wie het ook wordt, maakt niet zoveel uit.
  Het gaat erom , om iemand te vinden die de fractie allemaal een kant op kan krijgen.
  En de traditionele achterban kan bekoren.
  En dat zal een hele klus worden.

 11. @6 Voor mij is het ietsje humaner mensen naar de hel terug sturen nog steeds inhumaan …

 12. Nogmaals @6
  Het legt aan de uitvoerende ambtenaren is natuurlijk een absoluut zwaktebod , IND , Vreemdelingendienst , COA , alleemaal voeren ze beleid uit waarvoor de betrokken staatssecretaris ,/ minister eindverantwoordelijk is .. Ik werkte tijdens haar bewind in een asielcentrum .. en heb de belachelijke inhumane manier waarop mensen behandeld werden gezien , vandaar dat ik met de partij van sint Job de uitzetter en Albayrak nog minder te maken wil hebben dan daarvoor .. De lijken die ik heb zien weghalen waren van mensen die door hun beleid hopeloos genoeg waren geworden om zelfmoord te plegen , voor mij onvergeefbaar ….

 13. #14
  Je maakt een foutje denk ik. Had niks met Job of Albayrak te maken, maar met Fritsma (nu van de PVV) die toen bij de IND werkte.
  Die vond dat asielzoekers veel te humaan behandeld werden en daardoor niet meer weg wilden en dus moest daar een einde aan komen.

Reacties zijn gesloten.