BREKEND: Rita Verdonk praat met kippen

Vandaag gemist: Eva Jinek op Zondag. Nu is dat geen toeval want daar kijk ik nooit naar. Maar vandaag was het wel geinig zo heb ik begrepen. Te gast waren oud-CDA-minister van financiën Onno Ruding en PvdA-voorzitter Hans Spekman. Rita Verdonk, nog niet zo lang geleden De Grote Hoop van onderbuikend Nederland, was er kennelijk ook bij in een filmpje.

Rita Verdonk heeft nooit bekend gestaan om haar accurate weergave van de waarheid (=understatement) maar vandaag maakte ze het best wel weer bont door te stellen dat Hans Spekman Job Cohen “een dikke trap na” had gegeven.

Nu schijnt Verdonk tegenwoordig als kernactiviteit het praten met kippen en eieren te hebben, was ook bij Jinek op Zondag te zien, schijnt, dus ik kan me voorstellen dat je wel eens iets mist wat zich afspeelt buiten de kippenren, in de realiteit zeg maar.

Anyway Spekman was not amused. Hij zei: „Verdonk heeft ze niet op een rijtje. Ik kan niet tegen dat soort laaghartige kretologie.”.

En andere gast Onno Ruding: “Troost je, alleen haar kippen luisteren nog naar Rita Verdonk!”.

Het kan verkeren: rabiaatachterlijk bruinrechts had bijna Rita Verdonk in het zadel geholpen in plaats van Mark Rutte en nu praat ze met de kippen. Marks voorland.

2 gedachten over “BREKEND: Rita Verdonk praat met kippen”

  1. Laat zulke figuren maar lekker met kippen tokkelen. Het leukste was nog dat Jinek aan het eind kirde: “Ik heb nog zeveel vragen over de PvdA”.
    Stel die dan gewoon trut, ga anders Bram even pleasen op de zondag ochtend, hoef ik ook niet naar dat domme geleuter van je te luisteren.

  2. Eva Jinek zal zeker veel meer aanzien gaan baren indien ze de “sextapes” met del mosko gaat uitgeven, denk ik.

Reacties zijn gesloten.